Plaats tussen 22 juli 00:00u en 28 juli 23:59u een bestelling in onze webshop of App en maak automatisch kans op 1 van de Pink of Golden tickets! Lees hier de actievoorwaarden.

 • 6x tips voor verzorging in de zomer

  6x tips voor verzorging in de zomer

  Vakantie voorbereidingen, sommige kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar voordat je jouw koffers pakt, is het belangrijk om je beauty routine summer proof te maken. Hier zijn onze essentiële tips en tricks om stralend de zomer in te gaan met de beste producten.

  Lees meer
 1. Alles wat je moet weten over zelfbruiner

  Alles wat je moet weten over zelfbruiner

  De zon begint langzaam door te breken en de lente staat klaar om te beginnen. En wat betekent dat? Precies, tijd om die blote benen weer te laten zien. Maar hoe zorg je ervoor dat je zelfbruiner optimaal benut wordt? En nog belangrijker, hoe voorkom je strepen, vlekken of een tan die vervliegt zodra je de deur uitstapt? En hoe verwijder je zelfbruiner als je net iets teveel hebt gebruikt? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet.

  Lees meer
 2. Hou je summerglow nog wat langer vast met onze tips

  Hou je summerglow nog wat langer vast met onze tips

  De vakantie zit er weer op, maar dat stralende kleurtje hou je het liefst nog wat langer vast, maar hoe doe je dat? Wil jij nog geen afscheid nemen van je stralende vakantie glow? Lees deze blog en behoud die stralende huid.

  Lees meer
 3. Hou je zomerkleurtje nog wat langer vast - dit zijn de beste zelfbruiners voor een egaal gebruinde huid

  Hou je zomerkleurtje nog wat langer vast - dit zijn de beste zelfbruiners voor een egaal gebruinde huid

  Hou je zomerkleurtje nog lekker vast na de vakantie. Ga voor een natuurlijke en egale bruine teint in een mum van tijd! Ondanks dat de zomer al in volle gang is, kan het schadelijk zijn om uren lang in de zon te liggen. Alleen zijn we toch altijd opzoek naar dat perfecte kleurtje. Gelukkig bestaat er zelfbruiner! Een geweldig product waardoor je niet in de zon hoeft te liggen, maar het toch kan lijken alsof je net terug ben van vakantie. Lees hier onze 5 beste zelfbruiners voor een egaal gebruinde huid.

  Lees meer
 4. 8x de beste cadeaus voor moederdag

  8x de beste cadeaus voor moederdag

  Wij zetten de leukste en origineelste moederdagcadeaus voor je op een rijtje. Zo zet je je (schoon-, stief-, bonus)moeder dit jaar echt in het zonnetje!

  Lees meer
 5. Hoe breng je spray tan als een pro aan (5x stappen)?

  Hoe breng je spray tan als een pro aan (5x stappen)?

  Bijna elke vrouw droomt over de ultieme tan. Met de beperkte zonverschijning, kunnen we dit niet aan de natuur overlaten momenteel. No worries, gelukkig bestaan er tegenwoordig fijne spray tans en zelfbruinende mouse/lotions die er met de juiste stappen voor zorgen dat jij er sunkissed bij loopt. In deze blog zetten we de spray tan in het zonnetje en leggen we je uit hoe je het beste resultaat uit je spray tan haalt. Wil jij ook je ultieme tan ontdekken lees dan verder?

  Lees meer
 6. Herstel je (nazomerse) huid met deze gouden tips [6x tips]

  Herstel je (nazomerse) huid met deze gouden tips [6x tips]

  Je huid heeft na deze zonnige en droge zomer, vast wel wat te verduren! Heb je te lang en vaak in de zon gelegen? Iets te vaak na een vermoeiende zomerdag met make-up gaan slapen? Of vind je dat je huid dof en vaal oogt? Tijd om je huid te koesteren en het een boost te geven, zodat je met een stralende huid het herfstseizoen ingaat. In deze blog geven we dé tips om je huid weer te laten stralen. En ook tips om met een stralende huid je oude dag tegemoet te gaan! 

  Lees meer
 7. De werking van Beauty Bears? (testresultaten)

  De werking van Beauty Bears? (testresultaten)

  Gezonde sterke nagels, glanzende haarlokken en een stralende huid. Welke vrouw wil dit niet? Dit begint allemaal van binnenuit. Met de juiste vitamines heb je een goede basis voor sterke nagels, stralend haar en een mooie huid. Wij hebben onze vegan vitamine beertjes van Beauty Bears drie maanden laten testen door een aantal consumenten om te kijken wat voor resultaat deze vitaminebeertjes hebben op jouw beauty! Lees in onderstaande reviews wat de ervaringen zijn met Beauty Bears!

  Lees meer
 8. 6x ultieme tips voor het perfecte spray-tan resultaat

  6x ultieme tips voor het perfecte spray-tan resultaat

  Het zonnetje komt binnenkort weer loeren. En de lente staat letterlijk om de hoek. Slowly but surely komen de blote benen ook weer tevoorschijn. Dit betekent: Time to grab a tan! Maar hoe haal je het beste uit je tanning spray. En welke trucjes kun je makkelijk toepassen om een mooi resultaat (zonder strepen, vlekken of vervaging) te behalen? Wij helpen je graag een handje mee. 

  Lees meer
 9. Zelfbruinen, zomertint zonder zon!

  Zelfbruinen, zomertint zonder zon!

  Beetje bij beetje verdwijnen de zomerse temperaturen en bereiden we ons voor op de komst van de oranje periode van het jaar: de herfst. Terwijl de herfst met zijn bladeren wel voor een prachtige oranje gloed zorgt buiten, moeten wij maar accepteren dat onze witte benen weer terugkomen. Geen paniek,  want er zijn fantastische en makkelijke oplossingen hiervoor.

  Lees meer
Pagina

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje