Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

21 Feb. 2022

Nooit meer uitgezakt haar? Maak kennis met de Big Blow Out Primer gel van Redken!

Een ultiem geluksmomentje is toch wel echt als je je eigen haar föhnt, en het voelt alsof je net van de kapper komt. Alleen is het toch vaak de kunst dat het heel de dag ook echt in model blijft zitten. Vaak is dit niet zo.. Maar vanaf nu niet meer! Maak kennis met de Redken Big Blow Out Primer Gel.

Deel dit artikel:

Vanaf nu nooit meer uitgezakt haar door de Redken Big Blow Out Primer gel voor instant volume!

Een ultiem geluksmomentje is toch wel echt als je je eigen haar föhnt, en het voelt alsof je net van de kapper komt. Alleen is het toch vaak de kunst dat het heel de dag ook echt in model blijft zitten. Vaak is dit niet zo.. Maar vanaf nu niet meer! Maak kennis met de Redken Big Blow Out Primer Gel.

Hoe zorg je ervoor dat jouw blow out kapsel de hele dag in model blijft?

Je herkent het wel, je doet ’s ochtends je haar en gedurende de middag is het alweer helemaal uitgezakt. Dat is zo balen, want vaak heb je er veel tijd in gestoken. Een goed blow out kapsel begint al bij de basis, het wassen van je haar. Belangrijk is om dan te beginnen met een volume shampoo & conditioner. Volume shampoos & conditioners bevatten geen verzwarende ingrediënten zoals bepaalde oliën en boters. Deze ingrediënten kunnen ervoor zorgen dat het haar zwaar aanvoelt, en niet de volume geven die je wilt creëren met je blowout kapsel. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat je kapsel snel uitzakt, precies wat we natuurlijk niet willen.

shop de Redken big blowout primer gel

Een volume shampoo & conditioner die wij zeker aanraden, en die er voor zorgt dat je kapsel volumineus wordt en goed blijft zitten is de Redken Volume Injection lijn. Deze Redken volume shampoo geeft het haar zichtbaar meer volume, body en een mooie natuurlijke glans. Door daarna de Redken Volume Conditioner te gebruiken voedt je het haar en voorzie je het van een mooie glans zonder het te verzwaren.

shop de redken volume injection lijn

Door je haar te wassen met een volume shampoo & conditioner heb je al een goede basis, maar daarmee ben je er nog niet! ;) Nadat je uit de douche komt, droog je je haar voorzichtig af met je handdoek. Ga niet te ruw met je handdoek door je haar, dit kan namelijk pluis veroorzaken. Als je haar handdoek droog is, breng je de Redken Blow Out Primer gel aan. Dit product gaat wonderen in je haar verrichten, en ik ga je precies vertellen waarom!

Maak kennis met de nieuwe musthave van Redken; Big Blowout blow dry primer gel voor alle haartypes!

De Redken Big Blow Out is een unieke gel die in het haar smelt als het droogt om meteen volume en textuur toe te voegen met een zijdezachte finish. Het is een lichtwichtige gelformule die je haar beschermt tegen de hitte bij het drogen met een haardroger. Dit product geeft het een natuurlijke beweging zonder dat het stijf of niet meer handelbaar wordt. Na het gebruik van dit product droogt het haar sneller tijdens het föhnen. Na het gebruiken van deze blow dry primer gel heeft je haar direct zichtbaar meer volume.

Wist je ook dat je door het gebruiken van een ronde föhnborstel je gemakkelijker meer volume en model in je haar brengt? Er zijn verschillende soorten maten in föhnborstels, dit heeft invloed op de grote van de krul. Als je grove slag wilt creëren kies je voor een grote föhnborstel. Als je liever wilt gaan voor kleinere krullen, kies dan voor een kleinere borstel.

Maar, voor dat je aan de slag gaat met de föhn(borstel) breng dan natuurlijk eerst wel de Redken Big Blowout Primer gel aan voor direct volume en minder pluis.

Redken Big Blowout gel bestellen bij JohnBeerens.com?

Wil jij dagelijks genieten van perfect geföhnd haar dat langdurig blijft zitten, vol volume en pluisvrij is? Ga dan voor de Blowout gel van Redken. Je bestelt deze snel en veilig bij JohnBeerens.com. Ben je opzoek naar tips & tricks rondom het föhnen van je haar of heb je een andere vraag? Laat deze dan achter in de comments en wij komen snel bij je terug.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje