22 Nov. 2017

John Beerens is ambassadeur van Stichting Haarwensen!

Haarwensen geeft kinderen die kanker hebben de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van écht haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen zij de mooiste haarwerken aan de kinderen schenken. Door donaties van haar en financiële giften kan Haarwensen de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen zij de kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Deel dit artikel:

Haarwensen geeft kinderen die kanker hebben de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van écht haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen zij de mooiste haarwerken aan de kinderen schenken. Door donaties van haar en financiële giften kan Haarwensen de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen zij de kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

John Beerens & Haarwensen

‘‘Creating beauty is wat ik het liefste doe. Deze passie kan ik kwijt in de haarstudio en met de webshop. Maar ik zet mijn gedrevenheid voor schoonheid ook graag in voor de kinderen die niet gezegend zijn met een volle bos met haar. Voor de kinderen die tijdelijk hun haar verliezen door bijvoorbeeld de behandeling van chemokuren is het erg belangrijk om er soms ‘normaal’ uit te blijven zien. Altijd nagekeken worden als patiënt is voor deze kinderen soms erg confronterend.

Haarwensen helpt ook veel kinderen die door een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) hun haar zijn verloren. Bij hun gaat het haarverlies vaak gepaard het met verlies van zelfvertrouwen. Zeker voor de opgroeiende meiden, waar uiterlijk erg belangrijk voor is, is het emotioneel erg zwaar om geen haar te hebben. Door de inzet van mijn kennis en netwerk wil ik Haarwensen verder laten groeien. Met meer naamsbekendheid en financiële donaties kunnen zij kinderen helpen met een prachtig haarwerk gemaakt van echt haar. Dit is niet van echt te onderscheiden.” Aldus John Beerens. John Beerens heeft onlangs zijn eerste Haarwensen cheque al in ontvangst mogen nemen en gaat aan de slag om zijn rol als ambassadeur van Haarwensen zo goed mogelijk te vervullen.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje