1. 9x redenen om voor Squalan huidverzorging te gaan!

  9x redenen om voor Squalan huidverzorging te gaan!

  Wil jij een stralende huid waar iedereen U tegen zegt? Ben je benieuwd naar wat squalaan voor jou huid kan betekenen? In deze Q&A lees je alles wat je moet weten over de cosmeticalijn Squalan.

  Lees meer
 2. De magische werking van Squalan voor de (droge) huid!

  De magische werking van Squalan voor de (droge) huid!

  Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar producten die zorgen voor een natural glow, zonder hierbij overbodige ingrediënten te gebruiken. Het merk Squalan is hierbij de ideale uitkomst. Squalan is een nieuw huidverzorgingsmerk dat zich richt op natuurlijke, vegan ingrediënten die de huid zichtbaar verbeteren. 

  Lees meer
 3. 7x tips voor een frisse en stralende (lente)huid

  7x tips voor een frisse en stralende (lente)huid

  De lente is al aardig voelbaar en zichtbaar! De eerste zonnestraaltjes, bloesem aan de boom en vogeltjes die vrolijk tjilpen. De lente staat voor een fris en nieuw begin. Ook de huid verdient wat extra aandacht nu, zodat je deze lente en zomer een mooie, egale en stralende huid hebt! Lees in onze blog hoe jij de perfecte lentehuid bereikt!

  Lees meer
 4. [6x tips ] Maximale bescherming en verzorging van je handen in tijden van Corona

  [6x tips ] Maximale bescherming en verzorging van je handen in tijden van Corona

  Handen wassen is prioriteit nummer één van de dag tegenwoordig. Ondanks het feit dat dit één van de meest doeltreffende manieren is om bacteriën en virussen tegen te houden zich verder te verspreiden, lijden onze handen eraan. Lees in deze blog hoe jouw handen deze Corona periode doorstaan zonder dat ze uitdrogen of aan exceem gaan lijden. We geven je 6 tips om je handen maximaal te beschermen en verzorgen!

  Lees meer
 5. Hoe breng je spray tan als een pro aan (5x stappen)?

  Hoe breng je spray tan als een pro aan (5x stappen)?

  Bijna elke vrouw droomt over de ultieme tan. Met de beperkte zonverschijning, kunnen we dit niet aan de natuur overlaten momenteel. No worries, gelukkig bestaan er tegenwoordig fijne spray tans en zelfbruinende mouse/lotions die er met de juiste stappen voor zorgen dat jij er sunkissed bij loopt. In deze blog zetten we de spray tan in het zonnetje en leggen we je uit hoe je het beste resultaat uit je spray tan haalt. Wil jij ook je ultieme tan ontdekken lees dan verder?

  Lees meer
 6. Multivitamine voor vrouwen [7x redenen om ze dagelijks in te nemen]

  Multivitamine voor vrouwen [7x redenen om ze dagelijks in te nemen]

  Als vrouw heb je een andere behoefte aan vitaminen en mineralen (multivitaminen) in verhouding tot de man. Met de juiste multivitamine kan je je energieniveau op peil houden en er zo voor zorgen dat je elke dag het maximale uit je dag haalt! Als multitaskende vrouw kunnen we wel een handje geholpen worden, toch? Lees in deze blog hoe jij je energieniveau naar een volgend level tilt met multivitaminen gericht op vrouwen. Bovendien maak je kans op een pot SugarBearHair Multivitamine voor vrouwen. In de blog lees je hoe.

  Lees meer
 7. Herstel je (nazomerse) huid met deze gouden tips [6x tips]

  Herstel je (nazomerse) huid met deze gouden tips [6x tips]

  Je huid heeft na deze zonnige en droge zomer, vast wel wat te verduren! Heb je te lang en vaak in de zon gelegen? Iets te vaak na een vermoeiende zomerdag met make-up gaan slapen? Of vind je dat je huid dof en vaal oogt? Tijd om je huid te koesteren en het een boost te geven, zodat je met een stralende huid het herfstseizoen ingaat. In deze blog geven we dé tips om je huid weer te laten stralen. En ook tips om met een stralende huid je oude dag tegemoet te gaan! 

  Lees meer
 8. Make up trends voor de laatste Zomerdagen 2019

  Make up trends voor de laatste Zomerdagen 2019

  Wil jij de laatste zomerdagen on fleek doorkomen? Lees in onze blog met gastblogger en make-up expert Esmee Huiden de makkelijkste make-up tips om er helemaal op en top uit te zien. 

  Lees meer
 9. Lang leve de baard! Hoe verzorg je een baard? [5x tips van John]

  Lang leve de baard! Hoe verzorg je een baard? [5x tips van John]

  We kunnen er niet omheen. Steeds meer mannen laten hun baard groeien. Ook onze eigen beauty expert John Beerens, behoort sinds kort tot deze hippe doelgroep. Het laten groeien van een succesvolle baard vereist wel het één en ander aan verzorging. Met baardolie-, wax, -balsem en zelfs -tonic, zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. In dit blogartikel geven we de gouden tips om je baard te verzorgen en onderhouden!

  Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje