24 Aug. 2018

Snelle hairdo

Je herkent het vast wel! Zoveel haar, maar wat moet je ermee. Je weet dat je er veel mee kan, maar toch weet je niet waar je moet beginnen en hoe je het zoals op de foto’s voor elkaar krijgt voor die ene date of bruiloft. Je wilt er altijd on point uit zien, maar kan uiteraard niet voor elke gelegenheid naar de kapsalon. No worries, wij willen jou graag helpen. Niet alle mooie kapsels zijn bij de kapsalon geboren! Voor deze blog hebben we drie haarkapsels uitgekozen en ja hoor ook uitgeprobeerd. Zo weten we zeker dat de kapsels ook geschikt zijn voor de  onhandige tantes onder ons!

Deel dit artikel:

Je herkent het vast wel! Zoveel haar, maar wat moet je ermee. Je weet dat je er veel mee kan, maar toch weet je niet waar je moet beginnen en hoe je het zoals op de foto’s voor elkaar krijgt voor die ene date of bruiloft. Je wilt er altijd on point uit zien, maar kan uiteraard niet voor elke gelegenheid naar de kapsalon. No worries, wij willen jou graag helpen. Niet alle mooie kapsels zijn bij de kapsalon geboren! Voor deze blog hebben we drie haarkapsels uitgekozen en ja hoor ook uitgeprobeerd. Zo weten we zeker dat de kapsels ook geschikt zijn voor de  onhandige tantes onder ons!

Rope Braid Pony Tail

Dit haar model geeft een hele klassieke en tegelijkertijd frisse look. Bovendien heb je deze chique vlecht binnen 5 minuten af. Handig voor als je haastig na werk meteen door moet naar een feestje of date!

Wat heb je nodig:

 • Borstel
 • Haarelastiekje
 • Haarspray
 • Mooi touwtje

 

Stap 1: Kam je haar goed door!

Stap 2: Doe je haar in een hoge paardenstaart.

Stap 3: Kies een vlechtsoort en vlecht de staart.

Stap 4: Nu volgt de kers op de taart: bind een mooi strikje aan de bovenkant van jouw vlecht. Je kunt kiezen voor een strikje of de touw gewoon los laten hangen.

Stap 5: Spray je haar met een haarspray, zodat je lang kan genieten van jouw Rope Braid Pony Tail.Half bun

Een half bun creëert een chique lazy-girl look. Dit is perfect voor casual gelegenheden. Het kapsel ziet er het mooist uit als je haar wat beweging heeft (wavy hair).

Wat heb je nodig:

 • 2x haarelastiekjes
 • Haarborstel
 • Volume spray
 • Schuifspeldjes (Bobby pins)
 • Haarlak

Stap 1: Kam je haar goed door (zorg dat je de waves er niet uitkamt of creëer de waves met een krultang na het kammen).

Stap 2: Maak met de helft van jouw haar een paardenstaart ter hoogte van jouw kruin. De rest laat je los.

Stap 3:  Haal boven je oor aan beide kanten, een pluk haar uit.

Stap 4: Twist het staartje en maak een knotje met het staartje. Maak het knotje vast met het tweede haarelastiekje.

Stap 5: Bevestig de schuifspeldjes in het knotje, zodat het knotje niet uit elkaar valt.

Stap 6: Spray je haar met een stevige haarlak zodat alles de hele dag of in ieder geval zo lang nodig, in model blijft.

Beach Waves

Met de Beach Waves-look kan jouw dag niet meer stuk! Deze krullen geven een lazy maar tegelijkertijd een prachtige uitstraling. Voor een avond-event kunnen deze krullen ook goed van pas komen. Het fijne aan deze flamboyante look is dat je de krullen binnen no time kunt creëren. Soms zelfs zonder een krultang!

Wat heb je nodig?

 • Haarklipjes (om het haar te verdelen)
 • Krultang
 • Hittebescherming
 • Kam

Stap 1: Verdeel je haar op een manier dat je het makkelijk kan krullen met de krultang (een deel boven, ander deel aan de linkerkant en de rest van het haar rechts.

Stap 2: Borstel je haar goed door.

Stap 3: Smeer je haar in met een hittebeschermer!

Stap 4: Let’s curl! Bepaal voor jezelf of je meer krullen wilt of juist meer volume. Als je met de krultang naar binnen draait, creëer je meer krullen. Door naar buiten te draaien, creëer je meer volume. Wil je echt een volle bos met krullen of gangen, draai dan met de krultang tot de aanzet van je haar!

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje