Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

17 Aug. 2023

Jouw beschadigde haar herstellen in 90 seconden? Het kan nu echt!

Nietsvermoedend lig je op je zonnebed aan het zwembad of maak je een prachtige hike door de bergen met die zalige zonnestralen op je gezicht. Want ja, straks moeten we de zon weer veel te lang missen en denken we mijmerend weer terug aan die mooie zomer. Maar plots is die vakantie weer veel te snel voorbij en pak je de draad weer op om van start te gaan met je normale routine, sta je weer thuis voor de spiegel, en dan….

Deel dit artikel:

Time for rescue

Dan gaan alle alarmbellen af! Je moet je haar weer stylen om netjes voor de dag te komen. Niet alleen jouw huid hunkert naar hydraterende crèmes, maar ook jouw haar voelt plots heel anders aan en ziet er veel droger uit dan je gewend bent. Oh oh, wat nu dan? Tijd is er niet om naar de salon te gaan, maar je moet wel straks netjes de deur uit.

Maar dan zie je in je ooghoek die ene kleine rode flacon staan. Je compleet verslagen gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Opgelucht, wetend dat alles goed komt. Want jouw reddende engel in deze noodsituatie staat daar: Wella Miracle Hair Rescue!

Miracle Hair Rescue: De kracht van Ultimate Repair

De naam onthult al heel veel en de verwachtingen zijn dan natuurlijk ook groot.
Wij kunnen je alvast vertellen dat dit je meest onmisbare haarverzorgingsproduct wordt vanaf nu.

Deze spray herstelt het meest beschadigde haar in 90 seconden!
En laat het nu dus ook net zo zijn dat je nooit echt veel extra tijd hebt om je haar te verzorgen. Double win dus!

Ultimate Repair is de allernieuwste herstellende haarverzorgingslijn van Wella Professionals. De gehele lijn bevat 4 producten. Ieder item bevat de gepatenteerde technologie met als hoofdingrediënten AHA (Alpha Hydroxy acid) en Omega 9, die het haar herstellen aan de binnen- en buitenkant daar waar het beschadigd is zonder een verzwarend effect. Je haar voelt als herboren aan, veel sterker en glanzender dan ooit tevoren.

4 stappen voor de beste haarverzorging

Stap 1:

Reinigen en voorbereiden doe je met Wella Ultimate Repair shampoo. Voelt je haar vies aan of schuimt het bij de eerste wassing minder goed dan kan je ervoor kiezen om het nog een 2de keer te wassen.

Stap 2:

Vervolgens breng je Wella Ultimate Repair Conditioner aan om je haar te verzorgen en te versterken daar waar je haar het meest beschadigd is.

Stap 3:

Deze zorgt voor het grootste Wow effect. Na een inwerktijd van 90 seconden (zonder spoelen) voel je een merkwaardig verschil. De fantastische leave-in spray Wella Ultimate Repair Miracle Hair Rescue herstelt intensief haarbeschadiging zoals je dat nog nooit hebt ervaren.

De voordelen van de haarspray:

  • Het beschermt je haar voor 99% tegen haarbreuk.
  • Maakt het tot 12x gladder.
  • En na elk gebruik wordt je haar glanzender en glanzender.

Het gebruik van de haarspray:

Verdeel de spray over de gehele lengten en punten waar je haarherstel wilt bereiken.
Wacht vervolgens 90 seconden alvorens je je haar gaat kammen, zodat het product de tijd heeft om het haar te herstellen.

Stap 4:

Als laatste breng je het 4de product Wella Ultimate Repair Protective leave-in aan alvorens je start met je styling. Dit crème-achtige serum is een 5-in-1 bescherming tegen UV-beschadiging, haarbreuk, stylinggebruik tot 230° hitte, mechanische schade en pluis.

Het resultaat spreekt voor zichzelf!

Wella Ultimate Repair bestellen bij JohnBeerens.com

Ben jij nu ook zo nieuwsgierig geworden naar deze fantastische nieuwe producten tegen haarbeschadiging? Shop ze dan nu snel op JohnBeerens.com.

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje