Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

22 Aug. 2022

Hoe kun je krullend haar goed verzorgen?

Heb je krullen, maar weet je niet hoe je je krullen het beste kunt stylen en welke haarverzorging je het beste kunt gebruiken voor curls to die for? KEVIN.MURPHY to the rescue. In deze blog lees je alles over krullen en de beste haarverzorgingsproducten voor krullend haar.

Deel dit artikel:

Hoe kun je krullend haar goed verzorgen?

Heb je krullen, maar weet je niet hoe je je krullen het beste kunt stylen en welke haarverzorging je het beste kunt gebruiken voor curls to die for? KEVIN.MURPHY to the rescue. In deze blog lees je alles over krullen en de beste haarverzorgingsproducten voor krullend haar.

Wat is het beste voor krullend haar?

Als je krullend haar hebt, dan heeft je haar net iets meer hydratatie nodig dan andere haartypes. Ook zit er vaak meer gelaagdheid in het haar. Krullend haar heeft iets meer styling nodig dan bijvoorbeeld steil haar, omdat dit type haar meer hydratatie en bescherming nodig heeft. Als je last hebt van pluizige krullen en je weet niet goed hoe je hiermee om moet gaan, kan meer hydratatie best het antwoord zijn op deze vraag. Door meer hydratatie en andere goede stylingsproducten wordt pluis tegengegaan en blijven krullen gedefinieerd en langer mooi zitten.

Welke haarverzorging voor krullen?

Wil jij krullen die er altijd fantastisch uitzien en mooi bouncen? Kevin Murphy heeft vier styling producten geschikt om je mooie volle krullenbos te laten shinen, en deze producten zijn ook nog een sulfaat- en parabeenvrij, crueltyfree en milieuvriendelijk.

Welke producten van Kevin.Murphy zijn het beste voor jouw krullen?

Als je fijn, golvend of krullend haar hebt heb je vaak behoefte aan juist gewichtloze en onzichtbare haarproducten. Met dit in gedachte is de Kevin.Murphy Killer.Waves ontstaan.

Hoe verzorg je krullen?

Naast een goede shampoo en conditioner is het ook belangrijk om je krullen te verzorgen met andere stylingsproducten voor de mooiste krullen. De producten uit het Kevin.Murphy Curl-regime staan garant voor verbluffende en veerkrachtige krullen, die goed gehydrateerd en mooi gedefinieerd zijn.

Styling en treatment met de KILLER.CURLS

KILLER.CURLS is een styling en treatment in één en bezorgt je krullen die to die for zijn. Voor medium tot grof, krullend of golvend haar zorgt deze anti-frizz leave-in crème voor gedefinieerd haar. De lotion geeft stevigheid en elasticiteit aan de krul. Gebruik je altijd een diffuser om je krullen in model te brengen? Dan is dit het product voor jouw krullen. Het bevat het Kevin.Murphy X-HPTM complex en beschermt daarom het haar tegen intense hitte. De belangrijkste ingrediënten van dit product zijn onder andere aloë vera, geranium en patchoeli. De belangrijkste voordelen van dit product zijn dat het super anti-pluizend werkt, rijk is aan antioxidanten, hydraterend en verzachtend werkt. Dit zorgt voor mooie bouncy krullen. Als je krullen hebt is het meest irritante toch wel het aantal pluis wat erbij komt kijken, en dit wil je het liefst zo min mogelijk. Dan zit je met dit product helemaal goed.

Een lotion om pluis tegen te gaan?

De MOTION.LOTION is een anti-pluis en krulversterkende lotion die gewichtloos en absorberend is. Dé ideale lotion voor fijn haar. Ga jij voor een sexy look en mooie krullen? Dan is de Motion.Lotion de perfecte crème. Je brengt de lotion aan op vochtig of handdoek droog haar en kneed het haar om de krul goed te kunnen activeren. De lotion bevat yerba mate extract en is rijk aan antioxidanten. Het geeft het haar nieuwe kracht voor prachtige, veerkrachtige krullen.

KILLER.WAVES, de naam zegt genoeg!

Killer.Waves is een gewichtloze krulversterker voor fijn, golvend of krullend haar. Killer.Waves maakt gebruik van wimperverdikkings- en verlengingstechnologie in de vorm van een tripeptide om je krullen voller en minder zwaar te doen ogen en aanvoelen. Het product definieert en scheidt waves, terwijl het wel ervoor zorgt dat de pluis wordt verminderd. Met boababzaadextract voor meer glans en elasticiteit. Deze spray kan worden gebruikt als onderdeel van je dagelijkse routine voor golvend of krullend haar.

Anti-pluis crème die je krullen laat stralen

De EASY.RIDER is een anti-pluis crème die krul activerend werkt en een flexibele hold geeft. EASY.RIDER bevat vitamines A en C, calcium en mineralen die je haar verzorgen bij het stylen. Het product is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die hun haar onder controle willen houden. De EASY.RIDER bevat onder andere belangrijke ingrediënten, zoals groene thee en de Australische wilde rosellebloem. Take it easy and relax en behandel je haar met EASY.RIDER, onze definieerde anti-pluis crème.

Wat is Kevin.Murphy voor merk?

Bovenstaande producten die erbij helpen je krullen meer te definiëren en er beter uit te laten zien zijn allemaal producten van het bekende merk KEVIN.MURPHY. Los van deze producten heeft Kevin.Murphy nog veeel meer producten die bij ieder type haar passen. Het is een van oorsprong Australisch merk en het is geheel cruelty-free, eco-friendly, fashion forward en vol perfomance based products. De producten bevatten de beste ingrediënten uit de natuur, gebaseerd op de nieuwste skincare technologieën. Dat betekent producten die mild voor je huid en hoofdhuid zijn. Daarom zijn natuurlijke producten de basis voor alle shampoos, conditioners, treatments en styling producten. Hierbij kun je denken aan essentiële vitamines, oliën, antioxidanten en plantextracten. Parabenen en sulfaten zal je nooit terug vinden in de producten van Kevin Murphy. De sulfaat- en parabeenvrije producten hebben bovendien een prachtige, moderne uitstraling, zijn gewichtloos en zorgen voor verstevigd haar dat net uit een salon lijkt te komen. Kevin Murphy heeft een samenwerking met PETA: People for Ethical Treatment of Animals. Dit is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld, die zich richt op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Kevin Murphy is sinds 2011 PETA-approved omdat het merk enkel op modellen test en niet op dieren, helemaal cruelty free dus.

Waar je kun je de beste producten voor krullen kopen?

Ben jij op zoek naar de beste verzorging om jouw krullen er pluisvrij en bouncy uit te kunnen laten zien? Dan zit je bij JohnBeerens.com helemaal aan het juiste adres. Het gehele krullen-regime van Kevin Murphy is bij ons te bestellen en daar mee laat jij jouw haar weer stralen. Heb je nog vragen over hoe je je krullen het beste kunt verzorgen of stylen? Laat je vraag dan achter in de comments en een van onze beautyspecialisten komt zo snel mogelijk bij je terug.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje