Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

14 Mrt. 2022

Je blonde haar extreem laten glazen en diep verzorgen? Wij vertellen je hoe!

Wil jij jouw blonde lokken optimaal verzorgen? Met de BlondeMe lijn van Schwarzkopf zorg jij ervoor dat je blonde haar optimaal verzorgd is, en de kleur na iedere wasbeurt er weer prachtig uit ziet. De productlijn is voorzien van de fijnste producten, geschikt voor alle soorten blond haar. De 2 nieuwe producten van de BlondMe lijn helpen erbij om je haarkleur nog langer mooi en stralend te houden. Lees verder om erachter te komen welke producten dit zijn!

Deel dit artikel:

Op zoek naar de perfecte producten om je blonde haar een spiegelachtige glans te geven en diep te verzorgen?

Die blonde kleur die je haar heeft als je net van de kapper komt, kan na verloop van tijd een gele/oranje achtige gloed krijgen die je haarkleur een stuk minder mooi en stralend maakt. Een gele of oranje gloed in het haar ontstaat door oxidatie van de pigmenten in het haar. Simpel gezegd is oxidatie een chemische reactie die het haar lichter maakt. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij het blonderen van het haar, waar waterstofperoxide wordt gebruikt om het haar te ontkleuren. Je weet nu wel hoe je er aan komt, maar het belangrijkste is natuurlijk; hoe kom je er vanaf?! Door het gebruiken van de juiste producten, zoals bijvoorbeeld een zilvershampoo zal die vervelende gele gloed al snel verdwijnen. Maar naast een zilvershampoo zijn er nog veel meer producten die ervoor zorgen dat jouw haarkleur langer mooi blond blijft, en minder snel terug loopt. Met de producten uit de BlondMe lijn van Schwarzkopf biedt jij jouw haar de juiste verzorging om het haar een spiegelachtige glans te geven.

BlondMe lijn van Schwarzkopf                                                                 

De BlondMe lijn van Schwarzkopf is een kleur- en verzorgingsmerk volledig gewijd aan de uiteenlopende behoeften van blond haar. De lijn speelt in op de behoeften van alle soorten blond haar, ongeacht huidskleur, haartype, haarkleur of geslacht. Daarom zijn er speciaal voor verschillende types (blond) haar, verschillende producten ontwikkeld.

Binnen de BlondMe lijn zijn er twee nieuwe producten ontwikkeld om jouw blonde lokken te voorzien van de perfecte finish. Deze nieuwe producten zijn een perfecte aanvulling op de andere BlondMe producten om elke blonde look af te maken, door glans en zachtheid toe te voegen. Maar welke producten kun je het beste gebruiken om je blonde haar te laten stralen, en in welke volgorde? Dat zullen we je haarfijn uitleggen.

Welke stappen moet je doorlopen voor stralend blond haar?

Schwarzkopf BlondMe Shampoo

Als eerste was je je haar met een shampoo die geschikt is voor blond haar. De BlondMe lijn heeft vier verschillende soorten shampoos. Deze zijn allemaal geschikt voor blond haar, het enige verschil is het type haar waar de shampoo geschikt voor is. Zo is er de Schwarzkopf BlondMe All Blondes Rich Shampoo, dit is een intens voedende shampoo voor haar wat erg droog is en net wat extra verzorging nodig heeft. De tegenhanger van deze shampoo is de ‘’Blond Me All Blondes Light’’ variant voor haar wat minder droog is, en bijvoorbeeld wat sneller vet wordt. Het belangrijkste is dat ze allemaal geschikt zijn voor blond haar, en ze de gele/oranje gloed van het haar zullen herstellen.

Na het wassen van je haar is het tijd voor het volgende product:

Schwarzkopf BlondMe Conditioner

Gebruik na het wassen met shampoo altijd een conditioner, en dan het liefste eentje die ook geschikt is voor blond haar. De BlondMe All Blondes Rich Conditioner is er speciaal voor geblondeerd haar en voedt en hydrateert het haar weer intensief. Breng de conditioner alleen aan in de lengtes en punten van het haar en laat het even kort intrekken, zodat het haar het product echt kan opnemen. Na het uitspoelen van de conditioner kun je een haarmasker aanbrengen. Bij geblondeerd haar is een haarmasker zeker aan te raden!

NIEUW! Schwarzkopf BlondMe Blonde Wonders Golden Mask

Door het blonderen kan je haar erg droog worden en daarom is extra verzorging ontzettend belangrijk. Daarom is alleen een conditioner vaak niet voldoende, en heeft je haar ook nog een haarmasker nodig.

Het nieuwe perfect haarmasker voor blondines die opzoek zijn naar extra glans met een prachtige afwerking die serieus straalt is het Blonde Wonders Golden Mask. Het is een diep verzorgend masker met gouden deeltjes die zorgt voor de meest briljante glans.

We zetten de belangrijkste voordelen van dit masker even voor je op een rijtje

  • Het versterkt de inwendige haarstructuur tot wel 95%
  • Het masker maakt het haaroppervlak glad voor een betere lichtreflectie, waardoor er een spiegelachtig effect ontstaat
  • De unieke formule verandert tijdens het gebruik van een crème in een pasta om een aangenaam cocooning effect te creëren
  • Verbindt de binnenste haarbruggen terwijl het alle haartypes verlicht en verheldert
  • Het verandert de haarkleur niet

Hoe vaak je het haarmasker moet gebruiken ligt aan je haarstructuur, bij extreem droog haar is het aan te raden het de komende tijd tijdens iedere wasbeurt te gebruiken. Anders kun je het 1 keer in de week gebruiken voor even een extra boost. Als je haar snel vet wordt, gebruik dan niet té vaak een haarmasker.

Nu zit je haar-was-routine erop, en is het tijd om uit de douche te stappen. Droog je haar voorzichtig af met je handdoek, en als je het wilt droog föhnen, breng dan altijd eerst een hittebeschermer aan. Dit is bij ieder haar type, maar vooral voor het kleurbehoud bij blond haar, ontzettend belangrijk. Je zult zichtbaar verschil zien, en je blonde haar zal er weer prachtig uitzien.

BlondMe Blond Wonders Restoring Balm

Dit is een herstellende balsem geschikt voor blond haar dat zorgt voor een anti-pluis effect. Daarnaast beschermt het tegen hitte en verzegelt het de gespleten haarpunten. Je kunt hem direct op je natte haar aanbrengen voor dat je het gaat föhnen, maar ook als je bijvoorbeeld je haar gaat stijlen met de stijltang. Een product wat zeker niet vergeten mag worden in je routine. Naast de restoring balm is er ook de Blonde Wonders Glaze Mist.

BlondMe Blonde Wonders Glaze Mist

De Glaze Mist is ideaal om je haar weer opnieuw te beschermen tegen hitte en om pluis te controleren. Het is een luchtige spray, die het haar opnieuw zal beschermen. Dit kan handig zijn als je je haar wilt bijwerken met de stijltang, een aantal dagen na dat je het gewassen hebt. Het haar heeft dan opnieuw de bescherming tegen de hitte nodig.

Verzorging nadat je je haar gewassen hebt

Bij geblondeerd haar is het extra belangrijk dat je het niet te vaak wast. Te vaak wassen kan er namelijk voor zorgen dat de kleur nog sneller terug loopt en minder lang mooi blijft. Een ideaal product om je haar-was-dag nog even lekker uit te stellen is toch wel: DROOGSHAMPOO.

Binnen de BlondMe lijn is een nieuwe droogshampoo gelanceerd:

BlondMe Blonde Wonders Dry Shampoo Foam

Droogshampoos kunnen vaak een stoffig gevoel achterlaten op het haar en zijn vaak alleen geschikt voor de haaraanzet. Daarom is de Blonde Wonders Dry Shampoo Foam ontwikkelt – een gewichtloze formule die volume toevoegt terwijl overtollige olie wordt geabsorbeerd. De shampoo is voorzien van de 3D Bonding Technology die de innerlijke haarstructuur versterkt en zorgt voor glad(de) haar(punten). Het is de ideale en verzorgende oplossing om blond haar op te frissen. Door dat het een mousse is kan het op het gehele haar worden aangebracht waardoor het haar er zichtbaar schoner uitziet.

De belangrijkste voordelen van de Blonde Wonders Dry Shampoo:

  • Absorbeert overtollige olie en vermindert geurtjes
  • Helpt bij het opbouwen van nieuwe haarbruggen terwijl blond haar wordt verfrist
  • Geeft direct volume en textuur
  • Verzacht de haar punten

WINACTIE!

Speciaal voor blondines die hun haar extra willen verzorgen, hebben we een winactie! Door @JohnBeerensshop te volgen op Instagram, je bestie te taggen onder de post van de winactie en door de post te delen (voor extra kans) maak jij kans op een geweldig BlondMe pakket voorzien van:

Deze kans wil je absoluut niet mis lopen, dus ga snel naar Instagram en volg de stappen om kans te maken op dit geweldige pakket. Nog even de stappen op een rijtje om het pakket te winnen:

  1. Volg @JohnBeerensshop & @Schwarzkopfpronl op Instagram
  2. Vertel ons waarom deze producten perfect bij jouw haar passen! 
  3. Voor extra kans, deel de post in je verhaal!

Schwarzkopf BlondMe lijn bestellen bij JohnBeerens.com?

Ben jij opzoek naar de juiste verzorging voor je blonde haar die je haar weer prachtig laat stralen? Bekijk dan snel de producten van de BlondMe lijn op JohnBeerens.com en bestel ze veilig en snel.

Vergeet ook niet om deel te nemen aan de winactie, want dit geweldige pakket wil je winnen!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat ze dan achter in onze comments en wij komen snel bij je terug.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje