Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

30 Mei. 2022

De Hair Favorites van Jessie Jazz

Jessie Vuijk ook wel bekend als @jessiejazzvuijk op Instagram, wie kent haar niet!? Nou wij zeker wel! Haar prachtige blonde volle haar, natuurlijke slag en undone look is een droom voor vele… maar dit haar vraagt natuurlijk wel wat aandacht en verzorging. Lees snel verder om te ontdekken wat haar favoriete Sebastian Professional producten zijn!

 

Deel dit artikel:

Jessie Vuijk ook wel bekend als @jessiejazzvuijk op Instagram, wie kent haar niet!? Nou wij zeker wel! Haar prachtige blonde volle haar, natuurlijke slag en undone look is een droom voor vele… maar dit haar vraagt natuurlijk wel wat aandacht en verzorging. Lees snel verder om te ontdekken wat haar favoriete Sebastian Professional producten zijn!

Hoe verzorg ik blond haar?

Zoals de meeste weten heeft Jessie prachtig blond haar met highlights! Perfect voor onze geliefde Pennetrait Shampoo & Conditioner van Sebastian Professional.  

Sebastian Pennetraitt Shampoo & Conditioner

Waarbij de Sebastian Penetraitt Shampoo op een heerlijk zachte manier reinigt, zorgt de conditioner voor een actief herstellende werking. Het product dringt tot diep in het haar en geeft bescherming tegen hitte van bijvoorbeeld krul- en styltangen. Daarnaast is de lijn superfijn voor gekleurd haar, can we ask for more!?

Sebastian Pennetraitt Masker

Deze mag natuurlijk niet ontbreken! Het Pennetraitt Masker is namelijk speciaal gemaakt voor chemisch behandeld haar, tjah… dat klinkt heel pijnlijk en dat is het soms ook! Het masker is een professionele haarbehandeling die diepe reparaties aan zwak haar biedt. Chemisch behandeld haar zal versterkt worden, wanneer dit het kwetsbaarst is. Highlights zijn prachtig, maar kunnen een chemische beschadiging opleveren. Heel logisch natuurlijk, het trekt letterlijk het pigment uit je haar. Niet getreurd, de meeste kappers zijn zich hier heel goed van bewust, daarom is het ook zo belangrijk om het advies van je haarstylist van harte aan te nemen!

Deze hairbesties hebben echt het beste met je voor!

Hoe krijg ik glanzend haar? 

Glass, Glow, Shine we kunnen er niet omheen, glans is terug! Na een tijdje te hebben genoten van de poederige matte nudies is het tijdperk van glans weer aangebroken. Ook Jessie wilde graag een product testen van Sebastian die glans aan haar lange haar zou geven. Bij ons begint er dan meteen een belletje te rinkelen: DE DARK OIL! Deze heerlijke rijke haarolie van Sebastian Professional is ideaal voor als je meer glans in je lange (of korte) lokken wenst. Het is een lichtgewicht styling olie, dat wil zeggen dat het snel opgenomen wordt door het haar en het haar niet verzwaard. Het maakt het haar gladder, maar met behoud van natuurlijke body. Daarnaast bevat de Sebastian Dark Oil kostbare natuurlijke oliën: sandelhout, cederhout en arganolie, wat een heerlijke geur geeft. Spoiler Alert: iedereen vindt hem lekker (ook de mannen)!

Volume: welk haarproduct is Jessie’s favorite?

Dit kan natuurlijk niet ontbreken, VOLUME wie houdt er niet van. Tuurlijk hebben wij hiervoor ook verschillende stylingsproducten die goed bij meerdere haartypen passen. Vol lang haar kan nogal eens de neiging hebben om lekker plat te gaan zitten op de hoofdhuid en wijder uit te staan onder in de punten. Nu is mousse niet voor iedereen geschikt, plus is het lastiger aan te brengen in hele lange lengtes op de hoofdhuid. Trust us, met deze spray heb je zo het heerlijke volume wat je hebben wilt. We hebben het natuurlijk over de Sebastian Professional Volupt Spray. De spray geeft namelijk extreem veel volume, maar behoud wel de zachtheid en soepelheid van het haar. Het geeft je haar een langdurig volume zonder dat het gaat plakken YAY!

Wat is de ideale leave-in spray om je haar te herstellen?

Als laatste product onze HERO van Sebastian Professional, die zeker ook niet mag ontbreken in het assortiment van Jessie. Dat is namelijk de Sebastian No Breaker! De No Breaker is een Hybride product. Dit betekent dat het product zowel verzorging als styling aan het haar geeft. Dit is een unieke combinatie die je bij Sebastian Professional wel vaker tegen kunt komen.

Why you’ll love it!

De Sebastian No Breaker is een Bonding treatment met onder andere Apple Acid en stylingspolymeren. De leave-in spray (ja, we noemen het niet voor niks de hero, je hoeft hem namelijk ook niet uit te spoelen) dringt diep tot in de haarschubbenlaag en herstelt ernstige haarschade! Het herstelt de verbindingen van de haarbruggen (zoals je van een plex behandeling gewend bent alleen dan lekker thuis in je eigen badkamer!) met als resultaat 99% minder haarbreuk. Omdat het dus ook nog eens een stylingsproduct is voelt je haar dus niet slap aan en geeft het body aan je haar. Als laatste maakt het je haar makkelijker doorkambaar, extra fijn voor je lange lokken!

shop de favorieten van beauty Jessie Jazz

Wil jij zien hoe @jessiejazzvuijk deze producten aanbrengt!? Neem dan een kijkje op haar Instagram.

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje