1. Zo voorkom je haarverlies

    Zo voorkom je haarverlies

    Waarom lijkt haarverlies in de wintermaanden vaker voor te komen? Ontdek de factoren die ons haar beïnvloeden tijdens de koude maanden en ontdek hoe je dit kan verminderen.

    Lees meer
  2. Miley's Grammys haar namaken? Dat doe je zo!

    Miley's Grammys haar namaken? Dat doe je zo!

    Miley Cyrus heeft haar eerste Grammy Award in de wacht gesleept met haar hit "Flowers", die bekroond is als Best Pop Solo Performance en Record of the Year tijdens de 66e Grammy Awards. Naast haar zes nominaties en een op Tina Turner geïnspireerde uitvoering stal haar volumineuze kapsel de show. 

    Lees meer
  3. Love is in the hair! Zo verwen jij je haar met Valentijn.

    Love is in the hair! Zo verwen jij je haar met Valentijn.

    Met Valentijnsdag om de hoek willen we niet alleen onze harten, maar ook ons haar laten stralen. Love is in the hair, toch? Dus, waarom je haar niet eens extra verwennen op deze liefdevolle dag? In dit blog deel ik wat liefdevolle haarverzorgingstips en introduceer ik je aan een paar geweldige producten die jouw haar laten stralen.

    Lees meer
  4. Zwangerschap en Haarverzorging: Essentiële Tips en Weetjes

    Zwangerschap en Haarverzorging: Essentiële Tips en Weetjes

    Zwangerschap brengt veel veranderingen met zich mee, inclusief hoe je haar zich gedraagt en aanvoelt. Ontdek alles wat je moet weten over haarverzorging tijdens de zwangerschap.

    Lees meer
  5. Hoe om te gaan met pluizig haar?

    Hoe om te gaan met Pluizig Haar?

    Worstel je met onhandelbaar, pluizig haar? Ontdek de oorzaken, effectieve verzorgingsroutines en de beste producten om je pluizig haar te verminderen en te transformeren in een glanzende, gezonde haarbos.

    Lees meer
  6. Zo verzorg jij je haar in de winter

    Zo verzorg jij je haar in de winter

    De winter is een seizoen vol gezelligheid, maar helaas niet altijd voor je haar. Droge lucht en koude temperaturen kunnen je haar en hoofdhuid behoorlijk uitdagen. Maar geen paniek! Met de juiste zorg blijft je haar ook in de winter prachtig en gezond.

    Lees meer
  7. Happy new hair

    Happy new hair

    Het nieuwe jaar is van start gegaan en wat is een betere manier om het te beginnen dan met een dosis goede haarverzorging? Of je nu op zoek bent naar een frisse start met een nieuw kapsel of als je gewoon je best wilt doen om je haar gezond te houden, ik heb de tips en producten om je haar het hele jaar door te laten stralen.

    Lees meer
  8. De 5 beste shampoos voor 2024: Jouw gids voor luxe haarverzorging

    De 5 beste shampoos voor 2024: Jouw gids voor luxe haarverzorging

    Het kiezen van de juiste shampoo is erg belangrijk voor jouw gezondheid en de schoonheid van je haar. Met zoveel opties kan het een uitdaging zijn om de perfecte match te vinden. In 2024 zijn er vijf shampoos die zich onderscheiden van de rest, elk met unieke eigenschappen die passen bij verschillende haartypes en -behoeften. Of je nu op zoek bent naar hydratatie, volume, of herstel, er is een shampoo die bij je past.

    Lees meer
  9. Gids voor het kiezen van de juiste shampoo

    Gids voor het kiezen van de juiste shampoo

    Vind jij het ook zo lastig om de juiste shampoo te vinden? Deze gids neemt je stap voor stap mee door het proces, van het begrijpen van je haartype tot het kiezen van de perfecte shampoo. Zeg vaarwel tegen haarproblemen!

    Lees meer

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje