Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

20 Dec. 2022

Onze top 10 onmisbare haarverzorging

Voor welke je haarstijl je ook gaat, wij hebben een aantal producten die onmisbaar zijn voor iedere haarroutine. Ga je voor een blow out, een sleek bun, of gewoon lekker naturel? Deze producten passen bij iedere haarlook en zorgen ervoor dat jou haar iedere dag prachtig glanst en perfect in model zit. Lees snel verder om erachter te komen welke haarproducten echt onmisbaar zijn! 

Deel dit artikel:

Top 10 onmisbare haarproducten

Dyson Airwrap

Met de Dyson Airwrap heb jij nooit meer een andere tool nodig. De Dyson Airwrap creëert in een handomdraai de perfecte blow out, krullen, stijl of gewoon droog geföhnd haar. Voor welke haarstijl jij ook wilt gaan, met de Dyson Airwrap krijg jij het voor elkaar. Dat maakt dit product voor ons absoluut onmisbaar. Het is misschien wel even sparen, maar geloof me, het is de moeite waard. Ben je op zoek naar een prachtig luxe cadeau voor een vrouw? This is it!

Color Wow – beschermende spray

Als je in Nederland woont is deze spray absoluut onmisbaar in jouw beauty routine. Deze spray maakt je haar prachtig glad en glanzend en geeft een beschermende laag over je haar heen. Wat doet deze beschermende laag dan precies? Die zorgt er voor dat het haar NIET gaat pluizen. Dus als je wederom weer eens door een typisch Nederlandse plensbui heen moest, of het weer zo’n vochtige dag is buiten. Als jij in de ochtend de Color Wow Dream Coat hebt aangebracht heb jij geen last meer van pluizend haar. Het product gaat al jaren viral op social media en heeft al verschillende prijzen gewonnen.

Leuk om te weten is dat zowel Kim’s en Kylie’s haarstylisten zweren bij Color Wow Dream Coat. Nog een reden om dit product aan te schaffen toch!

K18 haarmasker – herstelt je beschadigde haar in 4 minuten

Beschadigd haar herstelt in 4 minuten, do I need to say more? Het K18 haarmasker maakt beschadigd haar weer gezond en glanzend en is absoluut een musthave voor iedereen die regelmatig aan de weer is met verschillende hittetools.

Moroccanoil Dry Shampoo

Een dagje extra zonder je haar te hoeven wassen. ’s Ochtends net wat langer blijven liggen omdat je gewoon je haar opfrist met de Moroccanoil Dry Shampoo. Daarnaast brengt het ook wat volume aan het haar waardoor je haar er in een handomdraai weer goed uit ziet. Een bus droogshampoo is zeker aan te raden voor iedere vrouw met een druk leven! Wij raden wel een droogshampoo aan van goede kwaliteit, dit is beter voor zowel je haar als je hoofdhuid.

Sebastian Professional Dark Oil Haarolie

Een favoriet van velen, de Dark Oil van Sebastian. Echt een magisch product die het haar verzorgd, lekker zacht maakt en ook nog eens heerlijk ruikt. Daarnaast geeft dit product het haar volume en body zodat het prachtig gestijld kan worden. Na gebruik van deze olie weet ik zeker dat je nooit meer anders wilt

Olaplex Shampoo & Conditioner Set

Een wereldwijde bestseller set, en wij snappen wel waarom. De Olaplex Shampoo & Conditioner set is absoluut een musthave. De shampoo en conditioner is geschikt voor iedereen die beschadigd haar wil herstellen. Het verbeterd de haarstructuur van binnenuit en zorgt voor intens glanzend haar. De allerfijnste shampoo die ik ooit gebruikt heb vanwege de romige structuur en de manier waarop deze schuimt in je haar.

Kérastase Curl Manifesto verfrissende krullenspray

Speciaal voor alle curly girls, deze krullenspray van Kérastase is een by far een onmisbaar haarproduct. Je herkent het gevoel wel dat op de dag dat je je haar gewassen hebt, en heel je routine gedaan hebt dat de krullen echt perfect zitten. De volgende dag zijn ze al weer wat uitgezakt of is het gaan pluizen. Dit probleem heb je niet meer met de verfrissende krullenspray van Kérastase. Deze verfrist je krullen namelijk weer, en zorgt weer voor levendige en volumineuze krullen.

Olaplex No. 9 haarserum

Een haarserum voor iedereen die glanzend haar wilt hebben. Iedereen denk ik dan toch? Dit serum beschermt tegen invloeden van buitenaf en biedt hittebescherming tegen stylingtools. De Olaplex No. 9 is echt een multifunctioneel en daarom echt een onmisbaar haarproduct.

ProAddiction Hydrating Mask

Dit masker van ProAddiction is een rijk en toch licht hydraterend haarmasker en zit boordevol met natuurlijke, helende ingrediënten voor het haar. Deze verminderd haarbreuk en zorgt voor zichtbaar minder pluis. Voeg dit haarmasker toe aan je beautyroutine, en ga voor glanzend, pluisvrij haar.

Biosilk Silk Therapy

Een lichtgewicht serum wat het haar beschermt, verstevigd en glad maakt. Wat je haartype ook is, dit product van Biosilk is absoluut een musthave. Het laat je haar heerlijk ruiken, en biedt verzorging aan je haar.

Wat zijn jouw onmisbare haarproducten? Laat het weten in de comments. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje