• Hoe breng je spray tan als een pro aan (5x stappen)?

  Hoe breng je spray tan als een pro aan (5x stappen)?

  Bijna elke vrouw droomt over de ultieme tan. Met de beperkte zonverschijning, kunnen we dit niet aan de natuur overlaten momenteel. No worries, gelukkig bestaan er tegenwoordig fijne spray tans en zelfbruinende mouse/lotions die er met de juiste stappen voor zorgen dat jij er sunkissed bij loopt. In deze blog zetten we de spray tan in het zonnetje en leggen we je uit hoe je het beste resultaat uit je spray tan haalt. Wil jij ook je ultieme tan ontdekken lees dan verder?

  Lees meer
 1. Herstel je (nazomerse) huid met deze gouden tips [6x tips]

  Herstel je (nazomerse) huid met deze gouden tips [6x tips]

  Je huid heeft na deze zonnige en droge zomer, vast wel wat te verduren! Heb je te lang en vaak in de zon gelegen? Iets te vaak na een vermoeiende zomerdag met make-up gaan slapen? Of vind je dat je huid dof en vaal oogt? Tijd om je huid te koesteren en het een boost te geven, zodat je met een stralende huid het herfstseizoen ingaat. In deze blog geven we dé tips om je huid weer te laten stralen. En ook tips om met een stralende huid je oude dag tegemoet te gaan! 

  Lees meer
 2. De werking van Beauty Bears? (testresultaten)

  De werking van Beauty Bears? (testresultaten)

  Gezonde sterke nagels, glanzende haarlokken en een stralende huid. Welke vrouw wil dit niet? Dit begint allemaal van binnenuit. Met de juiste vitamines heb je een goede basis voor sterke nagels, stralend haar en een mooie huid. Wij hebben onze vegan vitamine beertjes van Beauty Bears drie maanden laten testen door een aantal consumenten om te kijken wat voor resultaat deze vitaminebeertjes hebben op jouw beauty! Lees in onderstaande reviews wat de ervaringen zijn met Beauty Bears!

  Lees meer
 3. 6x ultieme tips voor het perfecte spray-tan resultaat

  6x ultieme tips voor het perfecte spray-tan resultaat

  Het zonnetje komt binnenkort weer loeren. En de lente staat letterlijk om de hoek. Slowly but surely komen de blote benen ook weer tevoorschijn. Dit betekent: Time to grab a tan! Maar hoe haal je het beste uit je tanning spray. En welke trucjes kun je makkelijk toepassen om een mooi resultaat (zonder strepen, vlekken of vervaging) te behalen? Wij helpen je graag een handje mee. 

  Lees meer
 4. Zelfbruinen, zomertint zonder zon!

  Zelfbruinen, zomertint zonder zon!

  Beetje bij beetje verdwijnen de zomerse temperaturen en bereiden we ons voor op de komst van de oranje periode van het jaar: de herfst. Terwijl de herfst met zijn bladeren wel voor een prachtige oranje gloed zorgt buiten, moeten wij maar accepteren dat onze witte benen weer terugkomen. Geen paniek,  want er zijn fantastische en makkelijke oplossingen hiervoor.

  Lees meer
 5. Word een self tan pro met TAN TAN zelfbruiners

  Word een self tan pro met TAN TAN zelfbruiners

  Dankzij de TAN TAN zelfbruiners kan je met gemak de tan van je dromen bereiken. De zelfbruiners zijn geschikt voor iedere huidtype en passen zich aan naar je huidtype. Maar hoe breng je nu het beste een zelfbruiner aan en wat moet je doen voor een perfect egaal resultaat? In dit blog leggen we het stap voor stap uit!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje