21 Sep. 2021

Nieuw! Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Een herkenbaar probleem voor vele vrouwen: je bent onlangs naar de kapper geweest en er is nu al een gele en warme gloed zichtbaar. Hoe zorg je ervoor dat deze ongewenste gloed verdwijnt? Zilvershampoo is hier het ideale product voor; zilvershampoo neutraliseert de gele gloed in het haar en maakt het haar weer mooi ash blond. De Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is de eerste zilvershampoo voor beschadigd haar van Olaplex, die het haar tegelijkertijd herstelt en verzorgt. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over dit nieuwe topproduct! 

Deel dit artikel:

Nieuw van Olaplex: De Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Olaplex is natuurlijk hét merk voor droog en beschadigd haar, of voor haar dat net wat meer verzorging nodig heeft. Speciaal voor blond, gehighlight of grijs haar introduceert Olaplex haar nieuwe product. De Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is een zilvershampoo dat het haar drie keer helderder maakt. Platinablond, asblond of goudblond zijn verschillende soorten blond die tegenwoordig erg populair zijn. Maar hoe zorg je er nou voor dat de tonen van je haar geneutraliseerd blijven en het haar zijn gezonde look behoudt? Omdat zilvershampoos het haar vaak uitdrogen worden deze vaak gebruikt in combinatie met een verzorgende shampoo. Dit is vanaf nu verleden tijd! De nieuwe zilvershampoo van Olaplex, de Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo, herstelt en verzorgt het haar van binnenuit en zorgt ervoor dat het haar weer gezond aanvoelt!

De Olaplex №. 4P shampoo bevat paarse pigmenten die de gele en oranje ondertonen in het haar neutraliseren. De formule bevat Olaplex' gepatenteerde Bond Building technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat beschadigd haar wordt hersteld, verbeterd en dat het haar goed wordt gehydrateerd. Door het gebruiken van deze shampoo krijgt je geblondeerde haar weer zijn natuurlijke glans terug en zal het weer prachtig gaan stralen.

Wat ook goed is om te weten over de nieuwe zilvershampoo van Olaplex, is dat deze 100% vegan - en volledig vrij van parabenen, sulfaten en gluten is. De shampoo mag dagelijks worden gebruikt en is geschikt voor alle haartypes. Het product is daarom ook zeker geschikt voor natuurlijk grijs haar.

Hoe gebruik je de Olaplex zilvershampoo?

Breng de Olaplex №. 4P aan op vochtig haar en laat de shampoo 1 tot 3 minuten intrekken. Het beste is om te starten met 1 minuut en het op te bouwen vanaf hier. Spoel vervolgens de shampoo grondig uit. Voor optimaal resultaat gebruik hierna de Olaplex №. 5 Bond Maintenance Conditioner of de Olaplex №. 8 Bond Intense Moisture Mask voor extra hydratatie en verzorging.

Tip!

Combineer de Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo met de №. 4 Bond Maintenance Shampoo, de №. 4 gebruik je dan als pre-wash om eventuele productresten te verwijderen. Vervolgens gebruik je №. 4P om het haar te neutraliseren. Na gebruik van de Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo zijn blonde tinten drie keer helderder en voelt beschadigd haar gezonder, zachter en sterker aan. Wij zijn fan!

Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo bestellen bij JohnBeerens.com?

Bestel de Olaplex №. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo op JohnBeerens.com en probeer dit geweldige product! Ben je benieuwd naar andere haarproducten voor beschadigd haar? Neem dan snel een kijkje op de website! 

De beste haarverzorging voor beschadigd haar

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje