Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

04 Apr. 2023

Ontdek de nieuwste lijn van Redken speciaal voor krullend haar!

Maak kennis met de Redken All Soft Mega Curls lijn, een lijn speciaal om je krullen te verzorgen en te hydrateren. Ben jij altijd op zoek naar producten die jouw krullen het beste verzorgen, en die ervoor zorgen dat je natuurlijke krul zoveel mogelijk geaccentueerd wordt? Lees dan snel verder over de producten van Redken All Soft Mega Curls, want als jij krullend haar hebt, is deze nieuwste lijn van Redken perfect voor jou!

Deel dit artikel:

Waarom de nieuwste Redken lijn perfect is voor jouw krullen

Bij Redken weten ze dat krullend haar verzorging nodig heeft dat voldoende hydratatie en proteïne bevat om langdurige en gedefinieerde krullen te creëren. Daarom hebben ze de Redken All Soft shampoo geherformuleerd, om deze sulfaatvrij te maken. De Redken All Soft Mega Curls lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en leave-in behandeling om jouw krullen perfect te verzorgen.

De producten binnen de Redken All Soft Mega Curls lijn

Redken All Soft Mega Curls Shampoo

Deze shampoo van Redken reinigt je krullen of kroes haar op milde wijze. Een van de ingrediënten die deze shampoo bevat is aloë vera. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het haar sterker wordt en het een intense hydratatie en voeding krijgt. Na het wassen zullen je krullen heerlijk zacht en verzorgd aanvoelen, maar niet verzwaard. Deze shampoo van Redken is een sulfaatvrije shampoo!

Redken All Soft Mega Curls Conditioner

Deze conditioner van Redken zorgt ervoor dat je haar na het wassen, gevoed wordt. Dit zorgt ervoor dat er geen knopen/klitten in je krullende haar komen en je haar er gezond uit ziet. Heb je soms last van pluizende krullen? Dan zorgt deze conditioner ervoor dat je haar tot wel 72 uur pluisvrij is. Met de Redken All Soft Mega Curls lijn zien droge krullen er weer verzorgd uit.

Redken All Soft Mega Curls Leave-in

Met de leave-in wordt jouw haar weer handelbaar. Met dit product word je haar intens gevoed, en je kan het tussen wasbeurten door aanbrengen in je haar om het weer op te frissen. Alle producten van Redken hebben een overheerlijke geur, wat het ook heerlijk maakt om af en toe de leave-in aan te brengen.

Tip: Ga je binnenkort op zon-, zee-, strandvakantie?

Heb je krullend haar wat snel droog en pluizend oogt en ga je binnenkort op vakantie? Dan is de Redken All Soft Mega Curls Leave-in het perfecte product om in je strandtas mee te nemen. Breng het product voor het zwemmen aan in je haar en je zal overduidelijk verschil merken. Je haar zal heel de dag gevoed blijven, en je krullen raken niet in de knoop. Dit product in combinatie met het water van de zee, is het recept voor een perfecte pluisvrije bos met krullen!

Shop de Redken All Soft Mega Curls-lijn nu bij JohnBeerens.com

Bij JohnBeerens.com zijn we altijd bezig om de meest innoverende producten toe te voegen aan het assortiment om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden aan onze klanten. Deze lijn van Redken is perfect voor iedereen met krullend/kroes haar. Twijfel je of je krullend haar hebt, of welke verzorging het beste bij jouw haar past? Lees dan deze blog waarin alles over krullend haar uitgelegd wordt.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje