08 Jun. 2017

Tips voor zacht haar

Zacht haar ziet er gezond uit en heeft een mooie verzorgde uitstraling. Iedereen wil natuurlijk zacht haar dat straalt. Maar hoe krijg je nou ook van dat heerlijk zacht haar?

Deel dit artikel:

Zacht haar ziet er gezond uit en heeft een mooie verzorgde uitstraling. Iedereen wil natuurlijk zacht haar dat straalt. Maar hoe krijg je nou ook van dat heerlijk zacht haar?

  • Was het haar niet iedere dag. Jouw haar maakt natuurlijke oliën aan die zorgen dat het haar gezond blijft, glanst en zacht aanvoelt. Als je jouw haar elke dag wast, verwijder je de essentiële oliën die nodig zijn om het haar gezond te houden. Mocht uw haar snel vettig worden, dan kan je altijd gebruik maken van een droogshampoo tussen de wasbeurten in. Zo ziet het haar er toch schoon uit en krijgt het nog eens een mooie textuur.
  • Als je gebruik maakt van hittetools, zorg er dan altijd voor dat je hittebescherming gebruikt. Zo voorkom je dat je het haar beschadigt en het er dus droog en dof uitziet en stug aanvoelt.
  • Haar dat droog is voelt niet zacht aan en mist de voeding die het nodig heeft. Zorg voor een voedende shampoo of conditioner en gebruik een geschikte haarmasker voor jouw haar. Zorg dat je het haarmasker vooral aanbrengt in punten en laat het intrekken volgens de aanbeveling op het etiket. Een leave-in conditioner na het douchen zorgt voor ultra zacht haar!
  • Een serum verrijkt met zijde is het product bij uitstek om het haar te herstellen en te beschermen. Daarnaast voorziet het jouw haarlokken van een prachtige glans. Ga regelmatig naar de kapper. Dode puntjes zijn droog en maken het haar dof en ruw. Regelmatig knippen zorgt voor gezond haar dat glad en zacht aanvoelt. Daarnaast zal het haar ook sneller en beter groeien.
  • Van arganolie, moringaolie of andere haarolie wordt het haar ontzettend blij. Deze oliën voeden het haar en zijn geweldig om het haar ultrazacht te maken. Bovendien herstelt haarolie beschadigd haar en geeft het jouw lokken een prachtige glans.

 

John’s tips:

  • Een voedende shampoo en conditioner zorgen ervoor dat droog haar weer zacht wordt. De CHI Argan lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, haarmasker en een haarolie. Hiermee voed, hydrateer en herstel je het haar. Daarnaast voelt het weer zijdezacht aan. Ook de Moroccanoil Treatment met arganolie zal zorgt ervoor dat het haar zijdezacht aanvoelt en dat het kan genieten van een prachtige glans. 
  • Ben je nog op zoek naar een goede silk? Probeer eens de CHI Silk Infusion of Biosilk Silk Therapy. Deze serums zijn verrijkt met onder andere zijdeproteïnen die het haar versterken, verzachten en herstellen. Het serum helpt goed bij droog, stug en beschadigd haar, maar eder haartype kan het gebruiken. De 15ml verpakkingen zijn ideaal om het serum te proberen of voor on-the-go.
  • Heb je droog en beschadigd haar? Dan heb je een olie nodig die rijk is aan vitamines, zodat het haar kan herstellen en weer zachter aanvoelt. De Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil is rijk aan vitamine A en C en hydrateert, verzorgt en herstelt het beschadigd haar. De olie is geschikt voor dagelijks gebruik en maakt het haar weer gezond. Ook voelt het haar in een mum van tijd weer zacht aan.
Ben je nieuwsgierig naar ons groot assortiment aan haarproducten, bekijk onze webshop JohnBeerens.com en vind de oplossing voor jouw haarprobleem!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje