04 Aug. 2022

Waarom zijn de Kérastase shampoos in voordeelformaat iets voor jou!

Less is more met de Kérastase shampoo’s in een voordeel formaat.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jouw haar de beste verzorging te geven. Kérastase biedt nu jouw favoriete shampoo’s aan in een gebruiksvriendelijk formaat, waarmee je de perfecte dosering krijgt en ongewenste verspilling beperkt. De 500 ML verpakking is gemaakt van 95% gerecycled plastic, bevat rijke en luxueuze ingrediënten om jezelf thuis de beste haarverzorgingservaring te geven.

Deel dit artikel:

Ontdek jouw favoriete Kérastase shampoo in voordeelformaat! 

Less is more met de Kérastase shampoo’s in een voordeel formaat.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jouw haar de beste verzorging te geven. Kérastase biedt nu jouw favoriete shampoo’s aan in een gebruiksvriendelijk formaat, waarmee je de perfecte dosering krijgt en ongewenste verspilling beperkt. De 500 ML verpakking is gemaakt van 95% gerecycled plastic, bevat rijke en luxueuze ingrediënten om jezelf thuis de beste haarverzorgingservaring te geven.

Waarom zou je gaan voor een voordeel formaat shampoo van Kérastase?

  • Makkelijk in gebruik, gemakkelijk op te bergen

Alle 500ml shampoo’s hebben een geïntegreerde pompdop die elk gebruik handiger maakt. Bovendien geeft de niet te grote, niet te kleine verpakking je meer flexibiliteit voor jouw badkamer opslag.

  • Met voordeelformaat zorg je voor je haar, en voor de planeet.

De verpakking van 500ml shampoo is gemaakt van 95% gerecycled plastic, omdat Kérastase je op een duurzamere manier de beste haarverzorging wilt bieden. Daarnaast helpt de geïntegreerde pomp om de perfecte hoeveelheid te krijgen en te voorkomen dat je onnodig product verspilt, voor een duurzame verzorging van je haar.

  • Goed voor jou en voor je portemonnee

Door dat de dop de juiste hoeveelheid shampoo geeft, ga je verspilling van product tegen. Wat ervoor zorgt dat je minder snel een nieuwe verpakking hoeft aan te schaffen. En dit ga je zeker voelen in je portemonnee. Gezien de huidige tijden is dit volgens mij geen vervelende bijkomstigheid.. ;)

  • Een flexibel aanbod om aan jouw wensen te voldoen

Kérastase zou Kérastase natuurlijk niet zijn als ze geen rekening houden met de wensen van iedereen! Dus ook de 500 ml’s zijn er in de verschillende soorten shampoo die ze ook in kleinere maten aanbieden. Dus jouw gebruikelijke favoriet zit er gegarandeerd tussen! Elke 500 ml shampoo biedt zijn eigen unieke formule en sterke voordelen voor jouw haar, tegen een aantrekkelijke prijs!

shop alle voordeelformaat shampoos van kérastase

Welke Kérastase voordeelshampoos zijn er allemaal?

Ben je al bekend met de shampoo van Kérastase en ben je benieuwd of jouw gebruikelijke shampoo ook beschikbaar is in voordeel verpakking? Dan zetten wij ze om het makkelijk te maken even allemaal op een rijtje.

Kerastase Resistance Bain Force Architect – voor de sterkte en stevigheid van het haar. Deze shampoo bouwt de interne substantie van verzwakt haar weer op.

Kérastase Specifique Bain Divalent Shampoo – kalmeert de gevoelige hoofdhuid en hydrateert tegelijkertijd.

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo – ultraviolette verzorging voor blond haar. Herstellen en verzorgen van blond, grijs en gehighlight haar.

Kérastase Resistance Bain Extentioniste – speciaal voor haargroei en lang haar. Met deze shampoo ga je voor sneller langer haar in een top conditie.

Kérastase Genesis Bain Nutri Fortifant – speciaal voor haar uitval problemen. Pakt zowel de wortel als de vezel aan. Geschikt voor alle vrouwen, in alle levensstijlen en met alle gradaties van haaruitval.

Kérastase Discipline Bain Fluidealiste – ultieme verzorging om het haar goed te verzorgen en beschadigd haar te herstellen.

Kérastase Densifique Bain Densite Shampoo – voor haarverlies en dunner wordend haar. Helpt bij het geven van verzorgde en gehydrateerde lokken, die het haar versterken en beschermen tegen verdere stress.  

Kérastase Nutritive Bain Satin 2 Shampoo – voedende verzorging voor soepel haar dat onweerstaanbaar zacht aanvoelt.

Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect – voor elke type rouw of man met gekleurd haar die meerdere haarproblemen wilt aanpakken.

Kérastase voordeel formaat shampoo kopen bij JohnBeerens.com?

Fan van Kérastase en zijn deze verpakkingen de ultieme oplossing voor jou? Ben je trouw Kérastase gebruiker en vind je het super fijn om nu eindelijk je favoriete shampoo in een groter formaat te kunnen aanschaffen? Dan koop je deze gemakkelijk en snel op JohnBeerens.com. Kijk daarnaast ook wat de Kérastase aanbiedingen zijn. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat ze dan zeker achter in de comments en een van onze beautyspecialisten komen snel bij je terug.


 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje