Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

07 Mei. 2021

Redken is vernieuwd!

De haarverzorging van Redken is vernieuwd! Redken is een merk van wetenschap en innovatie en dit is nu ook duidelijk terug te zien in de nieuwe verpakkingen. De volledige haarverzorgingslijn van Redken heeft geoptimaliseerde verpakkingen en een duidelijkere boodschap. Ben je benieuwd wat er veranderd is en wat onze ultieme Redken bestsellers zijn? Lees dan snel verder!

Deel dit artikel:

Redken is vernieuwd!

De haarverzorgingsproducten van Redken hebben vanaf nu een compleet nieuwe look! De formule van de meeste producten is hetzelfde gebleven maar de verpakking is vernieuwd. De nieuwe fles is geïnspireerd op een maatbeker en is bovendien een stuk duurzamer en heeft een duidelijkere boodschap. Redken brengt hun verbondenheid met de wetenschap nu duidelijker naar voren en besteedt extra aandacht aan de werking en ingrediënten op de verpakking. Dit maakt het voor jou makkelijker om het juiste product voor jouw haar te vinden!

Wat is er nieuw?

Redken heeft een compleet nieuwe lijn, speciaal voor extra volume. Dit is de Volume Injection lijn. De producten versterken het haar en bieden versteviging. Daarnaast ontstaat er intens volume. Deze lijn vervangt de Redken High Rise en Beach Envy producten. De nieuwe Volume Injection producten zijn ideaal voor fijn, slap en futloos haar. Door de Shampoo en de Conditioner te gebruiken creëer je direct voller haar!

Een ander nieuw product is het Redken Extreme Haarmasker. Deze toevoeging op de populaire Redken Extreme producten is ideaal voor beschadigd en kwetsbaar haar. Het haarmasker is verrijkt met proteïne en dringt door tot diep in de vezel. Beschadigd haar wordt direct hersteld en zal zacht en gezond aanvoelen.

Duurzaamheid

Redken zet met haar nieuwe verpakkingen volledig in op duurzaamheid. De nieuwe flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, enkel de dop bevat nieuw plastic om stevigheid en een lekvrij transport te garanderen. De Amerikaanse productie van Redken is gecertificeerd met het Cradle to Cradle keurmerk. Dit is een van de meest gewaardeerde certificaten om veilige, circulaire en duurzame productie te onderscheiden.

Wat zijn jouw haarbehoeften?

Alle haarverzorgingsproducten van Redken zijn op te delen in drie verschillende niveaus. Op deze manier kun je gemakkelijk jouw persoonlijke routine samenstellen, afhankelijk van je haartype en –behoeften. Redken heeft vijf verschillende productlijnen om aan de essentiële behoeften te voldoen van verschillende haartypes. Dit zijn de basisproducten voor jouw routine. De andere producten zijn ontwikkeld voor specifiekere haarbehoeften. Deze kan je toevoegen aan je basisroutine of je kan een volledige routine samenstellen voor een specifieke behoefte. Hieronder leggen we kort uit wat elke productlijn doet.

1. Essentiele Behoeften

  • Redken Extreme: Speciaal voor alle types beschadigd haar. De producten zorgen voor 96% sterker haar en extra glans.

  • Redken All Soft: Speciaal voor droog en breekbaar haar. De producten gaan haarbreuk tegen en bieden intense voeding.
  • Redken Color Extend Magnetics:Speciaal voor gekleurd haar. De haarkleur blijft langer levendig en het haar wordt beschermd en versterkt.
  • Redken Volume injection: Speciaal voor slap, futloos haar. Deze producten geven het haar body en direct volume.
  • Redken Frizz Dismiss: Speciaal voor pluizig haar. Deze producten beschermen het haar tegen luchtvochtigheid en maken het beter handelbaar en glanzend.

2. Specifieke Behoeften

  • Redken Extreme Length: Speciaal voor vol en lang haar. Deze producten helpen haarbreuk en gespleten haarpunten te voorkomen waardoor je sneller je gewenste haarlengte bereikt. 
  • Redken Extreme Bleach Recovery: Speciaal voor gebleekt, chemisch behandeld, beschadigd haar. Deze producten herstellen het haar na blonderen of bleken en maken het weer gezond, zacht en soepel.
  • Redken Color Extend Blondage: Speciaal voor blond haar. Deze producten corrigeren een warme, gele gloed in blond haar.

  • Redken Color Extend Brownligths: Speciaal voor bruin haar. Deze producten corrigeren een warme gloed in bruin haar.
  • Redken Color Extend Graydiant: Speciaal voor zilvergrijs, grijs of asblond haar. Deze producten lichten het haar op en accentueren de grijze gloed in het haar.
  • Redken All Soft Mega: Speciaal voor extreme droog en stug haar. Deze extreem voedende producten voorkomen vochtverlies waardoor het haar gehydrateerd wordt tot in de puntjes.

3. Totale Transformatie

  • Redken Acidic Bonding Concentrate: De Acidic Bonding Concentrate lijn is de alles-in-één behandeling voor alle types beschadigd haar. Met deze routine transformeer je het haar in slechts één behandeling. Het haar voelt zacht, flexibel, sterk en gezond aan. Ook zijn de producten geschikt voor gekleurd haar en beschermen ze de haarkleur.

Je kunt ervoor kiezen om een routine samen te stellen uit één productlijn die aansluit bij jouw haarbehoeften. Al onze sets shop je voor een voordelige prijs. Een andere optie is om producten uit een van de essentiële lijnen te combineren met producten uit de specifieke lijnen. Zo creëer jij je eigen, unieke routine!

Shop Redken bij JohnBeerens.com

Redken is al jarenlang een toonaangevend merk op het gebied van innovatieve, professionele producten met een sterke wetenschappelijke basis. Bij JohnBeerens.com vind je het volledige nieuwe assortiment van Redken producten. Ook hebben we verschillende routines voor je samengesteld, deze shop je enkel bij JohnBeerens.com voor een voordelige prijs.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje