Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

16 Sep. 2022

NIEUW! Redken All Soft Leave-In Conditioner! Wat is leave-in conditioner en hoe gebruik je het?

Ben jij al bekend met het gebruiken van een leave-in conditioner, in deze blog vertellen we je alles over de voordelen ervan! Leave-in conditioners zijn een geweldig product om te gebruiken. Ze bieden namelijk zoveel voordelen aan ieder type haar. Een aantal voordelen zijn dat ze het haar doorkambaar maken, het helpt tegen de bescherming van invloeden van buitenaf en nog veel meer! Dit nieuwe product van Redken, een hydraterende leave-in conditioner geeft direct glans aan het haar en zorgt ervoor dat het er gezond uit gaat zien. Lees verder om er achter te komen waarom je eigenlijk een leave-in conditioner moet gebruiken, en waarom deze van Redken sowieso iets voor jou is!

Deel dit artikel:

Wat is leave-in conditioner en hoe gebruik je het?

Leave-in conditioners zijn een geweldig product om te gebruiken. Ze bieden namelijk zoveel voordelen aan ieder type haar. Een aantal voordelen zijn dat ze het haar doorkambaar maken, het helpt tegen de bescherming van invloeden van buitenaf en nog veel meer! Dit nieuwe product van Redken, een hydraterende leave-in conditioner geeft direct glans aan het haar en zorgt ervoor dat het er gezond uit gaat zien. Lees verder om er achter te komen waarom je eigenlijk een leave-in conditioner moet gebruiken, en waarom deze van Redken sowieso iets voor jou is!

Wanneer een leave-in conditioner gebruiken?

Je kunt een leave-in conditioner gebruiken op zowel droog of handdoek droog haar. Je zou het eventueel kunnen gebruiken als vervanger van je normale conditioner. Was je haar dan met shampoo en breng vervolgens de leave-in conditioner aan in de lengte en punten van handdoekdroog haar.

Wil je de leave-in gebruiken als aanvulling? Dan kan je de leave-in conditioner gebruiken na het wassen van je haar met shampoo en conditioner, en ook gebruiken tussen de wasbeurten door. Een leave-in biedt extra verzorging, en trekt goed in. Kies wel een leave-in van een goed merk, zoals Redken, anders bestaat de kans dat je haar er misschien vettig van wordt of niet de juiste verzorging biedt.

In beide gevallen, vermijd de hoofdhuid, gebruik de leave-in slechts in de lengtes en in de punten. Net zoals een normale conditioner, is een leave-in een verzorgend producten met volle verzorgende ingrediënten.

Hier een aantal redenen waarom je een leave-in moet toevoegen aan je haarroutine?

  • Je hebt lang haar, haar raakt sneller beschadigd door de wrijving/snel in de klit.
  • Je hebt gekleurd haar en je wilt dat de kleur langer mooi blijft.
  • Je hebt droog of beschadigd haar, wat extra verzorging kan gebruiken.
  • Je hebt krullend haar, lees verder verder om er achter te komen waarom een leave-in bij krullend haar zo fijn kan zijn.

Hoe gebruik je leave-in conditioner bij krullend haar?

Veel mensen met krullen hebben de leave-in al ontdekt en kunnen niet meer zonder. Zelf heb ik ook krullend haar en gebruik bijna dagelijks een leave-in conditioner. Krullend haar kan na een aantal dagen zonder te wassen een beetje droog en pluizig worden. Om dit te voorkomen kun je een leave-in gebruiken. Het geeft extra verzorging, maar het helpt ook bij het ontwarren van de krullen waardoor je meer definitie krijgt in je haar.

Krullend haar pluist vaak sneller en is droger en breekbaarder van zichzelf, en daarom is het belangrijk een intensieve verzorging te gebruiken. Daarom gebruiken de meeste krullenbollen zowel een conditioner tijdens het wassen van het haar, als een leave-in conditioner om extra verzorging te bieden. Dus als je krullend haar hebt, een leave-in conditioner kan zeker niet ontbreken aan jouw haarroutine.

Kan je je gewone conditioner als leave-in gebruiken?

Wij raden het niet aan om je gewone conditioner als leave-in te gebruiken. Dit omdat een gewone conditioner er echt voor gemaakt is om uit te spoelen, en een leave-in om heel de dag te blijven zitten. Wij raden het aan om echt een leave-in aan te schaffen, en niet je normale conditioner als leave-in te gaan gebruiken.

Onze nieuwe favoriet: Redken All Soft Leave-In Conditioner!

Wij hebben een nieuwe favoriete leave-in conditioner! Dat is namelijk de nieuwe leave-in van Redken, de All Soft. Dit is een hydraterende leave-in conditioner die het haar direct glans geeft en er gezond uit laat zien. De formule bevat hyalaronzuur om het haar te voorzien van een diepe en onmiddellijke hydratatie. Na het gebruiken van deze treatment voelt je haar direct 10 keer zachter aan, is makkelijker om te ontwarrend en wordt 24 uur lang beschermd tegen vochtigheid. Nou, in een land zoals bijvoorbeeld Nederland is dat heel mooi meegenomen. Hier kan het soms zo ontzettend vochtig zijn, dat je perfect geföhnde kapsel binnen no-time een pluizenbol is geworden. Dit kan zo stom zijn soms! Door van te voren je haar te voeden met dit product, zal je haar beschermt worden tegen de vochtigheid en behoudt het makkelijker het model.

Producten die droog en breekbaar haar verzorgen?

Heb je last van droog en breekbaar haar? Dan raden wij het aan de volledige set van Redken All Soft te gebruiken. De shampoo en conditioner verzorgen droog en breekbaar haar omdat ze onder andere argan olie bevatten. Deze producten zullen je haar een extra boost geven, en als je dan als aanvulling de All Soft Leave-in treatment gebruikt, ben je zeker voorzien van mooi en stralend haar.

Leave-in conditioners kopen bij JohnBeerens.com?

Bij JohnBeerens.com verkopen wij ontzettend veel producten die droog en beschadigd haar extra verzorging kunnen bieden, waaronder leave-in conditioners. Wij zijn zeker fan van de Redken All Soft Leave-in Treatment, dus als je op zoek bent naar een nieuwe raden wij deze zeker aan. Heb je nog vragen over leave-in conditioners? Laat dit dan zeker achter in de comments en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje