08 Jun. 2017

Tips haar föhnen

Jouw haren föhnen is erg fijn als je er wat model in wil of als je het haar even snel moet drogen. Met deze tips kun je jouw haar goed föhnen zonder het haar te beschadigen.

Deel dit artikel:
Jouw haren föhnen is erg fijn als je er wat model in wil krijgen of als je het haar even snel moet drogen. Met deze tips kun je jouw haar goed föhnen zonder het haar te beschadigen.
  • Zorg dat het haar handdoekdroog is of dat je het voor een gedeelte aan de lucht laat drogen, zodat u zo min mogelijk hitte nodig heeft om het haar in model te föhnen
  • Gebruik een hittebeschermer, zodat het haar niet beschadigd raakt door de warmte van de föhn.

  • Föhn niet te veel grote lokken in een keer. Zo worden alleen de buitenste haren van de lok heet en beschadigt de bovenste laag. Pak dus kleine plukken zodat je de hitte gelijkmatiger verdeelt.

  • Blaas na het föhnen nog even met koude lucht op het haar. Zo sluiten de haarschubben en seal je het haar. Ook krijgt het haar op deze manier meer glans.
  • Om pluis te voorkomen kun je een serum of haarolie gebruiken voor een gladde finish. Een mousse werkt perfect om het haar vanaf de aanzet meer volume en versteviging te geven.

 

 

 John’s tips:

  • Wij raden altijd een professionele föhn aan, zoals de CHI Föhn PRO Dryer. Dit is een professionele föhn met een keramische heater. Deze föhn produceert negatieve ionen, deze ionen drogen het haar van binnenuit en verkorten het droogproces tot wel 50%. Ook zorgen de ionen ervoor dat het haar het natuurlijke vocht behoudt, waardoor het een mooie glans krijgt.
  • De CHI Miss Universe Style Illuminate Set the Stage Blow Dry Spray is een hittebeschermende spray die je voor het föhnen op handdoekdroog haar aanbrengt. Zo verkort je de droogtijd en wordt het haar zachter. Ook beschadigt het haar veel minder. Met deze spray ga je ook pluizg haar tegen. In the end willen we allemaal glanzend en zacht haar.
Ben je nieuwsgierig naar ons uitgebreid assortiment aan haarproducten, neem dan een kijkje op onze webshop JohnBeerens.com?

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag