Tips haar Föhnen

Jouw haren föhnen is erg fijn als je er wat model in wil krijgen of als het haar even snel gedroogd moet worden. Met deze tips kun je jouw haar goed föhnen zonder het haar te beschadigen.

  • Zorg dat het haar handdoekdroog is of voor een gedeelte al aan de lucht is gedroogd zodat u zo min mogelijk hitte nodig heeft om het haar in model te föhnen
  • Breng een hittebeschermend product aan zodat het haar niet beschadigd kan raken door de warmte van de föhn

  • Föhn niet te veel grote lokken in een keer. Zo worden alleen de buitenste haren van de lok heet en beschadigd de bovenste laag. Pak dus kleine plukken zodat de hitte gelijkmatiger verdeeld wordt

  • Blaas na het föhnen nog even met koude lucht op het haar. Doordat de haarschubben zullen sluiten sealt dit het haar en geeft het haar mooi gaan glanzen.
  • Om pluis te voorkomen kun je een serum of haarolie gebruiken voor een gladde finish. Een mousse werkt perfect om het haar vanaf de aanzet meer volume en versteviging te geven.

 

 

 

John’s tips:

  • Wij raden altijd een professionele föhn aan, zoals de CHI Föhn PRO Dryer. Dit is een professionele föhn met een keramische heater. Deze föhn produceert negatieve ionen, deze ionen drogen het haar van binnenuit en verkorten het droogproces tot wel 50%. Ook zorgen de ionen ervoor dat het haar het natuurlijke vocht behoudt, waardoor het een mooie glans krijgt.
  • De CHI Miss Universe Style Illuminate Set the Stage Blow Dry Spray is een hittebeschermende spray die wordt aangebracht op handdoekdroog haar voor het föhnen. De droogtijd wordt verkort, het haar wordt zachter en zal minder beschadigden of afbreken. Daarnaast wordt pluizen tegengegaan, voor een mooi glad kapsel!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag