13 Sep. 2023

Lees hier alles wat je wilt weten over Amika

Amika, a friend to hair, hairstylist, her, him, them and you, lees hier alles over dit geweldige en kleurrijke merk. Wij zijn trots om te vermelden dat we sinds deze week het prachtige merk Amika in ons assortiment hebben. Een merk met verschillende collecties, waar voor iedere type haar wel een geschikt product tussen zit.

Deel dit artikel:

Alles wat jij moet weten over Amika, nieuw bij JohnBeerens.com in het assortiment. 

Amika, a friend to hair, hair stylist, her, him, them and you. Amika bestaat uit een team creatievelingen, haar stylisten, scheikundigen en productliefhebbers die graag regels verbreken. De naam Amika betekend vriend in de taal Esperanto en vertegenwoordigt het geloof in de kracht van de gemeenschap en de schoonheid in diversiteit. Bij Amika zijn alle verschillende haartypes welkom, en is er voor iedere type haar wel een product.

Leuk om te weten over Amika, het is geheel clean beauty, dit wil zeggen dat ze geen schadelijke ingrediënten gebruiken, op een milieuvriendelijke manier de producten produceren, en niet op dieren testen!

Is Amika cruelty free?

Als je je afvraagt of Amika cruelty free is, dan is dat zeker weten ja! Het merk is zowel Leaping Bunny als vegan. De producten en ingrediënten van Amika zijn nog nooit, en zullen ook nooit op dieren getest worden.

Daarnaast zitten er geen schadelijke ingrediënten of formules in de producten van Amika. De producten bevatten zeer effectieve, schone formules zonder sulfaten (SLS, SLES, ALS) parabenen, aluminium en meer dan 1300 andere twijfelachtige ingrediënten die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor het haar. De verpakkingen van de producten zijn 100% recyclebaar en sinds 2022 produceert Amika geen flessen meer met 100% nieuw plastic.

Amika is goed voor iedereen, goed voor jouw haar en goed voor de planeet.

Welke Amika haarproducten zijn er allemaal?

De keuze is reuze, want het Amika assortiment bevat maar liefst 11 (!) verschillende collecties, gecreëerd voor ieder haartype, textuur en style.

De verschillende collecties van Amika

Amika Hydration: doordrenkt je haar met hydraterende ingrediënten voor een intense rush van langdurige hydratatie. Ideaal voor droog, pluizend haar dat wel wat extra hydratatie kan gebruiken.

Amika Signature: haarverzorgingsproducten gevuld met alleen de beste ingrediënten, inclusief Amika’s ‘’geheime saus’’, voedende duinhoorn. Je haar zal je later dankbaar zijn! Deze lijn is geschikt voor ieder haartype.

Amika Repair: deze producten bevatten de beste ingrediënten om het haar van binnenuit te herstellen, en je het sterkste en gezondste haar tot nu toe te geven. Deze lijn is geschikt voor droog en beschadigd haar.

Amika Smooth: met de Smooth lijn bereik je het gladste haar van je dromen dat pluisvrij is, met time-released vochtigheidsbescherming.

Amika Color: speciaal voor kleurlevendigheid en glans. De producten zijn gemaakt met UV-filters en antioxidanten om de kleur vast te houden.

Amika Blonde: deze collectie herstelt beschadigd blond haar, en haalt de koperachtige tinten uit het haar om de beste en helderste tinten blond, grijs en zilver naar voren te brengen.

Amika Texture: creëer moeiteloze stijlen van een ‘’out of bed look’’, tot beachy waves. Geen bed of strand nodig ;).

Amika Volume: versterk je stijl met de volume collectie van Amika voor langdurige lift en body.

Amika Curl: lichtgewicht, hydraterende formules die versterken, hydrateren en gladstrijken voor stevige, mooie krullen die lang blijven zitten. Je raadt het misschien al, deze lijn is speciaal voor krullend haar.

Amika Hold: deze collectie is perfect voor de flexibele tot ‘’je gaat nergens heen’’ haarstijlen, speciaal gemaakt om je stijl te verlengen.

Amika Tools: deze tools zijn alles behalve gewoon, door de nieuwste technologie te combineren met een creatief randje, zijn de tools van Amika gemaakt om te presteren en indruk te maken.

Amika Styling: de producten uit de styling collectie verlengen gegarandeerd de levensduur van je style, en houdt je haar dagenlang prachtig.

De bestsellers van Amika

De bestsellers van Amika hebben niet zomaar de naam bestseller gekregen. Dit zijn producten waarvan ik zeker weet dat je er geen genoeg van kan krijgen.

De Dry Shampoo van Amika

Inmiddels is dit product al 10 jaar oud, en niet zonder reden! De Perk Up Dry Shampoo van Amika zorgt voor een fris gewassen look zonder witte resten.

  • Absorbeert olie voor een fris gewassen
  • Talkvrij en laat geen restjes achter
  • Geeft extra volume aan het haar
  • Bevat het ingrediënt duinhoorn om het haar te voeden

Amika Dream Routine Overnight Hydrating Hair Mask

Simpeler dan dit product kan het haast niet, ga naar bed met dit overnight hairmask en word wakker met 3x meer gehydrateerd haar. Dit product is doordrenkt met hyaluronzuur en geeft een extreme vochtboost. Dit product is speciaal voor iedereen die droog haar heeft en hier graag iets aan wil doen.

Bekijk alle producten van amika

Waar kun je Amika producten kopen?

Vraag je je af waar je Amika producten kan kopen? Nou, dat kan bij JohnBeerens.com. bij JohnBeerens.com verkopen we de prachtige, clean beauty producten van Amika. Wij zijn al helemaal fan van de producten van Amika, welk product wil jij graag proberen? Laat het achter in de comments!

Liefs!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje