Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

14 Jul. 2021

Nieuw: Redken Color Extend Magnetics (+ Review!)

Redken is vernieuwd! Redken Color Extend Magnetics is één van de vernieuwde productlijnen van Redken. Deze lijn is speciaal ontwikkelt voor vrouwen met gekleurd haar en richt zich op het herstellen van het haar en het behouden van de haarkleur. In deze blog lees je meer informatie over deze vernieuwde producten, hoe je deze gebruikt en wat onze persoonlijke ervaringen zijn. Lees dus snel verder! 

Deel dit artikel:

Vele vrouwen kiezen ervoor om hun haar te verven in de kleur die zij altijd al hebben willen hebben. Helaas is het verven van onze lokken erg schadelijk en is het daarom belangrijk om de juiste producten te gebruiken voor het onderhouden van de kleur en het verzorgen van het haar.

De Redken Color Extend Magnetics producten zijn onderdeel van de Redken Color Extend lijn, deze lijn bevat producten voor alle types gekleurd haar. De Color Extend Magnetics lijn van Redken is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met gekleurd haar. Deze lijn reinigt, verzorgt en herstelt het haar en zorgt bovendien voor langer kleurbehoud.

Redken Color Extend Magnetics Shampoo

De Color Extend Magnetics Shampoo van Redken is een mild reinigende en sulfaatvrije shampoo speciaal voor gekleurd haar. Deze shampoo bevat het Charge Attract Complex dat Amino-ionen aan de haarvezels hecht om op die manier een barrière te vormen die het haar – en daarmee de haarkleur – beschermt. Na gebruik is het haar gevoed en voelt het zijdezacht aan.

Redken Color Extend Magnetics Conditioner

De Color Extend Magnetics Conditioner is een intensief verzorgende en sulfaatvrije conditioner die zorgt voor optimale ontwarring van het haar. Ook de conditioner uit deze lijn bevat aminozuren die het haar aanvullen en de haarvezels versterken. Zo wordt de haarkleur optimaal beschermd en voelt het haar zachter en gladder aan.

Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction Mask

Het Deep Attraction Mask van Redken is een intensief voedend haarmasker dat de haarkleur levendig houdt en het haar voorziet van een stralende glans. Bovendien beschikt dit masker over het innovatieve RCT-proteïnecomplex dat het haar op drie niveaus van wortel tot punt en tot in de kern voedt en verzorgt. Na gebruik voelt je haar glad, zacht en verzorgd aan en ziet de haarkleur er levendig en stralend uit.

Hoe gebruik je de Redken Color Extend Magnetics lijn?

Stap 1. Breng de Color Extend Magnetics Shampoo aan op nat haar en masseer het in totdat het schuimt. De shampoo hoeft niet in te trekken en kan vervolgens grondig worden uitgespoeld met lauw warm water.

Stap 2. Wanneer je de shampoo grondig hebt uitgespoeld, breng de conditioner gelijkmatig aan over het haar en laat het 1 à 2 minuten intrekken. Richt je hierbij voornamelijk op de haarpunten. Spoel de conditioner vervolgens goed uit.

Stap 3. Breng het Redken Color Extend Magnetics Haarmasker aan op vochtig en gewassen haar. Afhankelijk van de conditie van je haar laat je het masker 5 tot 10 minuten intrekken. Spoel het vervolgens grondig uit.

Mijn ervaring met de Redken Color Extend Magnetics lijn

Als echte Redken-fan was ik erg nieuwsgierig naar de vernieuwde Color Extend lijn van het merk. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik hoorde dat ik deze nieuwe lijn mocht gaan uittesten. Toen het pakketje aankwam op kantoor heb ik de producten dezelfde avond nog uitgetest. Allereerst viel het me op dat de producten heerlijk ruiken en dat mijn haar ook na gebruik langdurig deze geur behoudt.

Bij het aanbrengen van de Redken Color Extend Magnetics Shampoo merk je dat deze veel schuimt, waardoor je echt het gevoel krijgt dat het haar intensief gereinigd wordt.

Na het uitspoelen van de shampoo heb ik het haarmasker aangebracht. Dit omdat een conditioner de haarschubben sluit, en daardoor ook minder van het haarmasker opneemt wanneer deze na de conditioner wordt aangebracht. Van het Redken Color Extend Magnetics Haarmasker heb je slechts een kleine hoeveelheid nodig. Dit is zeker een voordeel, want zo kun je erg lang vooruit met deze tube.

Tijdens het aanbrengen van het haarmasker voel je dat het haar direct zachter en soepeler aanvoelt. Omdat mijn haar onlangs is geblondeerd, heb ik ervoor gekozen om het masker zeker 10 minuten in te laten trekken zodat mijn haar het masker extra goed opneemt en het van binnenuit hersteld wordt. Ik zou je zeker aanraden om hier een heerlijk ontspanningsmomentje van te maken: heerlijk in bad met je favoriete magazine erbij. Wanneer je het maskertje na de inwerktijd weer uitspoelt, voelt het haar extreem glad en gevoed aan.

Zoals je eerder kon lezen heb ik een tijdje geleden mijn haar geblondeerd. Omdat ik van mezelf donker haar heb, heb ik hier meerdere behandelingen voor nodig gehad waardoor mijn haar heel wat schade heeft opgelopen. Ik heb er daarom zelf voor gekozen om na het haarmasker ook gebruik te maken van de voedende conditioner van deze lijn. Voor vrouwen met dunner haar dat sneller vet wordt zou ik deze extra stap na het haarmasker niet adviseren.

Net als het haarmasker en de shampoo, heeft ook de conditioner een heerlijke geur en laat deze het haar heerlijk zacht en soepel aanvoelen bij het aanbrengen. Het wordt geadviseerd om de conditioner 1 tot 2 minuten in te laten werken, maar ook de conditioner heb ik wat langer laten intrekken vanwege mijn slechte haarconditie. Na het uitspoelen voelt mijn haar direct ontward en glad aan. Tip: Zorg ervoor dat je zowel het haarmasker als de conditioner grondig uitspoelt! Wanneer je het haar te snel uitspoelt en hier niet de tijd voor neemt, loop je de kans dat het haar verzwaart en zijn volume verliest. Ook kan het haar sneller vet worden wanneer je deze producten niet goed uitspoelt. Let hier dus ook zeker op!

Na het wassen en verzorgen van het haar heb ik mijn haar droog geföhnd en in model gebracht met een föhnborstel. Geblondeerd haar kan erg stug zijn met veel klitten, maar nu kwam ik erg soepel en gemakkelijk met de borstel door mijn haar! Ook het stylen van het haar met de föhnborstel ging gemakkelijker dan normaal en ik heb hier dan ook veel tijd mee bespaard. Na het stylen voelde mijn haar zacht en glad aan en er was een prachtige glans zichtbaar. Normaal zijn ook de voorste plukken van mijn haar erg droog en pluizig, maar ook deze lokken waren nu glad en verzorgd. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat van deze lijn voor mijn haar en ik ga deze producten zeker een plekje geven in mijn badkamerkastje ;-).

Redken Color Extend bestellen op JohnBeerens.com? 

Niet alleen de Redken Color Extend Magnetics lijn is vernieuwd, ook de Blondage, Graydiant en Brownlights productlijnen zijn nieuw. Heb je zelf gekleurde lokken en ben je benieuwd naar een van de nieuwe Redken Color Extend lijnen? Lees dan ook eens deze blog en neem snel een kijkje op de website! Hier bestel je veilig en snel de complete lijn. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje