03 Jun. 2021

Kort Haar kapsel: Spicy Pixie!

Short hair don’t DO care!  JA, want ook iedereen met een kort kapsel kan met textuur en slag deze trend naleven. In deze blog legt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional dé zomer haartrend voor kort haar uit. Met de volgende stappen ben jij zo bij je Spicy Pixie met behulp van de juiste Sebastian Professional producten.

Deel dit artikel:

Kort Haar kapsel: Spicy Pixie!

Short hair don’t  DO care!  JA, want ook iedereen met een kort kapsel kan met textuur en slag deze trend naleven. In deze blog legt JohnBeerens.com in samenwerking met Sebastian Professional dé zomer haartrend voor kort haar uit. Met de volgende stappen ben jij zo bij je Spicy Pixie met behulp van de juiste Sebastian Professional producten.

 

SPICY PIXIE - ‘How to’ stappenplan

Wat heb je nodig?

Stap 1 - Haar afdelen met haarklemmen

Verdeel de langere plukken van je Pixie (korte haar) in 2 vakken. Daarna begin je bij het eerste vak met het verdelen van je secties. Spray het haar in met de Sebastian Trilliant. Dit is een spray met bergkristalextracten. Sebastian Trilliant verzorgt, geeft een sprankelende glans en beschermt het haar tegen de hitte van de hot tools. Zet de rest van het haar vast met een haarklem en dan kan het stylen beginnen!

Stap 2 - Het maken van een platte S-vormige waves

Ook hierbij maken we gebruik van een S-vormige krul, alleen een totaal andere versie dan onze Texture Wave. Waarbij we bij de Texture Wave gebruik maakte van een ”opstaande krul” gaan we bij de Pixie gebruik maken van een “platte krul”. Dit zorgt wel voor een mooie slag, maar geeft juist iets minder volume waardoor we nog steeds een mooie slanke coupe hebben en het haar niet uit gaat staan. Je duwt het haar in een S vorm en drukt/knijpt vervolgens de stijltang dicht. Duw het haar door je stijltang omhoog, zodat je de volledige pluk hebt voorzien van een mooie slag.

 

Stap 3 - Finishing met de RE-SHAPER

Doe dit vervolgens met het gehele haar. Ook hierin geldt, hoe meer je wisselt in hoogte hoe natuurlijker het oogt en hoe meer textuur je maakt bij jezelf. De Microweb Fiber van Sebastian Professional is het perfecte product om je korte pixie een hermoduleerbare touch te geven. Dit zorgt ervoor dat je de hele dag met je handen door je korte haren kunt kneden.

Als finishing product hebben we gebruik gemaakt van de Re-Shaper. De Sebastian Professional Re-Shaper is een uitborstelbare hairspray met een sterke hold die zich in elke vorm laat buigen en bescherming biedt tegen vocht.

Wil je ook dit kort haar kapsel: Spicy Pixie? Ook hebben we een tof pakket samen gesteld met de fijne Sebastian Professional haarproducten die jouw korte kapsel omzetten in een toffe Spicy Pixie.

Deze look creëer je met:

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje