Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

27 Nov. 2023

Ontdek de must-haves van Sebastian

Schoonheid zonder grenzen, dat is de visie van Sebastian. Door het brede assortiment in haarverzorgingsproducten is Sebastian een bekende naam in de professionele kapperswereld. Lees dit blog en kom erachter wat de must-haves zijn die niet mogen ontbreken in jouw routine.

Deel dit artikel:

Over Sebastian Professional

Vandaag neem ik je mee in de must-haves van het merk Sebastian. Schoonheid zonder grenzen, dat is de visie van Sebastian. Door het brede assortiment in haarverzorgingsproducten is Sebastian een bekende naam in de professionele kapperswereld. Sebastian staat bekend om het volgen van een artistieke ambitie en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor zelfexpressie. Het merk is sinds het begin van de jaren ’70 op de markt, en heeft al veel innovaties en ontwikkelingen door gemaakt. Mede hierdoor is het vandaag de dag nog steeds een erg populair merk bij haarstylisten en kappers over de hele wereld.

No.Breaker Leave-In Spray

Hou jij ervan om nieuwe dingen met je haar uit te proberen? Maar heb je door het gebruik van hittetools of chemische behandelingen schade aan je haar? Dan is de Sebastian No.Breaker Leave-In Spray perfect voor jou! Deze leave-in conditioner doordringt met 87% natuurlijke ingrediënten, waaronder appelzuur. Ook herstelt de spray de haarbindingen die beschadigd zijn door hitte- of chemische behandelingen. Het resultaat? Tot 99% minder haarbreuk en een verhoogd haarvolume. Kortom, de perfecte oplossing voor zijdezacht en gezond haar!

Dark Oil Haarolie

Verlang je altijd al naar glad terwijl de natuurlijke body behouden blijft? De Sebastian Dark Oil Haarolie heeft kostbare oliën zoals sandelhout en arganolie. Deze lichtgewichte styling olie sluit de haarschubben, geeft het haar een prachtige glans en beschermt het tegen Uv-straling. Het resultaat blijft tot wel 48 uur zichtbaar zonder het haar te verzwaren.

Penetraitt Overnight Serum

Het Penetraitt Overnight Serum van Sebastian is als een nachtelijke verzorgingskuur voor je haar. Met ingrediënten als hyaluronzuur en niacinamide hydrateert en herstelt dit serum diep, zodat je wakker wordt met glad, zacht en gerevitaliseerd haar. Een lichte formule die dagelijks kan worden gebruikt voor gezonde haargroei.

Trilliant Hittebescherming

Stylen met warmte kan schadelijk zijn, maar niet met de Trilliant Hitte beschermende Spray. Deze twee-in-één spray voedt en beschermt jouw haar tegen stylingtools, met toegevoegde bergkristalextracten voor een prachtige glans. Licht van gewicht en zonder het haar te verzwaren, biedt deze spray de perfecte bescherming van jouw haar.

Potion 9

Last but not least, de Potion 9. Deze leave-in styling treatment bevat een mix van 9 botanische ingrediënten die jouw haar van binnenuit verzorgen en natuurlijke veerkracht geeft. Ideaal voor het verbeteren van het model en de conditie van jouw haar. Een multifunctioneel product voor zichtbaar en voelbaar gezonder haar.

Deze essentiële haarverzorgingsproducten van Sebastian vormen samen een krachtige routine om je haar te voeden, te beschermen en te verbeteren. Ontdek de schoonheid van grenzeloos haar met Sebastian Professional.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje