09 Dec. 2022

Time to relax? Dat doe je met deze beauty essentials!

Time to relax, dat doe je met de heerlijke producten van JohnBeerens.com, lees verder om erachter te komen met welke producten jij ultiem kunt gaan relaxen. Bij JohnBeerens.com hebben we alles in huis om jou een heerlijke relax momentje te bezorgen. Stress en vermoeidheid herkennen we allemaal denk ik wel, en daarom is het goed om af en toe een momentje voor ons zelf te pakken. Wij zetten een aantal producten op een rijtje die erbij helpen om even helemaal te kunnen ontsnappen van de dagelijkse stress, om even lekker tot je zelf te komen. Lees snel verder om erachter te komen welke producten dit zijn!

Deel dit artikel:

Beauty essentials to relax

Welke beauty essentials kunnen jou erbij helpen om te relaxen? Dat vertellen we je in deze blog. Wij zijn fan van heerlijke ontspan momentjes. Even een momentje om te ontsnappen uit de dagelijkse druktes die er zijn. Ik denk dat we dit allemaal ook niet genoeg doen. Misschien dat het met gebruik van de volgende producten makkelijker wordt om de wereld om je heen even op pauze te zetten en te genieten van wat me-time.

Tips om lekker te ontspannen

Kies een ontspannende playlist uit Spotify, en leg vervolgens je telefoon aan de kant. Zo krijg je geen prikkels van buitenaf en kan je volledig op jezelf focussen. Ontspanning is er in verschillende soorten en maten, en het hoeft niet altijd uren te duren. Ga voor kleine ontspan & geluksmomentjes gedurende de dag door. In deze blog vertellen we je met welke producten je dagelijks kunt ontspannen, denk aan een heerlijke geurkaars, of even tijd voor jezelf met een heerlijk skincare product. Je verdient het om iedere dag even een momentje voor jezelf te hebben.  

Ga voor een ontspannende omgeving met een heerlijke geurkaars

De Moroccanoil geurkaars heeft echt een heerlijke ontspannende geur, en neemt je voor je gevoel even mee naar een andere plek. De kaars creëert een heerlijke, warme en kalmerende ambiance in de kamer. Dit werkt gewoon direct ontspannend. Heerlijk als je thuis komt van je drukke werkdag, gekookt en alles weer opgeruimd, en dan lekker op de bank met je favoriete boek en deze heerlijke Moroccanoil geurkaars aan. Dus ook als je het even wat drukker hebt, en geen tijd hebt om uren in bad te ontspannen, kom je met een heerlijke geurkaars al een heel eind!

Lekker ontspannen in bad of in de douche met de producten van Janzen

Dit verschilt heel erg per persoon, de een kan uuuuren in bad liggen, en de ander moet er niet aan denken. Zelf ben ik meer van de lange douches. Lekker lang onder de warme douche staan, dat is voor mij pure ontspanning. Het liefst met de producten van Janzen. Mijn favoriet is de geur in samenwerking met &C, de Vanilla Peach geur.  Ze hebben namelijk heerlijk ruikende shower foams in verschillende geuren, die een heerlijk ontspan momentje geven.

Het scrubben van je lichaam kan ook ontzettend ontspannend werken. Je huid wordt hier weer zacht en gezond van, maar het geeft ook een ‘’vernieuwend’’ gevoel. Er komt namelijk een nieuwe en jeugdige huid tevoorschijn die onweerstaanbaar straalt!

shop hier alle producten van Janzen

Kom je uit bad of uit de douche? Vergeet je huid dan niet te verzorgen met body lotion. Net zoals je crème op je gezicht doet, is het ook heel belangrijk om je lichaam te verzorgen met hydraterende producten. Ga voor je favoriete body crème of lotion van Janzen en je lichaam ziet er weer onweerstaanbaar uit.

Tip: kan je niet genoeg krijgen van de heerlijke Janzen geur? Zet dan de geurstokjes in huis. Zo wordt heel de dag de heerlijke geur door je huis verspreid. Dat is nog eens een fijne thuiskomer!

Filters are great but great skin is better

Het kan ontzettend ontspannend werken om de dag af te sluiten, en te beginnen met goede skincare. Een absolute favoriet is de Melting Cleansing Balm van Milu.

Dit is een volle, compacte gezichtsreiniger die (oog)make-up en onzuiverheden op oliebasis wegsmelt en je huid verwent met de beste natuurlijke ingrediënten. Het reinigen van je huid is de eerste stap van een goede skincare routine, en deze balm past perfect in je ochtend en avondroutine. De geur van het product, in combinatie met het resultaat werkt heerlijk ontspannend en is zeker aan te raden voor alle skincare-lovers. Gebruik de Milu cleansing balm in combinatie met de Milu toning solution en je hebt een gouden duo in handen.

Haarmasker voor gezond en glanzend haar

Laten we even heel eerlijk zijn, maar een good hair day werkt op zichzelf al ontspannend. Niet druk maken over dat je haar niet goed zit, of dat je je even wat minder mooi voelt omdat je haar er pluizend en dof uitziet. Door regelmatig een haarmasker te gebruiken zal je haar mooi gaan glanzen en zal de pluis verminderen. Daarnaast biedt een haarmaskertje ook mooi de kans om eventjes een ontspan momentje in je dag te lassen. Wil jij de algemene uitstraling en textuur van je beschadigde haar herstellen, dan is dit magische product iets voor jou.

Met magisch product bedoel ik obviously de Olaplex 3. De Olaplex nummer 3 bouwt de gebroken structuur in het haar weer op en doet dit permanent, je kunt het dus niet ‘eruit’ wassen. Ben jij iemand die regelmatig het haar fohnt, stijlt of verft? Dan is de Olaplex No. 3 absoluut een musthave om te gebruiken.

De Olaplex 3 moet minimaal 15 minuutjes inwerken. Minimaal 15 minuutjes een momentje voor jezelf dus. Pak een magazine erbij en zet een heerlijke kop thee, kruip lekker op de bank met een handdoek om je haar heen zodat het product goed in kan werken. Het product mag gerust langer dan een kwartiertje blijven zitten, dus no worries. Je mag er zelfs lekker mee in bed kruipen en pas de volgende ochtend uitspoelen. Dan geef je het haar een diepere behandeling.

Beauty essentials to relax!

Met de producten van JohnBeerens.com creëer je gemakkelijk relax momentjes zonder al te veel moeite. Dus zelfs in een druk leven, met een drukke baan, is het nog steeds belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en genoeg aan jezelf te denken. Ga iedere dag voor kleine ontspanmomentjes.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje