08 Jun. 2017

Tips voor zacht haar

Zacht haar ziet er gezond uit en heeft een mooie verzorgde uitstraling. Iedereen wil natuurlijk zacht haar dat straalt. Maar hoe krijg je nou ook van dat heerlijk zacht haar?

Deel dit artikel:

Tips voor zacht haar

Zacht haar. Wie droomt er niet van? Zijdezacht haar zoals in de reclames hoeft helemaal niet onmogelijk of extreem duur te zijn. Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet

  • Was je haar niet te vaak
Het gebeurt al snel, maar goed is het niet: het te vaak wassen van het haar. Wanneer je je haar elke dag wast, verwijder je niet alleen het vuil, maar ook de natuurlijke oliën in het haar. Wanneer je deze verwijdert, zal je merken dat het haar al snel uitdroogt. En dat wil je natuurlijk niet! Kan je haar wel een opfrisbeurt gebruiken, maar wil je de wasbeurt nog even uitstellen? Gebruik dan een droogshampoo! Bijvoorbeeld de CHI Dry Shampoo. Deze droogshampoo absorbeert overtollige oliën en geeft het haar meer volume en textuur. Zo voelt je haar fris en vol in slechts een handomdraai!
  • Gebruik een conditioner
Om je haar te voeden en te verzachten is het belangrijk om het haar te verzorgen met een goede conditioner. De juiste conditioner zal je haar zacht en glad houden. Voor een verzachtend effect is de Redken All Soft Conditioner een perfecte keuze. Deze conditioner beschikt over verschillende verzorgende ingrediënten waaronder het Keratin Enrich Complex en Argan Olie. Deze ingredienten hydrateren het haar en zorgen voor intense gladheid. Voor het beste resultaat breng je deze conditioner aan na de shampoo en laat je het 1-2 minuten intrekken.
  • Gebruik een haarolie
Om je haar de glans en zachtheid vast te laten houden die je wilt, raden wij je aan om een haarolie toe te voegen aan jouw haarroutine. Een haarolie is ook wel de finishing touch van de verzorging van het haar, en voorziet het haar van net wat extra glans.
Een haarolie die beschadigd haar herstelt, gespleten punten tegengaat en droog en pluizig haar vermindert, is de Olaplex No.7 Bonding Oil. Deze haarolie verhoogt de glans, zachtheid, de kleur en levendigheid van je haar en beschermt het haar tevens tegen Uv-straling en hitte tot maar liefst 230 graden.
  • Gebruik altijd een hittebeschermer
Als het op het gebruiken van stylingtools aankomt, kunnen we het niet vaak genoeg zeggen: gebruik altijd een hittebeschermer! Wanneer je hittetools gebruikt zonder de nodige hittebescherming, zal het haar beschadigd raken en droog en futloos ogen. Wil jij je haar beschermen tegen hitte en tegelijk voorzien van een prachtige glans? Gebruik dan de Sebastian Trilliant Hittebeschermende Spray. Deze spray voorkomt schade aan het haar door hittetools, voedt het haar tijdens het stylen en zorgt bovendien voor verzorgd en zijdezacht haar. Een onmisbaar product in jouw haarroutine dus!
  • Kies voor een verzachtend haarmasker
Wanneer je van jezelf droog en stug haar hebt, is het erg zinvol om wekelijks gebruik te maken van een haarmasker. Kijk bijvoorbeeld eens naar het CHI Argan Oil haarmasker. Dit masker is verrijkt met Argan olie en Moringa olie, die beschadigd haar intens verzorgen. Voor optimaal resultaat gebruik je dit masker 1-2 keer per week. Breng het masker aan op de haarlengten en punten en laat het vervolgens 5 tot 10 minuten intrekken. Spoel daarna grondig uit. Na gebruik is het haar intens gevoed en zal het heerlijk zacht aanvoelen.
 

Verzachtende haarproducten bestellen op JohnBeerens.com

Ben je benieuwd naar wat je nog meer kan doen om verzorgde, zachte lokken te behouden? Bekijk dan ons ruime assortiment aan haarproducten speciaal gericht op jouw haartype en wensen op JohnBeerens.com

Shop haarolie

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje