Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een amika detangling brush cadeau.

12 Mei. 2021

L'Oréal Professionnel is vernieuwd!

L’Oréal Professionnel is vernieuwd! De vertrouwde, krachtige en altijd professionele producten van Serie Expert komen nu in een nieuwe, stijlvolle verpakking. In deze blog lees je alles over de nieuwe Serie Expert lijn.

Deel dit artikel:

L'Oréal Professionnel is vernieuwd!

De Serie Expert lijn van L’Oréal Professionnel is volledig vernieuwd! Geen paniek, de formules van de haarverzorging zijn niet veranderd. Wel is de volledige lijn in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe verpakkingen maken het nog makkelijker om het juiste product te kunnen kiezen voor jouw specifieke haarbehoeften. Bij L’Oréal Professionnel kun je terecht voor verzorging voor alle types gekleurd haar en voor verschillende producten om het haar diep te verzorgen. Ook wanneer je op zoek bent naar producten voor handelbaar haar, dan ben je bij L’Oréal Professionnel aan het juiste adres.

Wat is er nieuw?

De producten uit de Serie Expert lijn zijn niet verandert qua formule, dat betekent dat de ingrediënten van jouw favoriete producten niet zullen veranderen. Wel hebben alle producten een nieuwe, stijlvolle verpakking. Naast het feit dat de nieuwe flacons er extra sleek en strak uitzien, zijn ze ook nog eens een stuk duurzamer. L’Oréal maakt gebruik van 100% gerecycled plastic en vermijd het gebruik van nieuw plastic voor haar nieuwe verpakkingen. De fabriek van L’Oréal is volledig klimaatneutraal en maakt gebruik van een gesloten watersysteem om water te besparen.

Welk L’Oréal Professionnel product past bij mij?

In de Serie Expert lijn vind je verschillende productlijnen voor verschillende haartypes. Hieronder lees je alles over de populairste lijnen.

Welke verzorging gebruik ik voor gekleurd haar?

De Serie Expert Metal Detox lijn is de nieuwste aanwinst in de Serie Expert lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om metaaldeeltjes uit het haar te verwijderen. Dit proces leidt tot een 100% betrouwbaar kleurresultaat en minder haarbreuk. De Metal Detox Shampoo en het Metal Detox Haarmasker  zijn dus ideaal wanneer je haar net gekleurd is, de producten zijn ook ideaal voor geblondeerd haar of een balayage.

Heb je je perfecte kleur bereikt en ben je op zoek naar verzorgingsproducten om deze zo lang mogelijk behouden? Dan is de Vitamino Color lijn iets voor jou. Deze producten bieden kleur- en UV-bescherming. Met deze producten geniet jij maar liefst 8 weken lang van je haarkleur en krijgt het haar 7x meer glans.

Ook om de haarkleur te neutraliseren biedt L’Oréal Professionnel verschillende producten. Voor blond haar met een ongewenste gele gloed is de Blondifier lijn perfect geschikt. De Blondifier Cool shampoo neutraliseert gele tinten in het haar. Wanneer je niet op zoek bent naar een neutraliserende shampoo maar wanneer je wel graag je haarkleur iets wil oplichten, dan is de Blondifier Gloss shampoo iets voor jou. Ook biedt de Blondifier lijn verschillende verzorginsproducten. Kortom, Serie Expert Blondfier biedt een volledige routine voor alle types blond.

Speciaal voor zilvergrijs of grijs haar is er de Serie Expert Silver lijn. Deze lijn bevat een zilvershampoo en een conditioner die asblond, grijs of zilvergrijs haar neutraliseren. Het haar wordt glad, glanzend en de kleur wordt verhelderd.

Welke verzorging gebruik ik voor beschadigd haar?

Speciaal voor beschadigd haar is er de Serie Expert Absolut Repair lijn. Deze producten zorgen voor verzorging, herstel en glans. De formules zijn verrijkt met hoogwaardige ingrediënten als quinoa en tarwe proteïne. De Absolut Repair producten zorgen voor direct resultaat en bieden de ultieme verzorging voor onhandelbaar of zwaar beschadigd haar. De Absolut Repair lijn is ook populair onder de dames en heren met dik of krullend haar.

Is je haar eerder breekbaar en poreus? Dan is de Serie Expert Inforcer lijn echt iets voor jou! Zwak haar wordt sterker, glanzender en verzorgd. De Inforcer producten herstellen direct en maken het haar doorkambaar. Het haar wordt veerkrachtig zal daardoor minder breken. Met de Inforcer producten ben je binnen no-time van verzwakt, breekbaar haar af.

Welke verzorging gebruik ik voor slap en futloos haar?

De Serie Expert Pro Longer lijn is een echte bestseller onder onze klanten. Deze unieke producten bevatten filler-A100 wat het haar voller en langer maakt. Dit resulteert in 94% minder haarbreuk, 66% minder gespleten haarpunten en 5x glanzender haar! Naast een heerlijke geur bieden deze producten hoogwaardige ingrediënten waardoor het haar er fantastisch vol uit zal zien. De lijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Haarmasker én een Leave-In. Hiermee creëer jij de perfecte routine voor lang en vol haar.

Voor extra volume is er de Serie Expert Volumetry lijn. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor fijn en kwetsbaar haar en zorgen voor extra voeding en volume. Deze producten zorgen, in tegenstelling tot veel andere volumeproducten, niet voor stugge, droge lokken maar verzorgen het haar. De lijn bestaat uit een voedende volumeshampoo en een voluemspray voor extra body en volume.

Welke verzorging gebruik ik voor pluizig haar?

Pluizig haar is een probleem waar heel veel mensen mee kampen. L’Oréal Professionnel heeft hiervoor de oplossing. De Serie Expert Liss Unlimited lijn is all you need. De producten verbeteren de handelbaarheid van het haar en de haarstructuur waardoor het haar langdurig pluisvrij blijft. De producten bevatten olijf- en arganolie waardoor een prachtige glans ontstaat. Het haar wordt beschermd tegen vochtigheid waardoor het ten alle tijden glad en pluisvrij blijft!

L’Oréal Professionnel bij JohnBeerens.com

Alle nieuwe producten van L’Oréal Professionnel shop je snel en gemakkelijk bij JohnBeerens.com. De nieuwe, duurzame verpakkingen zijn vanaf nu beschikbaar! 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje