Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

02 Okt. 2023

Ontdek de hotste haartrends voor de herfst 2023

De dagen worden steeds korter, de bladeren veranderen van kleur en de trendy haarstijlen zullen allemaal veranderen voor de herfst 2023. Deze haarstijlen beloven interessant te worden dit jaar. Of je nu op zoek bent naar een frisse verandering of gewoon geïnspireerd wilt raken, de meest opvallende kapsels heb ik dit seizoen voor je op een rijtje gezet.

Deel dit artikel:

Welke haarstijlen zijn trendy in de herfst van 2023?

De donkere dagen komen er weer aan en daarom heb je misschien behoefte aan een nieuwe coupe. Ik vertel je wat hip is deze herfst. 

Kastanjepracht

Kastanjebruin, de ster van het herfstseizoen op het gebied van haarkleuren. Deze rijke, bruine kleur met warme ondertonen heeft een natuurlijke uitstraling en past perfect in de herfstsfeer. Subtiele accenten of een volledige make-over? Kastanjebruin haar zal zeker indruk maken. Verzorg je bruine kleur goed met de Wella professionals ColorMotion + Color Protection Shampoo of de Wella professionals Invigo Color Brilliance Shampoo Gekleurd & Fijn Haar.

Bob-Line Brilliance

Deze tijdloze haarstijl slaan we natuurlijk niet over. Dit najaar met een twist, namelijk een bob met meer lengte en textuur. Overweeg de "lob" (lange bob). Geen strakke en rechte lijnen meer, maar veel volume en laagjes. Met deze chique en stijlvolle look, loop je er altijd elegant en modern bij. Gebruik voor extra volume de BioSilk Volumizing Therapy Root Lifter.

Natuurlijke golven

Laat de strakke krullen maar waaien, want dit najaar komen de natuurlijke golven. Deze haarstijl is gemakkelijk te creëren met de High Tide Deep Waver van Amika. Met deze golvenkrultang zit jou haar snel en gemakkelijk in model. Laat de golven hun magie doen terwijl jij straalt met deze look.

Statement haarkleuren

Altijd al gedroomd van felroze, dieprood of smaragdgroen haar? Wacht niet langer, want dit seizoen is jou moment. Deze  tinten voegen een vleugje kleur toe aan jouw look en haalt je creatieve kant naar boven. Met de kleurbehandeling van Wella Color Mask Rose Blaze transformeer jij je haar gemakkelijk in een roze kleur, zonder je haar daarbij te beschadigen.

Accessoires zijn de kers op de taart

Haaraccessoires gaan een belangrijke rol spelen bij het stijlen van je herfstlook. Het gebruik van haarclips, haarbanden en allerlei andere items is een geweldige toevoeging om je haar op te fleuren.

Of je nou op zoek bent naar warme kleuren, trendy haarstijlen of gedurfde haarkleuren. De haartrends voor de herfst 2023 bieden voor ieder wat wils. Ga er dus op uit en omarm de herfst met een nieuwe, opvallende haarlook!

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje