23 Aug. 2019

Make up trends voor de laatste Zomerdagen 2019

Wil jij de laatste zomerdagen on fleek doorkomen? Lees in onze blog met gastblogger en make-up expert Esmee Huiden de makkelijkste make-up tips om er helemaal op en top uit te zien. 

Deel dit artikel:


Make-up trends (na)zomer 2019

Esmee Huiden is geboren en getogen in Nederland. In 2016 is zij afgestudeerd als Allround Mode Stylist aan B Academy. Kort daarna startte zij met de opleiding Allround Grimeur/make-up Artist aan Studio Bessels en is zij afgestudeerd als make-up Artist voor foto, video, film, special effects en theater. Op dit moment is zij freelance make-up artist. Esmee is niet alleen dol op make-up, maar heeft ook een grote passie voor mode en fotografie en dat is ook terug te zien op haar Instagram pagina (@esmeehuiden).


Gouden make-up tips van Esmee

Hi beauty lovers! Hierbij schrijf ik voor jullie een nieuwe blogpost die natuurlijk niet kan ontbreken: de make-up trends voor deze zomer. Het kan soms erg lastig zijn om bij te houden wat de make-up trends van tegenwoordig zijn, dus om jullie een handje te helpen, heb ik een aantal trends voor jullie op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd wat deze zijn? Lees dan snel verder!

De makkelijkste make-up tips

Glanzende lippen


Na de overvloed aan matte lipkleuren lijken glossy lippen een comeback te doen. Het klinkt misschien wat raar, maar vochtige lippen associëren we onbewust met een frisse en gezonde look. Bovendien zien ze er zo gehydrateerd en verzorgd uit, terwijl een matte look sneller tot uitgedroogde lippen kan leiden.
 Een leuk feitje: door lipgloss lijken je lippen optisch groter.
 

Tip: Is jouw favoriete lip kleur mat maar zou je deze graag glossy willen hebben? Gooi er een transparante lipgloss overheen et voilà!

Gekleurde eyeliner

Zwarte eyeliner wie? Gekleurde eyeliner is deze zomer helemaal upcoming. Het is een tikje gewaagd, maar een ding is zeker: jij steelt zeker de show!
 Vind je het toch iets te gewaagd voor op een normale dag? Thank God it’s festival season!

Pastel kleuren


Pastel tinten zijn je waarschijnlijk niet voorbij gegaan en deze kunnen natuurlijk niet ontbreken in jouw make-up stash. Persoonlijk vind ik het leuk om te experimenteren met pastel kleurige oogschaduw en ik kan ook ècht niet meer zonder een peachy lipgloss!


Crème/vloeibare producten


De matte look is verleden tijd, het is tijd om te shinen (letterlijk). Door crème/ vloeibare producten te gebruiken behoud je een natuurlijke glow en daardoor zie je er vrouwelijk en jeugdiger uit. En naast het feit dat je make-up natuurlijker oogt, voelt het ook nog eens fijn aan op het huidje. Win win situatie!

Tip: PUPA Like A Doll Cream Blush

Alles over zomer make-up

Met deze fijne tips van make-up artiest Esmee Huiden, kunnen je laatste zomerdagen niet meer stuk. Leef je uit en haal het beste uit je schoonheid met de fijnste make-up producten op onze beauty webshop! De favoriete make-up merken van onze klanten zijn nu: Sleek en PUPA. Wil je de laatste dagen van het zomerseizoen on fleek doorkomen, shop op onze make-up pagina jouw trendy make-up items en rock the last summer-days!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje