• Multivitamine voor vrouwen [7x redenen om ze dagelijks in te nemen]

    Multivitamine voor vrouwen [7x redenen om ze dagelijks in te nemen]

    Als vrouw heb je een andere behoefte aan vitaminen en mineralen (multivitaminen) in verhouding tot de man. Met de juiste multivitamine kan je je energieniveau op peil houden en er zo voor zorgen dat je elke dag het maximale uit je dag haalt! Als multitaskende vrouw kunnen we wel een handje geholpen worden, toch? Lees in deze blog hoe jij je energieniveau naar een volgend level tilt met multivitaminen gericht op vrouwen. Bovendien maak je kans op een pot SugarBearHair Multivitamine voor vrouwen. In de blog lees je hoe.

    Lees meer
  1. Hou je summerglow nog wat langer vast met onze tips

    Hou je summerglow nog wat langer vast met onze tips

    De vakantie zit er weer op, maar dat stralende kleurtje hou je het liefst nog wat langer vast, maar hoe doe je dat? Wil jij nog geen afscheid nemen van je stralende vakantie glow? Lees deze blog en behoud die stralende huid.

    Lees meer
  2. Hou je zomerkleurtje nog wat langer vast - dit zijn de beste zelfbruiners voor een egaal gebruinde huid

    Hou je zomerkleurtje nog wat langer vast - dit zijn de beste zelfbruiners voor een egaal gebruinde huid

    Hou je zomerkleurtje nog lekker vast na de vakantie. Ga voor een natuurlijke en egale bruine teint in een mum van tijd! Ondanks dat de zomer al in volle gang is, kan het schadelijk zijn om uren lang in de zon te liggen. Alleen zijn we toch altijd opzoek naar dat perfecte kleurtje. Gelukkig bestaat er zelfbruiner! Een geweldig product waardoor je niet in de zon hoeft te liggen, maar het toch kan lijken alsof je net terug ben van vakantie. Lees hier onze 5 beste zelfbruiners voor een egaal gebruinde huid.

    Lees meer
  3. waar is collageen goed voor

    Waar is collageen goed voor en wat doet het met je huid?

    Wat is het geheim achter een strakke en stralende huid? Zorg goed voor je lichaam en je lichaam zorgt goed voor jou. In deze blog vertel ik waar collageen allemaal goed voor is en waarom het zo’n wondermiddel is voor je huid.

    Lees meer
  4. de leukste cadeaus voor haar vind je bij JohnBeerens.com

    9 tips voor de leukste cadeaus voor haar (handig voor de feestdagen)!

    De feestdagen staan weer bijna om de hoek, en soms lijkt het wel alsof het ieder jaar moeilijker wordt om een leuk en origineel cadeau te verzinnen. In deze blog vertellen we de top 9 leukste cadeaus voor vrouwen van alle leeftijden. Heb je even geen inspiratie meer voor een leuk cadeau voor je vriendin, vrouw, moeder of dochter? Geen probleem, we got you! De leukste (kerst) cadeau ideeën voor vrouwen vind je bij JohnBeerens.com.

    Lees meer
  5. time to relax met de producten van johnbeerens.com

    Time to relax? Dat doe je met deze beauty essentials!

    Time to relax, dat doe je met de heerlijke producten van JohnBeerens.com, lees verder om erachter te komen met welke producten jij ultiem kunt gaan relaxen. Bij JohnBeerens.com hebben we alles in huis om jou een heerlijke relax momentje te bezorgen. Stress en vermoeidheid herkennen we allemaal denk ik wel, en daarom is het goed om af en toe een momentje voor ons zelf te pakken. Wij zetten een aantal producten op een rijtje die erbij helpen om even helemaal te kunnen ontsnappen van de dagelijkse stress, om even lekker tot je zelf te komen. Lees snel verder om erachter te komen welke producten dit zijn!

    Lees meer
  6. Vegan haarverzorging? Ontdek de Bonacure Clean Performance van Schwarzkopf Professional!

    Vegan haarverzorging? Ontdek de Bonacure Clean Performance van Schwarzkopf Professional!

    Bonacure Clean Performance verandert professionele haarverzorging voorgoed met drie fundamentele pijlers: Advanced Technology, Clean Formules en Sustainable Packaging. De clean advanced technology bestaat uit het nieuwe Vegan Care Complex resulterend in gezonde en mooie lokken voor alle haartypes. Daarnaast betekent clean formules dat Bonacure bestaat uit 100% vegan professionele formules, vrij van sulfaten*, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en kunstmatige kleurstoffen, met een hoge mate van biologische afbreekbaarheid. Ook is de nieuwe verpakking planeetvriendelijk, volledig recyclebaar en gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic.

    Lees meer
  7. Gehydrateerde huid en gezonde lokken? Zo doe je dat!

    Gehydrateerde huid en gezonde lokken? Zo doe je dat!

    Wil jij een mooie, glowy skin en stralende lokken? Al meerdere producten geprobeerd maar nog steeds geen glow? Met de producten van dit plantaardige merk I-N weten wij zeker dat jouw huid weer gaat stralen, en je haren weer zullen shinen als nooit te voren. In deze blog vertellen wij je alles over de producten van I-N en wat deze voor jou kunnen betekenen.

    Lees meer
  8. Forever young met Medik8, het geheim van vitamine C, zonnebrand en vitamine A

    Forever young met Medik8, het geheim van vitamine C, zonnebrand en vitamine A

    Het zijn experts in professionele huidverbeteringsproducten, ze begrijpen de huid en ze bieden expertise op het gebied van veel voorkomende huiduitdagingen. Maak kennis met ons nieuwe merk Medik8. Zij maken de droom van veel vrouwen waar, met een stralende rimpelvrije huid door het leven te gaan. Dit allemaal door een simpele filosofie. Lees snel verder en kom erachter hoe Medik8 zorgt voor Beautiful Skin for Life.

    Lees meer
  9. 5x voordelen waarom een elektrische gezichtsborstel iets voor jou is!

    5x voordelen waarom een elektrische gezichtsborstel iets voor jou is!

    Vaak wordt er gedacht dat je alleen je gezicht hoeft te reinigen als je bijvoorbeeld make-up draagt, maar dit is eigenlijk helemaal niet waar, je gezicht reinigen is ook belangrijk zonder dat je make-up draagt! Het reinigen van je gezicht is heel belangrijk, voor ieder huidtype. Dus ook als je geen make-up op hebt, is het nog steeds belangrijk om je gezicht te reinigen. Zo verwijder je de invloeden van buitenaf en prep je je gezicht voor je dag/nachtcrème. Om je gezicht optimaal te reinigen, raden wij sterk aan een elektrische reinigingsborstel te gebruiken. In deze blog vertel ik je alles over hoe je het beste je gezicht kunt reinigen met een elektrische borstel en wat de voordelen ervan zijn.

    Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje