01 Nov. 2021

Mijn ervaring met de Redken Deep Clean Dry Shampoo

Ik denk dat ik wel kan stellen dat we niet meer zonder droogshampoo kunnen. Het is de redder in nood op dagen wanneer we druk zijn, of gewoon eventjes nog een dagje langer ons haar wassen willen uitstellen. Er zijn natuurlijk veel verschillende merken en soorten droogshampoos, dus hoe weet je voor welke je moet gaan en wat nou de beste droogshampoo is? Ik mocht de Redken Deep Clean droogshampoo uit proberen, en in deze blog vertel ik je alles wat je moet weten over deze droogshampoo. Een klein voorproefje, het is zeker een aanrader!

 

Deel dit artikel:

Review! Ik vertel je alles over de RedKen Deep Clean Dry Shampoo

Wanneer gebruik je droogshampoo?

Droogshampoo is het ideale product om te gebruiken als jij je wasbeurt nog eventjes wilt uitstellen. Voor je haar is het soms beter om een dagje langer te wachten met het wassen. Of als je snel vet haar hebt, heb je ook geen zin om je haar dagelijks te wassen. Alleen wil je niet de dag door met haar wat er wat vettig uitziet. Het doel van droogshampoo is om de oliën uit de haarwortels te trekken. Door de droogshampoo op de haaraanzet te sprayen zorgt dit er dus voor dat je haar er niet meer vettig uit ziet, en makkelijk nog een dagje extra mee kan. Droogshampoo is er echt om het haar te verfrissen, maar het is geen vervanger van reguliere shampoo. Dus wat wel belangrijk is om te weten, stel de wasbeurt niet té lang uit.

Hoe gebruik je droogshampoo?

Ik gebruikte de Redken Deep Clean Dry Shampoo nadat ik twee dagen mijn haar niet had gewassen. Ik merkte dat ik het wat vettig vond worden, maar nog niet genoeg om het een wasbeurt te geven (en eerlijk gezegd, had ik daar ook nog niet zoveel zin in). Wanneer ik droogshampoo op mijn haar ga sprayen, verdeel ik mijn haar eerst in drie stukken. Het beste is om de droogshampoo van onder naar boven aan te brengen. Ik spray de droogshampoo eerst op de aanzet van de onderste laag, daarna de aanzet van de middelste laag en daarna op de aanzet van de bovenste laag. Nadat ik het op mijn haar hebt gesprayd, laat ik het eventjes intrekken en verdeel daarna de poeder met mijn vingertoppen om er voor te zorgen dat het product goed verdeeld is.  

Alles over de Redken Deep Clean Dry Shampoo

De Redken Deep Clean droog shampoo ruikt echt fantastisch, wat meteen een goede eerste indruk van het product gaf. Ik vind het heel belangrijk dat droogshampoo lekker ruikt, want daardoor krijg ik al meteen het gevoel dat mijn haar verfrist is. Als ik de geur zou moeten omschrijven, dan is het een lichtzoete bloemengeur. Wat ik ook echt bijzonder vond is dat deze geur echt de gehele dag aanhoudt, dus mijn haar rook de hele dag echt heerlijk. De droogshampoo geeft een verkoelende sensatie waardoor mijn haar meteen echt schoon aanvoelde. Wat ook zeker een pluspunt is aan deze droogshampoo is dat hij siliconen-, sulfaat en talkvrij is. Wat ik soms ook heb met droogshampoos is dat het een bepaalde waas over het haar kan geven, maar daar had ik bij deze helemaal geen last van. Na het gebruiken van de droogshampoo, gaf het precies het resultaat waar ik op had gehoopt. Mijn haar zag er totaal niet meer vet uit, en het rook ook nog eens heerlijk schoon.

Ik ben zeker fan van de Redken Deep Clean Dry Shampoo en raad hem echt aan iedereen aan.

De Redken Deep Clean Dry Shampoo bestellen?

Ben je benieuwd naar deze droogshampoo en wil je hem bestellen? Neem dan snel een kijkje op JohnBeerens.com. Hier shop je de Redken Deep Clean Dry shampoo en vele andere producten van Redken.

Redken Deep Clean Droog Shampoo

Alles van Redken

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje