Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

23 Mei. 2022

Dit zijn de beste anti haaruitval producten voor mannen!

De nieuwe collectie van Kérastase, Genesis Homme, is een haarverzorging voor mannen met een dubbele anti-uitvalwerking die het haar onmiddellijk volumineus maakt en tegelijk doeltreffende resultaten op lange termijn biedt. Lees hier alles over deze hardwerkende producten en hoe je ze kunt gebruiken.

Deel dit artikel:

Dit zijn de beste anti-haaruitval producten voor mannen

De nieuwe collectie van Kérastase, Genesis Homme, is een haarverzorging voor mannen met een dubbele anti-uitvalwerking die het haar onmiddellijk volumineus maakt en tegelijk doeltreffende resultaten op lange termijn biedt. Lees hier alles over deze hardwerkende producten en hoe je ze kunt gebruiken.

Dunner wordend haar en haar uitval is nou niet bepaald het meest sexy onderwerp, dat snappen we. Hoewel dit voor jezelf misschien niet altijd zo voelt, heeft 70% van de mannen op een bepaald moment in hun leven te maken met haaruitval. 16% hiervan gebruikt producten om haaruitval tegen te gaan, maar de reacties hierop zijn niet denderend. Dit omdat de producten vaak onhandig zijn om te gebruiken en niet direct resultaat opleveren.  

Kérastase wist wat ze te doen stond. Een lijn ontwikkelen die makkelijk in gebruik is, en die zichtbare resultaten oplevert. Zo is de Genesis Homme ontstaan, een collectie die volgens Kérastase de beste anti-haaruitval haarverzorging voor mannen heeft.

Genesis Homme: De voordelen

Met Genesis Homme producten krijg je snel resultaat. Als we snel zeggen, bedoelen we ook echt snel, zichtbaar resultaat meteen na de eerste keer gebruiken. Bij het consequent gebruiken van dit product begin je de voordelen op lange termijn te zien. Na 6 weken dagelijks gebruik is de haaruitval verminderd en wordt er meer haarvezel vastgehouden.

De beste haargroei ingrediënten voor mannen zitten in de Genesis Homme

Genesis Homme is een collectie van 5 versterkende haarproducten voor mannen die allemaal worden aangedreven door een effectieve cocktail van ingrediënten, deskundig geformuleerd om haaruitval en dunner wordend haar aan te pakken. Voor direct meer haarvolume is er de combinatie van gemberwortel, creatine en expanderende polymeer die onmiddellijk de haarvezels versterken en het bestaande haar voller maken.

AMINEXIL + GEMBERWORTEL + CREATINE

Dag na dag helpt 1,5% Aminexil, ons alternatief voor Minioxidil, haaruitval te stoppen door de haarwortel te versterken zodat het haar minder snel uitvalt, terwijl het ook bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals vervuiling en UV-stralen.

Maar, wat is Aminexil dan eigenlijk? Het is een actieve stof uit het L’Oréal onderzoek en heeft het vermogen om de stijfheid van het collageennetwerk af te remmen. Makkelijk gezegd betekent dit dat het hard werkt om de wortel van elke haarlok soepel en verankerd aan de hoofdhuid te houden.

Beste haargroeiproducten voor mannen

Kérastase weet dat mannen eenvoudige, probleemloze producten willen die resultaat opleveren en daarom is Genesis Homme een beknopte collectie van slechts 5 haarproducten voor mannen.

Ga voor de beste shampoo om je haarverlies aan te pakken, een haarverdikkende spray of de Kérastase klei om je haar te texturiseren en verzorg je haar met het krachtige serum.

De Bain de Force Quotidien is de beste dagelijks zuiverende shampoo voor dunner wordend haar bij mannen. Het heeft een heldere, frisse geltextuur die dagelijks kan worden gebruikt om verzwakt haar dat vatbaar is voor uitdunning te zuiveren. Het is perfect voor vet haar of als je je haar iedere dag wast. Als man zijnde was je natuurlijk vaak dagelijks je haar, vanwege allerlei producten die erin zitten. En voor de multitaskers onder ons (we weten dat de meeste mannen het liefst douchen met all-in-1 ;)), deze shampoo kan ook gebruikt worden op de baard om het te reinigen, hydrateren en verzachten. Eerdere gebruikers geven aan dat hun hoofdhuid verfrist, gebalanceerd en energiek aanvoelde na gebruik van deze shampoo.

De Bain de Masse Epaississant is de meer geavanceerde shampoo voor dunner wordend haar. Het heeft een rijke, romige textuur die het haar reinigt en verzacht. Net als de andere shampoo kan deze ook zeker voor de baard gebruikt worden. Met een onmiddellijke verdikkende werking, geeft het de sensatie van meer haar en zorgt voor het broodnodige volume en textuur. Dit is zeker een indrukwekkende shampoo door de hardwerkende ingrediënten.

De Spray de Force Epaississant is een sterkte- en diktespray voor verzwakt haar dat snel dunner wordt. Het verdikt de haarvezel effectief met 25% na een keer aanbrengen, wat het gevoel geeft dat je onmiddellijk meer haar hebt. Het haar krijgt meer textuur en een lichte fixatie die nooit plakkerig aanvoelt. Het effect houdt maar liefst 24 uur aan!

Kérastase Expert Tip: deze spray kun je ook op droog haar gebruiken. Spray het in je handen en wrijf het aan de voorkant in. Maak je je zorgen om je terugwijkende haarlijn? Deze spray geeft direct zichtbaar volume. Ideaal dus ook om je haar te temmen dat snel pluizig aanvoelt en oogt.

De Cire D’Epaisseur Texturisante is een onmiddellijk verdikkende klei voor verzwakt haar dat snel dunner wordt. Het is een niet-vette, niet-kleverige witte pasta die elke vezel verdikt en zorgt voor gezond uitziend haar met massa. Met een flexibele, medium hold en matte finish, is dit een geweldige dagelijkse styling. Gebruik deze in combinatie met de shampoo Bain de Masse en je haar wordt tot 5 keer voller.

Kérastase Expert Tip: je kunt dit op nat of droog haar gebruiken om textuur te creëren bij de haaraanzet en om het haar op te steken waardoor het er veel voller uitziet.  

Serieuze oproep aan alle mannen: deze haarverdikkingsroutines werken echt.

Als het op haarverdikking aankomt, is een consistente routine waar je je makkelijk aan kunt houden de sleutel. Deze producten hebben allemaal een effectieve werking, en zullen bijdragen aan minder haaruitval en sterker haar.

Als jij last hebt van haaruitval raden wij van JohnBeerens.com deze nieuwe Genesis Homme lijn van Kérastase zeker aan. Heb je nog andere vragen over haaruitval? Laat het achter in de comments en wij komen snel bij je terug.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje