Bij besteding vanaf €65,- ontvang je gratis Vitavoo haarvitamines cadeau t.w.v. €49,-

17 Nov. 2022

Top 7 Sebastian must-haves voor een feestelijk kapsel

Oke, we weten dat het nog ver weg lijkt, maar voor je het weet is staan ze weer voor de deur: de feestdagen! Krijg jij het al helemaal warm als je nadenkt over wat voor feestlook je nu weer moet fabriceren? We got you! Lees snel verder.

Deel dit artikel:

In december heb je waarschijnlijk een heel aantal feestjes op de planning staan. En wat kan er, naast een party outfit, niet ontbreken? Juist, een party kapsel. In deze blog lees je over onze 7 Sebastian must-have producten waarmee jij kunt shinen tijdens de feestdagen.

De ideale haarproducten tijdens de feestdagen

Een feestlook ontstaat natuurlijk niet vanzelf, gelukkig bestaan er genoeg video’s die jou een handje op weg kunnen helpen. Daarnaast heb je hulp nodig van een aantal goede producten om ervoor te zorgen dat je kapsel de hele avond blijft zitten!

Ga voor net dat beetje extra stevigheid en houdbaarheid

We zijn snel geneigd als we denken aan stevigheid om een mousse te gebruiken, maar wist je dat je met een textuurspray ook heel ver komt? En het is ook nog eens makkelijker te verdelen in het haar.

De Sebastian Texture Maker is hier een perfect voorbeeld van. Deze spray is namelijk lichtgewicht en dus niet verzwarend, geeft een medium hold en kun je perfect over het haar sprayen voor extra volume tijdens het föhnen.

De Potion 9 is één van onze favorieten! Ook deze leave-in treatment verzwaart het haar niet, maar geeft wel een heerlijke verzorging. Ideaal voor pluizige en droge haarpunten die we absoluut niet willen zien in ons feestkapsel!

Een mooie feestlook vraagt om extra volume in het haar

Ga jij voor extra volume tijdens de feestdagen? Dan MOET je zeker gebruik maken van de Volupt lijn van Sebastian! Jaja, je hebt een hele lijn speciaal voor extra luchtigheid en volume (ook nog fijn voor na de feestdagen natuurlijk).

Hoe krijg ik extra volume in mijn haar?

Naast dat de producten van de Volupt lijn fantastisch zijn, moeten we natuurlijk zelf ook wat aan ons haar doen. Begin daarom altijd bij de basis: je haarverzorging! De Volupt shampoo en conditioner geven je haar een echte volumeboost.

Hoe creëer ik een schitterende glans in mijn haar?

Glans mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen! Want wat is nou een feest zonder een beetje glitter en glamour! De Sebastian Dark Oil is daarom echt een topper. Deze heerlijke haarolie met onder andere sandelhout, cederhout en arganolie, maakt het het haar supermooi glad en glanzend. Daarnaast ruikt hij ook nog eens fantastisch!

Laat je feestkapsel stralen met glanzend haar

Heb jij prachtige krullen of een slag gemaakt voor je feestlook? Gebruik dan een klein pompje van de Dark Oil om het haar af te stylen. Omdat deze olie hele rijke ingrediënten bevat heb je maar een klein beetje nodig om je haar te laten glanzen. Verdeel een pompje over beide handen en breng gelijkmatig aan over je lengten en punten.

Hoe voorkom ik haarbeschadiging met het stylen van mijn haar?

Geef nou toe, een prachtige krul of slag tijdens de feestdagen willen we allemaal! We vergeten alleen soms dat ons haar wat extra bescherming nodig heeft als we gebruik maken van hittetools. Daarom hebben we er alvast twee voor je op een rijtje gezet.

De Sebastian Trilliant is perfect als je vaak gebruik maakt van hittetools. Deze spray bestaat uit 2 fases waarvan de ene het haar beschermt en de andere een prachtige glans op het haar achterlaat d.m.v. bergkristallen die aan het product zijn toegevoegd. Schud bij gebruik de spray goed om de 2 fases met elkaar te mengen en het optimale uit het product te halen. Vervolgens kun je het product gelijkmatig over het haar verdelen en krullen maar!

Wil je het nou echt goed aanpakken en kan jouw haar wel wat herstel gebruiken (don't worry we've all been there). Kies er dan voor om de No Breaker toe te voegen aan je verzorgingsroutine. Dit nieuwste vriendje van Sebastian is een buddy for life. Dit product herstelt niet alleen het haar van binnen en buiten maar werkt ook nog eens als stylingsproduct. Je hoeft hem dus niet uit te spoelen. Gebruik hem na je shampoo en conditioner voor extra herstel.

Maak je feestlook af met de ideale haarspray voor je finishing touch

Als je de perfecte feestlook hebt gecreëerd wil je natuurlijk dat deze de hele dag/avond blijft zitten zonder dat je haar aanvoelt alsof je net beton gestort hebt. De Re-Shaper is daarom DE haarspray om je look mee te finishen. 

De Sebastian Re-Shaper is namelijk een spray die je nog wel kunt uitborstelen ondanks dat hij ontzettend stevig is. Daarnaast beschermt de haarspray ook nog eens tegen vocht. Let it snow, let it snow, let it snow!

Heb jij door deze blog ook zo'n zin gekregen om alvast te experimenteren met verschillende feestkapsels? Shop dan snel al deze fantastische Sebastian producten op JohnBeerens.com

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje