14 Sep. 2021

Nieuw: Duurzame haarproducten van weDo Professional

Het nieuwe haarverzorgingsmerk weDo Professional streeft naar een gelukkigere, gezondere en duurzamere levensstijl. WeDo Professional is een natuurlijk merk dat producten ontwikkelt die niet alleen professionele prestaties leveren, maar ook zijn goedgekeurd door Cruelty Free International en gecertificeerd door de Vegan Society. Voor ieder product dat verkocht wordt, verzamelt weDo Professional - in samenwerking met de Plastic Bank - 8 plastic flessen uit het milieu. Op deze manier draagt weDo Professional bij aan een betere leefomgeving voor ons allemaal.

Deel dit artikel:

Duurzame haarproducten? Hallo Clean Beauty!

We kunnen er niet meer omheen en dat is maar goed ook! Clean Beauty oftewel natuurlijke en duurzame haarproducten zijn ontzettend populair en groeien in een razend tempo. Dit is niet voor niks. Wil jij weten hoe je de natuur een handje kan helpen door een kleine aanpassing in je haar routine? In deze blog vertellen we je alles over natuurlijke en duurzame haarproducten en hoe jij de aarde een klein beetje kan verbeteren.

Wat valt onder Clean Beauty?

Clean beauty wil zeggen dat de producten die je gebruikt voldoen aan bepaalde eisen. Zo is een clean product: duurzaam, bestaat het uit natuurlijke ingrediënten, Cruelty Free, recyclebaar en bevat het geen siliconen of sulfaten.

Eén van onze favorieten merken die aan alle clean beauty claims voldoet is weDo Professional. Dit haarverzorgingsmerk is zo speciaal, omdat het merk daadwerkelijk actie onderneemt om te zorgen voor een betere planeet: bij het kopen van 1 product worden er 8 flessen plastic verwijderd uit het milieu. Wil je hier graag meer over weten? Bekijk dan hier de video over de samenwerkingen van weDo met de Plastic Bank. 

Wat dacht je van een shampoo bar?

Een van de nieuwste (ahum oudste) uitvindingen in een nieuw duurzaam jasje! Duurzame zeep is HET hebbedingentje als het gaat om ecologische producten en dit is waarom:

  • Een shampoobar van weDo gaat tot wel 80 wasbeurten mee
  • Het haarproduct is 100% vrij van plastic
  • Je kunt het overal makkelijk mee naar toe nemen – leuk op vakantie of festivals, lekt niet!
  • Het product bewaar je in een handig compact bamboe doosje wat ervoor zorgt dat je doucheplankje niet vies wordt
  • Voor ieder haartype geschikt
  • Het geef je haar verzorging
  • Super makkelijk om aan te brengen! Een kind kan de was, Ehh.. je haar doen

Shop hier de weDo Shampoo Bar

Maar de haarverzorging dan?

Juist! Niet geheel onbelangrijk natuurlijk, maar naast dat het eco-etisch is verzorgt het uiteraard ook nog! Bij weDo Professional maken ze gebruik van Murumuru & Cupuacu Butter. Deze oliën maken het haar zacht, handelbaar en minder pluizig. Verzorgen doet het dus zeker alleen dan zonder silliconen.

Ohja! Omdat de producten in de meest pure vorm worden verwerkt, heb je van alles maar een mini drupje nodig. Je doet dus ook nog eens extra lang met je product!

Weten hoe het werkt? Bekijk de video waarin een conditioner met siliconen wordt gebruikt in vergelijking met een shampoo zonder siliconen van weDo Professional.

Duurzame haarverzorging van weDo bestellen bij JohnBeerens.com? 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is weDo Professional een speciaal haarverzorgingsmerk dat daadwerkelijk actie onderneemt om te zorgen voor een betere planeet. Deze haarproducten bestaan uit natuurlijke ingrediënten, zijn Cruelty Free en recyclebaar en bevatten geen siliconen of sulfaten. Wil jij deze duurzame haarproducten graag zelf uitproberen en tegelijkertijd de natuur een handje helpen? Goed nieuws! Gedurende de maanden september en oktober shop je met kortingscode 'NEWWEDO' alle producten van weDo Professional met 10% korting

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje