Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

20 Dec. 2021

Onze 8 favoriete tools voor de mooiste feestkapsels!

Wil jij tijdens de feestdagen indruk maken met een mooi feestkapsel? Ga je voor mooie krullen, stijl of toch die blow-out met een föhnborstel? Er zijn zoveel verschillende soorten feestkapsels, en meerdere feestdagen natuurlijk, dus alle mogelijkheid om is even lekker los te gaan met je kapsel. Er zijn veel verschillende tools die hierbij kunnen helpen en wij hebben onze favorieten tools op een rijtje gezet voor jou!

Deel dit artikel:

Wil jij tijdens de feestdagen indruk maken met een mooi feestkapsel? Ga je voor mooie krullen, stijl of toch die blow-out met een föhnborstel? Er zijn zoveel verschillende soorten feestkapsels (en meerdere feestdagen natuurlijk), dus alle mogelijkheid om is even lekker los te gaan met je kapsel. Er zijn veel verschillende tools die hierbij kunnen helpen en wij hebben onze favoriete tools op een rijtje gezet voor jou!

Dé tools die zorgen voor de mooiste feestkapsels

Een groot gezelschap deze kerst zal er nog steeds niet in zitten, maar laat jezelf daardoor niet tegenhouden, we gaan full-glam deze kerst. Des te meer reden om echt even uit te pakken met een glitterjurk en een feestelijk kapsel vol volume of een mooie krul. Lees verder om erachter te komen welke tools je moet gebruiken voor welk kapsel.

Vergeet alleen niet, alle tools bevatten hitte! Hitte is schadelijk voor het haar, ongeacht hoe hoog de temperatuur is. Gebruik daarom altijd een goede hittebeschermer die ervoor zorgt dat jouw haar altijd beschermd is tegen hitte. Ook hebben hittebeschermers vaak een veelzijdige werking zoals extra verzorging, minder statisch haar en een langere houdbaarheid van je feestkapsel. Ga naar de hittebeschermer pagina op Johnbeerens.com om te zien welke hittebeschermer het beste bij jouw haar past.

CHI Volumizer 4-in-1 Blowout Brush

Met deze blow-out brush van CHI creëer je de resultaten van een professionele blow-out kwaliteit met uitzonderlijk volume. Zoals de naam al aangeeft is het een 4-in-1 tool en bevat de tool veelzijdige kwaliteiten. Zo kun je je haar ermee drogen, stijlen, wortel volume creëren en volumineus stijlen met de verschillende opzetstukken die erbij zitten. De tool bevat namelijk:

  • Ovale borstel: voor een volumineuze stijl
  • PaddleBrush: creert een gladde, gestijlde look
  • Nozzle Concentrator: voor een directe luchtstroom om het haar te drogen
  • Compact Diffuser: voor wortelvolume en krullend haar in model te brengen

CHI 2-in-ONE Ceramic en Titanium Wand Krultang

Deze tool van CHI maakt krullen en golven in verschillende maten dankzij de verwisselbare opzetstukken. De krultang is geschikt voor kleine tot middelgrote krullen. De tool bevat keramische opzetstukken die zijn voorzien van een titanium coating, en is super makkelijk in gebruik. Het fijne aan de titanium technologie is dat dit ervoor zorgt dat de krultang gemakkelijk door het haar glijdt. Dit zorgt voor prachtige krullen die goed zullen blijven zitten. We willen natuurlijk niet op de helft van de dag een uitgezakt kapsel hebben. 

Het fijne aan deze tang is dat je de temperatuur kunt instellen naar je eigen voorkeur. Als je twijfelt hoe hoog je de temperatuur in moet stellen, kun je hierbij kijken naar de textuur van je haar. Bij dun haar raden we een temperatuur van 170 graden aan, bij normaal haar een temperatuur van 180/190 graden en bij dik haar een tempratuur van 200/215 graden.

B.R.U.S.H. Warmteborstel 40 mm

De B.R.U.S.H. warmteborstel is echt de ideale tool om mooie golven te creëren maar ook meer volume te realiseren. De technische onderdelen van deze tool bevatten keratine, arganolie en macadamiaolie. Al deze oliën bevatten kwaliteiten die goed voor het haar zijn, en ik zal per olie even toelichten wat het precies doet.

  • Keratine: een natuurlijke lichaamseigen proteïne die het haar herstelt en voedt. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar door weersinvloeden, hitte van stylingtools en kleuren neemt dit flink af. Door de juiste producten te gebruiken kan dit weer gewoon hersteld worden, en de keratine in de B.R.U.S.H. helpt het haar ook weer zacht en glanzend te maken.
  • Argan olie: dit helpt om het natuurlijke vochtgehalte in het haar te herstellen en beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf.
  • Macadamia olie: een natuurlijke olie, die niet vettig aanvoelt. Deze olie beschermt het haar tegen de zon en voedt het haar.

Dit is verwerkt in het aluminium cilinder, en deze oliën zorgen voor een ultra glanzend, pluisvrij en glad resultaat. Deze warmteborstel is snel op temperatuur en laat je haar eruit zien alsof je net uit de kappersstoel bent gestapt. Wat B.R.U.S.H. goed weet is dat het oog ook wat wilt, dus de tang heeft een mooie luxe uitstraling. Ook leuk om op je verlanglijstje te zetten natuurlijk ;)

Diva Pro Atmos Dry & Style

Dit is echt een next-generation hairdryer en hairstyler voor ultra-stille, ultra-lichte en ultra-krachtige salonstyling. Deze borstel is licht van gewicht en bevat het Atmos Conditioning Systeem. Dit systeem droogt en stijlt het haar in een recordtijd. Ideaal voor als je niet teveel tijd aan je haar wilt besteden, maar toch feestelijk de deur uit wilt. Deze tool laat je haar zijdezacht aanvoelen en er glanzend uit zien. Hij heeft 3 warmte- en snelheidsstanden, dus je kunt de tang helemaal instellen naar hoe jij het wilt. Ook bevat de tool verschillende opzetstukken voor verschillende doeleinden. Gebruik de styling wand voor krullen en golven, en het OneShot opzetstuk voor een volumineus blow-out kapsel. Zo kun je lekker afwisselen tijdens de feestdagen, en verras je dagelijks iedereen weer met je haar. 

CHI Lava 2.0 stijltang by John Beerens

Je haar stijlen met lava, hoe is het mogelijk?! De CHI Lava 2.0 maakt dit mogelijk en is een keramische stijltang die is voorzien van vulkanisch lava wat functioneert als de meest effectieve warmtegeleider. De stijltang is geschikt voor alle haartypes, dit vanwege de lange en brede platen. De stijltang is super snel op temperatuur en beschikt over wel 31 warmtestanden. Het vulkanisch lava in de stijltang zorgt ervoor dat de warmte goed verspreid wordt, waardoor je haar heel mooi steil wordt, zonder dat de temperatuur te hoog staat. Dit is dan ook minder schadelijk voor je haar! Deze stijltang is zeker een musthave als jij je haar mooi stijl wilt met de feestdagen, zonder het al teveel te beschadigen. Ben je nou benieuwd naar deze stijltang, maar wil je toch wat meer informatie? In deze blog wordt deze stijltang uitgelicht en lees je alle informatie die je nodig hebt.

Sutra Pro Glider borstel

Deze borstel is echt top als je niet al teveel tijd wilt besteden aan het doen van je haar, maar toch het effect wilt alsof je net uit de kappersstoel komt. Het is een verwarmde borstel die zorgt voor gemakkelijke styling van het haar. Deze tool is gecreëerd voor het moeiteloze stijlen en krullen van elk haartype. Een multifunctioneel apparaat dus, als je opzoek bent naar een tool voor meerdere doeleinden.

Revlon Salon One-Step Hair Dryer and Volumizer

Wil jij met de feestdagen een kapsel met veel volume? Ga dan voor deze tool van Revlon, een 2-in-1 krachtige haardroger waar je prachtige volume mee kunt creëren. Door de ovale vorm kun je dichter vanaf de aanzet volume creëren en prachtig gekrulde uiteinden maken maar ook het haar glad maken. Je kunt dus veel kanten op met deze hair dryer and volumizer. Het haar is snel droog met deze borstel, en snel in model gebracht, dus wees niet bang dat je uren bezig bent.

Revamp Progloss Blowdry Airstyler

Een lichtgewicht föhnborstel die het haar droogt, ontklit, volume en glans geeft. Hoe makkelijk is het, om nadat je je haar heerlijk hebt gewassen maar één tool te hoeven gebruiken die het haar droogt en tegelijkertijd stijlt. Deze tool geeft echt die salonwaardige blow-out, daarmee kun je wel aan tafel komen tijdens de feestdagen. De airstyler is voorzien van keratine-, argan- en kokosolien die je haar een prachtige glans zullen geven.

Wat te doen nadat je haar in model is gebracht door de tool?

Herken je dat, je doet je haar in de ochtend, gaat op pad en ineens bekruipt je het gevoel van twijfel of dat je de stekker van je krul/stijltang eruit hebt getrokken. Ik heb dit gevoel zelf ook bijna dagelijks, maar het geruststellende is tegenwoordig dat mijn stijltang automatisch uit gaat. Ik vergeet het nagenoeg bijna nooit, maar als ik twijfel weet ik dat ik me eigenlijk geen zorgen hoef te maken. Een heleboel tangen beschikken tegenwoordig over automatische uitschakeling na een uur, dus dat scheelt een heleboel zorgen. 

Ben je klaar met het gebruiken van je tool, en zit je haar mooi in model, raad ik het aan om je haar ''vast te zetten''. Wat ik hiermee bedoel is het gebruiken van een haarspray die ervoor zorgt dat je haar de hele dag in model blijft. Wil je bijvoorbeeld meer volume, of toch net wat extra glans? Neem een kijkje op deze pagina voor een overzicht van alle haarsprays. 

Een van bovenstaande tools bestellen voor de feestdagen? Dit kan bij JohnBeerens.com!

Ben je benieuwd naar bovenstaande tools, of benieuwd naar welke tools er nog meer zijn? Neem dan snel een kijkje op JohnBeerens.com voor alle tools en bestel deze veilig en snel. 

Alle tools

alle hittebeschermers

alle haarsprays

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje