08 Jun. 2017

10 Tips om haar sneller te laten groeien

Wie zou het niet fijn vinden als het haar sneller groeit? Omdat het tijd is voor iets nieuws of omdat het voor sommige nooit lang genoeg is? We zetten voor jou alle tips op een rij die de haargroei grondig stimuleren.

Deel dit artikel:

Wie zou het niet fijn vinden als het haar sneller groeit? Omdat het tijd is voor iets nieuws of omdat het voor sommige nooit lang genoeg is? We zetten voor jou alle tips op een rij die de haargroei grondig stimuleren.

  • Eet proteïnerijk voedsel zoals: vis, eieren, fruit en groenten
  • Was je haar NIET elke dag. Wanneer je het haar wast, verwijder je natuurlijke oliën. Deze natuurlijke oliën beschermen het haar tegen invloeden van buitenaf. Wij adviseren om het haar niet vaker dan twee keer per week te wassen. Is je haar zo gewend aan het om de dag of zelfs elke dag wassen dat het binnen no-time vet is, probeer het dan zo lang mogelijk uit te rekken. Hierdoor went het haar weer en wordt het minder snel vet. Je kan daarnaast kiezen voor een shampoo die de natuurlijke oliën niet aantasten zoals de Revita shampoo.
  • Het masseren van je hoofdhuid tijdens het wassen, werkt ook bevorderend voor de haargroei. Een heerlijk idee natuurlijk! Ook bevorder je zo de bloedsomloop en heb je meer kans dat het haar wat voller wordt.
  • Heb je het haar gewassen en wil je het uitkammen? Doe dat dan voorzichtig en kam het haar vanaf de punten naar boven. Zo voorkom je klitten en zorg je ervoor dat het haar niet afbreekt.
  • Drink veel water. Daar wordt het haar sterk en gezond van en groeit het sneller.

 

Tips van John Beerens:

 Je kan supplementen innemen om de haargroei te bevorderen zoals:

  • Hairvitals: De Hairvitals Vitaminecapsules is een vitamine die zich richt op gezond haar en mooie nagels. Deze vitamines ondersteunen de schoonheid van binnenuit en zijn rijk aan vitaminen en mineralen die het haar en de nagels nodig hebben om gezond en mooi te blijven.
  • Sugarbearhair Hair Vitamins: Sugarbearhair Hair Vitamins zijn zachte haar vitamine gummybeertjes. De haarvitamine bevordert mooi, lang, gezond en glanzend haar. Ook voorkomt het haarbreuk. Het is een revolutionaire haarvitamine met de smaak van bessen. Hierdoor wordt het nemen van deze vitamines een stuk aantrekkelijker. De haarvitamines bevatten vitamine A, C, D, E, B6, B12 en verschillende actieve mineralen voor een optimaal en langdurig resultaat. Sugarbearhair Hair Vitamins voeden het haar van binnenuit en verbeteren de algehele conditie van het haar.
  • Overweeg de producten van DS Laboratories zoals de: DS Laboratories Spectral F7. Dit product bevat: Prohairin â4 en bevordert de haargroei.
  • Probeer eens de Nioxin System Trail Kits. Een onverzorgde hoofdhuid is nummer één reden van haaruitval! De kit zorgt gegarandeerd voor een goede hoofdhuidconditie waardoor haar optimaal kan groeien. Nioxin hanteert namelijk een niet goed geld terug beleid waardoor je, indien je niet tevreden bent, jouw aankoopbedrag terug krijgt.
  • Kies voor een shampoo die de natuurlijke oliën voor het haar behoudt zoals de Revita shampoo. Of gebruik een sulfaatvrije shampoo. Een goede vriendelijke reiniging is nodig om de haarwortels goed te laten functioneren.

Ben je nieuwsgierig naar ons groot assortiment haarproducten die bijdragen aan gezond haar? Kijk dan op onze webshop JohnBeerens.com en vind het product waar je naar op zoek bent. Voor elk haarprobleem en haartype hebben wij een oplossing!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag