Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

11 Apr. 2023

Ontdek de producten van Blond Me, ga voor sterke en glanzende blonde lokken

Als blondine weet je waarschijnlijk al wel dat je haar speciale verzorging nodig heeft om je haar in optimale staat te behouden, maar welke producten werken echt goed voor jouw blonde haar? In deze blog vertel ik je de beste tips & tricks om je blonde haar goed te verzorgen maar ook om zo lang mogelijk te genieten van je blonde lokken. Om de beste tips & tricks te kunnen geven hebben we advies gevraagd aan Schwarzkopf Profesionnal Expert, Marianne.

Deel dit artikel:

Waarom Schwarzkopf Blondme?

Om ervoor te zorgen dat blondines lang kunnen genieten van hun blonde haar, dat glanzend en sterk is, is er de Schwarzkopf Professional Blond Me-lijn ontwikkeld. Het enige merk dat volledig toegewijd is aan de diverse noden van blondines. Niet alleen voor de natuurlijke blondes, maar voor iedereen die voor blonde lokken gaat, ongeacht de huidskleur, haarkleur, leeftijd of geslacht.

Blond Me Care is er om je blonde lokken thuis de juiste verzorging te geven. Met het uitgebreide productassortiment, zit er altijd wel een passend product tussen voor iedere blondine. Met het gebruik van de Blond Me lijn zorg je voor sterk, glanzend haar met langdurige kleurresultaten.

5x Tips om blond haar goed te verzorgen

  1. Wist je dat slechts 2% tot ongeveer 5% van de wereldbevolking van nature blond is? Als je om je heen kijkt, zie je waarschijnlijk veel meer blondines, blond is namelijk een gewilde haarkleur. Heb jij donker haar en wil je ook blond haar rocken? Dat kan met de geweldige BlondMe color & care lijn. Dit is een krachtige lijn die iedere haarkleur kan omtoveren in stralende blonde lokken.

  2. Blond haar is altijd wat kwetsbaarder omdat het proces om blond haar te krijgen wat langer duurt, en een wat ‘’agressievere’’ behandeling nodig heeft. Daarom is het verzorgen van blond haar ook juist zo belangrijk. Hoe mooier de kwaliteit is, hoe mooier de kleur tot zijn recht komt, wat resulteert in dat de kleur veel langer blijft zitten. Bespaar dus niet op verzorging voor je blonde haar, want je hebt er echt langer profijt van!

  3. Deze tip is heel belangrijk! Gebruik altijd, iedere week, een haarmasker om je haar een boost van verzorging te geven. Zo herstel je je haar van de behandeling, en zorg je ervoor dat het gezond en sterk blijft. Ga dan voor een haarmasker speciaal voor blond haar, omdat deze ingrediënten bevat die je blonde haar extra verzorging biedt.

  4. Als je blond haar hebt, gebruik dan de producten van BlondMe. BlondMe zorgt er namelijk voor dat de zwavelbruggen worden beschermd tijdens het kleuren om afbreuk te voorkomen. Hierdoor zorg je ervoor dat de haarschade beperkt is en geef je je haar de beste verzorging die er is. Wel is het heel belangrijk dat je de juiste BlondMe ljn gebruikt bij het type haar dat je hebt.

  5. Als je de perfecte blonde kleur hebt, vind je het natuurlijk ook fijn dat je deze kleur behoudt. Blond haar heeft namelijk de neiging om snel bijvoorbeeld een oranje ondertoon te krijgen. De houdbaarheid van de kleur heeft alles te maken met de kwaliteit van je haar. Daarom adviseert expert Marianne om naast de juiste BlondMe care lijn de Blond Wonders restoring balm. Dit product zorgt ervoor dat tot 90% van de gespleten haarpunten worden weggehaald en een 24 uur lang anti pluis effect. Daarnaast biedt het ook een bescherming tot 210 graden als je met hitte tools gaat werken. Je kunt dit product zowel in nat, als droog haar aanbrengen voor extra verzorging.

Wat is het geheim achter perfect blond haar?

Het geheim van mooi, gezond blond haar zit hem echt in de manier waarop je dit verzorgd. Een goede verzorging van je haar is het halve werk. Besteed dus voldoende tijd aan de verzorging van je haar, met de juiste kwalitatieve producten. Daarnaast helpt goede verzorging voor langer kleur behoud, wat overmatig blonderen kan voorkomen!

Heb je vragen over het blonderen van je haar of over de producten van Schwarzkopf? Laat ze achter in de comments en een van onze beautyspecialisten komt snel bij je terug.

Liefs

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje