07 Mei. 2019

Laat je moeder stralen met de limited edition Mommy-set!

Moederdag is in aantocht! Dit is natuurlijk hét moment om je moeder het ultiem cadeau te geven en haar in de watten te leggen. Verras je moeder met het door ons samengestelde limited edition Moederdagset. Met deze selectie best buyers wordt jouw mama’s haarritueel echt een feest!

Deel dit artikel:

Moederdagcadeau

Waterclouds Repair Hairbutter Haarmasker

Met dit haarmasker gaat het haar van jouw moeder gegarandeerd weer stralen! Ingrediënten zoals Cloudberry olie en Macadamia zaad olie zorgen voor een intensieve voeding van de haarlokken. Dekavital B5/ Provitamine B5 zorgen dat het haar vocht behoudt en beschermen het haar tegen uitdroging. Tot slot is het haarmasker vrij van parabenen en de verpakking is biologisch afbreekbaar. Een heerlijk haarproduct voor jouw mama en ook voor het milieu!

SachaJuan Normalizing Conditioner 

De ocean technology (algencombinatie) gecombineerd met ingrediënten zoals Climbaloze en Piroctone Olamine, geven het haar een mega boost. Heeft je (schoon)moeder, oma of tante behoefte aan meer volume in haar lokken? Of heb je het idee dat haar hoofdhuid en heerlijke verzorging kan gebruiken? Dan is dit dé conditioner die ze in haar badkamerkastje nog moet hebben. Op het blogartikel over het merk SachaJuan, lees je meer over de ingrediënten en de voordelen voor het haar. Gun jij je moeder gezond, mooi en lekker ruikend haar? Dan is jouw missie bereikt met deze conditioner!

CHI Argan Oil Shampoo

Arganolie wordt ook wel eens het vloeibare goud genoemd. En dit is niet voor niets. In arganolie zitten antioxidanten en antioxidanten gaan veroudering tegen. Ook het haar heeft baat aan antioxidanten. Zij zorgen ervoor dat het haar weer sterk, zacht en soepel wordt. En net als vitamine E, beschermen de antioxidanten in arganolie ook tegen invloeden van buitenaf. In arganolie zit ook omega 3 en 9. Deze vetzuren voeden de haarwortels maximaal en voorzien ze van de nodige voedingsstoffen om zo ook gespleten haarpunten te voorkomen en herstellen. Last but not least zorgen deze magische vetten ook voor een mooie glans in jouw haar. Say goodbye to frizzy hair!

Moroccanoil Treatment

Dit is één van onze bestverkochte oil treatments. In deze magische haarolie zit ook arganolie. We hoeven niet te herhalen waarom arganolie nieuw leven in jouw haar blaast. Maar één ding is zeker nadat je jouw haardos hebt verwend met alle heerlijke producten uit de mommy set, is dit de kers op de taart. De final touch geef je met deze olie. Je haar ziet er door deze treatment weer glanzend en stralend uit. Nog een voordeel van deze olie is dat je maar een paar druppeltjes nodig hebt. Met de Moroccanoil Treatment wordt het kammen van het haar een moment waar ze naar uit kijkt!

The Knot Dr. Haarborstel

Met deze borstel, borstel je jouw moeder’s haar echt uit de loog! Deze haarborstel kan niet ontbreken in haar badkamerkast. The Knot Dr. is een paddle brush die uit maar liefst 212 bestaat. De flexibele borstelharen zorgen ervoor dat je zonder te trekken het haar uit de knoop haalt. Ook heeft de borstel een ergonomisch handvat waardoor het een comfortabele houvast heeft. En het zachte kussenpad zorgt ervoor dat je pijnloos het haar ontklit en zo niet afbreekt. De borsteltjes zijn extra flexibel en geven de hoofdhuid een zachte massage (goed voor de bloedcirculatie en tegelijkertijd de haargroei!). Verwen jouw moeder met deze fijne borstel, zodat ook het borstelen van haarlokken een pleziermomentje wordt voor haar.

Invisibobble Crystal Clear

Mama’s hebben het vaak druk! En meestal zit los haar in de weg. Zet je haar in een staart of een knotje met de haarelastiekjes van Invisibobble Crystal Clear. De uiteinden van Invisibobble zijn niet zoals andere elastieken aan elkaar verbonden met een stuk ijzer, maar aan elkaar gelast. Hierdoor beschadigt het haar niet en wordt het niet uit het hoofd getrokken. Doordat de Invisibobble het haar niet samenknijpt maar de druk gelijk verdeelt, zit het haar niet strak en kun je jouw moeder wat hoofdpijn besparen.

Wil jij je moeder in het zonnetje zetten met deze mommy-set? Nu kun je deze set t.w.v. 114 euro voor 39,95 euro bestellen. Het gaat hier om een gelimiteerde editie oftewel op is op. Is een mommy-set teveel van het goede, dan kun je ook de producten (m.u.v. de Moroccanoil Treatment) met 25% korting bestellen. Gebruik hiervoor de code: BESTMOMMY. Deze actie loopt van 6 mei t/m 12 mei 2019. Voor andere leuke Moederdagcadeautjes kun je op onze webshop een blik werpen. Wij wensen iedereen alvast een liefdevolle Moederdag!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje