29 Nov. 2023

Hoe vind je het perfecte kerstcadeau?

Het is bijna zo ver: kerst staat voor de deur! Liggen de cadeautjes al helemaal ingepakt klaar? Of heb je nog geen idee wat je je dierbaren gaat geven en begint de paniek al te komen? Dat herkennen wij! Het is een heerlijke tijd, maar het kan ook behoorlijk wat (cadeau)stress met zich meebrengen. In deze blog vertellen we hoe jij stressvrij de kerstperiode in gaat met de leukste cadeaus voor je dierbaren.

Deel dit artikel:

De perfecte kerstcadeautjes beginnen bij JANZEN

 

Stressvrij de kerstdagen in?

 

Begin op tijd met de cadeautjes. Kijk of je al vroeg hints kunt opvangen over wat je dierbaren graag willen. Misschien geven ze onbewust wel cadeau ideetjes. Dan weet je zeker dat je het perfecte cadeau gaat aanschaffen.

 

Begin ook op tijd met het verzamelen van de cadeautjes. Wacht niet tot de laatste week. Allerlei onvoorziene omstandigheden kunnen er dan voor zorgen dat het cadeautje niet op tijd bij de juiste persoon is. Door bijvoorbeeld drukte bij de post, of door de voorraad van het product. Door op tijd te beginnen met de cadeautjes heb je daarna alle tijd voor het plannen van onder andere het kerstdiner of te bedenken wat je aan doet.

 

Wil je op tijd beginnen met cadeautjes inslaan, maar heb je geen inspiratie? Dan zetten wij de leukste (kerst)cadeautjes voor je op een rijtje.

 

Geef een ultiem verwenmomentje cadeau

 

Met de producten van JANZEN geef je een ultiem verwenmomentje cadeau. De verschillende bad & bodyproducten toveren de badkamer om tot een heerlijke spa. De producten kunnen gecombineerd worden met elkaar en daarom kun je allerlei verschillende producten samen geven. Zo creëer je gemakkelijk een luxe verwenpakket.  

 

Hoe leuk als je bijvoorbeeld de romige Shower Foam, in combinatie met de Body Scrub en afsluit met de luxe Body Cream. Drie verzorgingsproducten die iedere douchebeurt zorgen voor een ultiem ontspanningsmomentje.

 

Je kunt zelf met verschillende JANZEN producten een leuk verwenpakket samenstellen, maar er zijn ook giftsets verpakt in een luxe doos. Deze giftsets zijn leuk om te geven, en zien er meteen uit als een cadeautje. Wie gun jij een momentje van ontspanning?

Shop hier de JANZEN giftsets

Kleine cadeautjes met een groot gebaar

 

Naast luxe sets heeft JANZEN ook perfecte surprise en/of schoen cadeautjes. De doucheschuims zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen en zijn het perfecte cadeautje om te geven. Ieder douche momentje kan degene genieten van romig schuim, en alle JANZEN geuren verspreiden door hun unieke ingrediënten een heerlijke geur in de badkamer.

 

Ontspan momentjes in huis

 

Naast de heerlijke bad & bodyproducten heeft JANZEN ook de perfecte cadeautjes voor in huis. Hoe leuk als je op bezoek gaat met kerst en je geeft een heerlijke JANZEN geurkaars cadeau. Deze kaars brengt direct gezelligheid in huis, en komt samen met een heerlijke geur.

 

Niet alleen perfect om te geven, ook om aan jezelf cadeau te doen. Je kunt je favoriete JANZEN geur nog meer verspreiden in je woning door het gebruik van geurstokjes. Deze verspreiden op een subtiele wijze een heerlijke geur door iedere ruimte waar je de geurstokjes plaatst. Deze zorgen gegarandeerd voor complimentjes in huis.

 

Tip: ben je druk bezig geweest met kokkerellen en ruikt het huis naar eten? Laat onze geurkaars branden en spray wat van onze roomspray door je woonkamer en keuken. De geur van eten zal verdwijnen en het ruikt weer heerlijk fris.

Welke JANZEN geur geef je cadeau?

 

Ben je er over uit dat je een leuk verwenpakket wilt gaan geven met de heerlijke producten van JANZEN, maar twijfel je nog over de geur? Geur is natuurlijk super persoonlijk, en waar de een helemaal dol op is, vindt de ander niet lekker. De geuren van JANZEN zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen en hebben allemaal een unieke samenstelling van ingrediënten.

 

JANZEN Black 22

 

Zo is er bijvoorbeeld de JANZEN Black 22, een geur vol kruidige en frisse ingrediënten. Deze heeft de perfecte balans tussen fris en intens. De geur bevat bergamot, een peerachtige vrucht met een fris geur die je vrolijk maakt. Fris, zoet en zuur tegelijk. De tonkaboon die is toegevoegd is een krachtig kruid, en geeft daarmee een stoer accent aan het parfum. De perfecte combinatie voor een knusse avond thuis.

 

JANZEN Skin 90

 

JANZEN Skin 90 is een echte allemansvriend en dé geur om cadeau te geven aan jouw lievelingsmensen. Opgewekt en vrolijk, dat is Skin 90. De prachtige blaadjes van de Japanse kersenbloesem geven een lichte, subtiele bloemegeur. Een fijne touch die altijd zorgt voor een vrolijk, blij en ontspannen moment van thuis komen. De witte lelie in de Skin 90 is met haar zoete geur het symbool voor vrouwelijkheid. De combinatie van verschillende krachtige ingrediënten zorgt voor een feestje, op elk moment van de dag.

 

Naast de JANZEN Black 22 en Skin 90 zijn er nog 8 andere heerlijke geuren die zorgen voor pure moments of happiness.

Ontspannen begint bij JANZEN

 

Kun je niet wachten tot de kerstman en/of -vrouw bij jou langskomt? Bekijk de JANZEN giftsets, body cadeautjes en home cadeautjes en ervaar de ontspanning van JANZEN. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje