Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

08 Jun. 2017

Tips Haar Opsteken

Zin in een meer fancy look? Steek je haar eens op! In dit blog geven we je tips and tricks om je haar mooi op te steken.

Deel dit artikel:

Stijlvol je haar opsteken

Het haar opsteken is natuurlijk altijd mooi en ziet er stijlvol uit. Het is ook perfect voor het verbloemen van een bad hairday. Hier een paar goede tips waarmee jij jouw haar stijlvol en elegant kunt opsteken, zodat je op iedere gelegenheid perfect voor de dag kunt komen.  

  • Steek het haar niet te strak op. Het haar kan hierdoor sneller breken doordat het afklemt door strakke elastiekjes en speldjes. Bovendien is een lossere updo helemaal van in. Het is daarnaast niet too much en dus ook perfect voor overdag. Maak eens een los rommelig knotje dat je vastzet met een elastiekje en een paar schuifjes. Simpel maar toch stijlvol!
  • Heb je slap haar en wil je toch graag je haar opsteken? Doe wat haarspray of styling dust op de aanzet van het haar voor extra stevigheid! Ook een product dat het haar meer body en textuur geeft, zorgt ervoor dat je haar mooi blijft zitten.
  • Heb je lang en dik haar? Steek het dan niet meteen na het wassen op. Wacht tot het droog is of steek het op als het een paar dagen eerder gewassen is. Dan is het haar minder zwaar. Probeer ook eens half opgestoken haar, waarbij je de zijkanten van het haar opsteekt, en je lokken aan de onderkant los laat hangen. Dit is perfect voor een day-look. En om de look af te maken, is het mooi om de lange lokken te krullen. Dit doe je met behulp van een goede krultang. Borstel de krul uit voor mooie golven.  

John’s tips:

  • Meestal komt er, als je het haar opsteekt, wel haarlak bij kijken. Het is belangrijk dat je niet te veel haarlak gebruikt, omdat dit slecht is voor je haar, maar voor de stevigheid is een goede haarlak essentieel. Houd de spray altijd op zo’n 20 cm afstand van het haar en kies voor een strong hold, zoals de CHI Enviro 54 Firm Hold Hairspray. Deze maakt het haar stugger maar is wel perfect voor het fixeren van een opgestoken look. Een natural hold houdt het haar flexibeler en is daarnaast erg geschikt voor wat losser en opgestoken haar. Een goede haarspray met een natural hold is de Biosilk Finishing Spray Natural Hold

  • Kijk eens naar de haarsprays van CHI. Voor iedere gewenste look is er wel een geschikte spray, van flexibele hold tot ultra sterke hold, voor meer volume, voor extra bescherming tegen hittetools en met een glanzende of matte finish. Perfect dus om opgestoken haar de gehele dag in model te houden.

Ben je benieuwd naar ons assortiment aan haarproducten? Neem dan een kijkje op onze webshop JohnBeerens.com. Wij hebben voor elk haarprobleem een product die de kwaliteit van het haar kan bevorderen.

Shop stylingsprays

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje