09 Sep. 2021

Nieuw: Kérastase Spécifique Divalent

Een ongezonde hoofdhuid is een veelvoorkomend probleem dat kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Om deze hoofdhuidproblemen aan te pakken heeft Kérastase een nieuwe productlijn ontwikkeld: Kérastase Specifique Divalent. Deze lijn is speciaal gericht op het versterken en balanceren van de hoofdhuid. Bovendien zorgen deze producten ervoor dat het haar van binnenuit wordt versterkt en verzorgt. In deze blog lees je alles wat je moet weten over de nieuwe producten van Kérastase. 

Deel dit artikel:

Wist je dat 42% van de mensen een ongezonde hoofdhuid heeft? Een ongezonde hoofdhuid is dan ook een universeel probleem dat verschillende oorzaken kan hebben. Om de hoofdhuid te beschermen en het haar van binnenuit te voeden heeft Kérastase de Spécifique lijn uitgebreid met drie reinigende, versterkende en hydraterende producten die de hoofdhuid versterken en balanceren.

Wat is een gevoelige hoofdhuid?

Jeukende en pijnlijke haarwortels, haaruitval of een trekkend gevoel: net zoals het gezicht of lichaam kan ook de hoofdhuid erg gevoelig en geïrriteerd zijn. Factoren zoals vervuiling, stress, het gebruiken van agressieve producten of een tekort aan vitaminen kunnen de hoofdhuid uitdrogen en irriteren, met een gevoelige hoofdhuid als gevolg. Een gevoelige hoofdhuid kun je herkennen aan:

  • Een pijnlijke hoofdhuid
  • Jeuk
  • Ontstekingen
  • Haaruitval
  • Roodheid
  • Trekkend gevoel

Wat zijn de oorzaken van een gevoelige hoofdhuid?

Hierboven heb je kunnen lezen waaraan je een gevoelige hoofdhuid kunt herkennen: stuk voor stuk vervelende en hardnekkige verschijnselen die kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Denk hierbij aan stress, weersomstandigheden, vervuiling en het gebruiken van agressieve haarproducten.

Het dagelijks wassen van het haar en het gebruiken van agressief reinigende producten zijn de meest voorkomende oorzaken van een gevoelige hoofdhuid. Wanneer het haar dagelijks- of te intensief wordt gereinigd worden de bacteriën op de huid gedood waardoor het microbioom verzwakt.

Het microbioom is het ondersteunend ecosysteem van levende bacteriën en schimmels die van nature aanwezig zijn op het huidoppervlak en een barrière vormen om de hoofdhuid  te beschermen en gezond te houden. Wanneer het haar dagelijks – of te intensief gereinigd wordt, worden de bacteriën op de huid gedood en het microbioom verzwakt. Als gevolg hiervan zal het haar droog aanvoelen en vocht verliezen.

Spécifique Divalent voor een gezonde hoofdhuid

Een ongezonde hoofdhuid is een veelvoorkomend probleem onder zowel mannen als vrouwen. Om de symptomen van een gevoelige en geïrriteerde hoofdhuid te behandelen komt Kérastase met een nieuwe productlijn: Kérastase Spécifique Divalent. De populaire Bain Divalent shampoo bestond al, maar om de routine compleet te maken worden er drie gloednieuwe producten aan deze productlijn toegevoegd.

Argile Equilibrante Detox Clay

Dit heerlijke kleimasker van Kérastase bevat aminozuur en Kaolin klei wat zorgt voor een diepe reiniging en intense voeding van het haar. Dit haarmasker is gericht op vette wortels en gevoelige lengtes en hoeft slechts éénmaal per week te worden gebruikt voor het beste resultaat.

Shop de Detox Clay

Masque Rehydratant

Dit haarmasker van Kérastase is een intens hydraterend gel masker, verrijkt met aminozuur en ceramide. Aminozuur staat bekend om zijn dubbele werking: het reguleren van de talgcyclus en het herstellen van de vochtbalans. Deze eigenschappen maken dit haarmasker perfect geschikt voor gevoelige en droge lengtes. Na gebruik is de haarkwaliteit aanzienlijk verbeterd.

Shop het haarmasker

Sérum Potentialiste

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is een gezond microbioom de basis als het gaat om gezonde, sterke lokken. Sérum Potentialiste van Kérastase is speciaal ontwikkeld om het microbioom van de hoofdhuid te versterken en balanceren. Dit beschermende serum bevat 10% bifidusprebiotica en 1% vitamine C wat zorgt voor het intens beschermen en versterken van het microbioom. Op deze manier wordt de hoofdhuid weer in balans gebracht wat zorgt voor stralende en sterke lokken.

Shop het serum

Spécifique Divalent bestellen bij JohnBeerens.com

Ben jij één van de vele mensen die last hebben van een gevoelige hoofdhuid? Heb je last van gevoelige en/of droge lengten en een vette aanzet? De nieuwe productlijn van Kérastase helpt jou bij het reinigen, voeden en herstellen van zowel het haar als de hoofdhuid. Ben je benieuwd naar wat deze producten kunnen betekenen voor jouw haartype? Bestel Kérastase Spécifique Divalent eenvoudig en snel op JohnBeerens.com!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje