04 Apr. 2022

NIEUW! Een nieuw product van Olaplex, de Olaplex No. 9!

Als Olaplex met een nieuw product komt, zijn wij altijd direct razend benieuwd & enthousiast! We kunnen niet wachten om alles over dit product te weten te komen en dit meteen te delen met jullie. Lees daarom snel verder om alles te weten te komen over dit nieuwe product, de Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum. Hét ‘anti-damage’ haarschild!

Deel dit artikel:

NIEUW! Een nieuw product van Olaplex, de Olaplex No. 9!

Als Olaplex met een nieuw product komt, zijn wij altijd direct razend benieuwd & enthousiast! We kunnen niet wachten om alles over dit product te weten te komen en dit meteen te delen met jullie. Lees daarom snel verder om alles te weten te komen over dit nieuwe product, de Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum. Hét ‘anti-damage’ haarschild!

Het nieuwe haarserum van Olaplex: Olaplex No. 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum!

Wij zijn fan van alle Olaplex producten, dus telkens als er een nieuw product gelanceerd wordt kunnen wij echt niet wachten. De producten van Olaplex vallen echt nooit tegen. Ze hebben namelijk allemaal de Bond Building Technologie, die ervoor zorgt dat de verbroken zwavelbruggen weer verbonden worden. Dit zorgt ervoor dat het haar gezonder wordt en er gezonder gaat uitzien.

Wat doet de Olaplex 9?

Heb je zichtbaar dof futloos haar wat snel klit? Olaplex heeft geconstateerd dat dit tekenen kunnen zijn van luchtvervuiling of beschadiging van hitte. Dit haarserum beschermt je haar tegen dagelijkse beschadigingen. Het is een gewichtsloos, leave-in, siliconen-vrij haarserum dat het haar beschermt tegen milieuvervuiling tot wel 48 uur lang. Daarnaast is het ook een serum dat beschermd tegen hitte van stylingtools tot wel 230 graden.

Het serum geeft het haar een zijde zachte glans en zorgt voor zacht haar. Daarnaast is het ook een perfect product om te gebruiken als je krullen hebt. Het verzwaard namelijk niet, en zal de natuurlijke haarstructuur behouden maar wel pluisvrij maken.

Welke invloeden van buitenaf kunnen schadelijk zijn?

Net zoals dat je huid kan reageren op verschillende invloeden van buitenaf, is dit ook zo met je haar. Zo wordt er aangeraden om dagelijks een hoge factor zonnebrand te dragen omdat de zon een van de grootste factoren is van onder andere huidveroudering. Deze Uv-stralen hebben ook invloed op je haar. Naast Uv-stralen heeft fijnstof en vuil ook invloed op je haar en kunnen het haar belasten. Ook als je binnen zit, heeft de airconditioning een invloed op je haar. Al deze invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat de hoofdhuid uit balans raakt en het haar er droog en dof uitziet.  

Deze invloeden kun je makkelijk ‘’buiten sluiten’’ door de Olaplex 9 te gebruiken. Zoals ik al eerder aangaf beschermt dit product tegen milieuvervuiling en komen invloeden zoals de zon en airconditioning niet binnen in je haar.

Hoe gebruik je de Olaplex No. 9?

Wij zijn echt fan van alle Olaplex producten omdat ze echt een zichtbaar effect hebben op je haarstructuur. Het glanst meer en voelt gezonder aan. Als je het gevoel hebt dat je beschadigd of futloos haar hebt raden we aan om ook de shampoo en conditioner van Olaplex te gebruiken voor optimaal herstel.

Je begint met je haar te wassen, aan te raden is met de shampoo en conditioner van Olaplex, en daarna de Olaplex 9 aan te brengen op vochtig haar van de punten tot aan de aanzet. Het is een leave-in en hoeft dus niet te worden uitgespoeld. In principe heb je aan alleen dit product voldoende maar je zou het ook in combinatie met andere producten kunnen gebruiken. Combineer het bijvoorbeeld met de No. 6 Bond Smoother voor pluis control en/of met de No. 7 Bonding Oil voor een geweldige glans. Na het aanbrengen kun je je haar zoals gewoonlijk stylen. Als je het aan de lucht laat drogen zorgt dit voor een zachte structuur, door het te föhnen krijg je een zachte finish, en als je krullen hebt kun je je haar nog diffusen voor de perfecte krul!

Het product is geschikt voor echt alle haartypes en texturen en zal het haar altijd beschermen tegen hitte en invloeden van buitenaf en voorzien van een prachtige glans.

shop de Olaplex No. 9

De Olaplex No. 9 kopen bij JohnBeerens.com?

Net zoals alle andere Olaplex producten, is vanaf nu de Olaplex No. 9 ook bij JohnBeerens.com beschikbaar. Ben je al bekend met de producten van Olaplex, vul dan je collectie aan met dit nieuwe geweldige product. Nog niet bekend met de producten van Olaplex, probeer dan de No. 9 uit en maak kennis met de werking en kracht van Olaplex!

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje