18 Sep. 2019

Multivitamine voor vrouwen [7x redenen om ze dagelijks in te nemen]

Als vrouw heb je een andere behoefte aan vitaminen en mineralen (multivitaminen) in verhouding tot de man. Met de juiste multivitamine kan je je energieniveau op peil houden en er zo voor zorgen dat je elke dag het maximale uit je dag haalt! Als multitaskende vrouw kunnen we wel een handje geholpen worden, toch? Lees in deze blog hoe jij je energieniveau naar een volgend level tilt met multivitaminen gericht op vrouwen. Bovendien maak je kans op een pot SugarBearHair Multivitamine voor vrouwen. In de blog lees je hoe.

Deel dit artikel:

Welke vitaminen zijn essentieel voor de vrouw?

Voor vrouwen verdienen sommige vitaminen en mineralen toch wel wat extra aandacht. Het is eenmaal zo dat het lichaam van een vrouw anders in elkaar zit dan die van een man. Zo zijn vitamine B6 en zink belangrijk voor de hormoonhuishouding. Vrouwen hebben door bloedverlies tijdens de menstruatie ook een hogere behoefte aan ijzer dan mannen. Multivitaminen voor vrouwen bevatten daarom meestal een wat hogere dosis ijzer. Vrouwen hebben ook eerder behoefte aan extra vitamine D dan mannen, omdat ze in de overgang komen. Zo zijn vitamine A,C en E ook belangrijk voor het bestrijden van de schade door vrije radicalen (de oorzaak van veroudering en vele ziekten). Vitamine K is weer goed voor het opbouwen en behouden van sterke botten. Tot slot is magnesium een van de belangrijkste mineralen in het lichaam. Hier hebben vrouwen heel vaak een tekort aan.

Multivitaminen voor vrouwen

Er gaat niks boven fruit en groente. Gezonde voeding is de basis van een goede levensstijl. Maar soms is ons dagelijks eetpatroon niet genoeg voor een volwaardig dieet en kan het aangeraden worden om elke dag een multivitamine te slikken.

7 redenen om een multivitamine te slikken

  1. Sommige voedingsstoffen komen simpelweg van nature weinig in voeding voor. De tekorten die dan ontstaan kun je verminderen door je lichaam een handje te helpen met multivitaminen.
  2. Voedingssupplementen bevatten een hoog gehalte van belangrijke stoffen. Deze boost aan stoffen kunnen je lichaamsfuncties ondersteunen. Denk aan vermoeidheid, immuunsysteem, concentratie, goede botten en tanden en nog vele andere lichaamsfuncties.
  3. Het is een waardevolle aanvulling op je dagelijkse voeding.
  4. Een multivitamine is een supplement met alle 13 vitamines.
  5. Je kunt je energierijker voelen.
  6. Je wordt gezonder ouder.
  7. Multivitaminen geven jou de zekerheid dat je de vitaminen en mineralen inneemt die nodig zijn voor het lichaam.

shop hier je vitaminen

Win Sugarbearhair Women's multi

Sinds kort hebben we het zusje van de bekende blauwe Sugarbearhair: Sugarbearhair Women's multi. Een multivitamine met 16 micronutriënten. Deze voedingsstoffen helpen bij een tekort aan vitaminen. Iets waar legio vrouwen mee te maken hebben. Wij geven één potje Sugarbearhair Women's multi weg. Het enige wat je moet doen, is in een reactie hieronder laten weten of je wel of niet gelooft in de meerwaarde van multivitaminen en waarom. Op 22 oktober wordt de winnaar per mail bekend gemaakt! Good luck;-). 

Tais C.
Multivitamines zijn zeker een goede aanvulling op je dagelijkse behoeftes. Uiteraard mag je niet nalaten daarnaast ook regelmatig gezond te eten en veel water te drinken. Ikzelf ben overtuigd van de werking van multivitamines en zal ze ook iedereen aanraden.
Reply Okt 25, 2019 08:01
Sefika Atakul
Ik geloof er zelf ook in, ik heb ze zelf ook mogen testen. Ik heb een periode van 3 maanden deze vitamientjes ingenomen en kreeg al heel snel complimenten over mijn haarstructuur. Ik kan helaas niet door gaan met het innemen hiervan omdat mijn financiële situatie op dit moment dit niet toelaat. Top product!
Reply Okt 24, 2019 09:00
Char Onderberg
Ik denk dat mensen vaak niet stil staan bij hetgeen wat ze wel of niet te kort komen. Ik zelf deed dat namelijk ook nooit, maar sinds ik me verdiep in een betere levensstijl merk ik dat extra vitamines en bewust zijn van wat je in neemt echt kan helpen en kan versterken.
Reply Okt 23, 2019 23:02
Dietist
Multivitamine voor vrouwen, 3 redenen om ze niet te nemen.

Reden 1
Veelal te hoge waarden in multivitaminen dat toxisch kan zijn met ernstige gevolgen (B6) of gewoon geen toegevoegde waarde (plas je uit).

Reden 2
Suppletie is altijd persoonsgebonden en zomaar een multi nemen is dus overbodig en schadelijk

Reden 3
Suppleer nooit zomaar bij zwangerschap (vitamine A is een gevaar voor de baby)
Reply Okt 23, 2019 20:09
Soraya
Ik geloof zeker in de meerwaarde van multi vitamine ,ze kunnen je op de goede weg helpen en je gezondheid verbeteren
Reply Okt 17, 2019 08:10
Lees meer reacties

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje