• 5x types blond haar en de bijpassende verzorging

  5x types blond haar en de bijpassende verzorging

  Blond haar is prachtig, maar vereist wel de nodige haarverzorging. Je coupe blonderen of ontkleuren is één van de grootste boosdoeners, als het gaat om droog en beschadigd en haar. Het is dus belangrijk om het haar goed te verzorgen. Daarnaast wil je jouw ideale haarkleur natuurlijk zo lang mogelijk te behouden. Dit kun je doen met behulp van neutraliserende zilvershampoos of kleurmaskers. In deze blog lees je alles over verschillende types blond haar en hoe je deze het beste kan onderhouden!

  Lees meer
 1. 9x gouden tips & trucs tegen droog haar in de herfst- en wintermaanden

  9x gouden tips & trucs tegen droog haar in de herfst- en wintermaanden

  Merk jij ook dat het tijdens de herfst- en winterdagen niet al te best gaat met je coupe? Wil jij deze gezellige periode doorkomen met gezonde lokken? Wij geven jou de beste tips om je met gezond en stralend haar door de herfst en winter heen te slepen!

  Lees meer
 2. 9x plasticvrije haarproducten bij JohnBeerens.com

  9x plasticvrije haarproducten bij JohnBeerens.com

  Veel mensen zijn zich niet bewust van de aanwezigheid van plastic in beauty producten en staan hier niet bij stil. Weet jij of jouw beauty producten plasticvrij zijn? Heb je al gehoord van de app Beat the Microbead waarmee je kan controleren of jouw producten microbeads-vrij zijn? In dit blogartikel lees je er alles over.

  Lees meer
 3. Steil en pluisvrij haar zonder het te beschadigen? Probeer Steampod!

  Steil en pluisvrij haar zonder het te beschadigen? Probeer Steampod!

  Wist je dat je met de juiste haarverzorging en tools pluizig haar langdurig kan tegengaan? In deze blog lees je alles over hoe je voor goed gedag zegt tegen pluishaar met de L’Oréal Steampod 3.0! 

  Lees meer
 4. Co-washing. De voor- en nadelen van de co-wash haarmethode!

  Co-washing. De voor- en nadelen van de co-wash haarmethode!

  Je hebt vast wel ergens gehoord over de haarwas-methode co-washing. Maar is het wel goed voor het haar? En wat houdt het precies in? Lees alles over co-washing!

  Lees meer
 5. Curly Girl Methode: Hoe föhn je krullen? 5x tips! (CG-expert Irene Planken)

  Curly Girl Methode: Hoe föhn je krullen? 5x tips! (CG-expert Irene Planken)

  Ben je benieuwd hoe je het beste uit je krullen haalt met de föhn? Lees in dit blogartikel alles over het föhnen van je krullen!

  Lees meer
 6. Wat doet keratine precies met je haar?

  Wat doet keratine precies met je haar?

  Glad en zijdezacht haar, en dat tot 5 maanden lang: het klinkt te mooi om waar te zijn. En toch is het mogelijk! Een keratinebehandeling herstelt jouw droge, beschadigde coupe en zorgt voor glans en bescherming. Ook na het wassen van het haar valt het haar net zo mooi als dat het daarvoor zat. Wil je meer weten over keratine en de voordelen voor jouw beschadigde lokken? Lees dan snel verder. 

  Lees meer
 7. Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

  Alles wat je wil weten over haarvitamines [6x beoogde effecten]

  Wekelijks struinen we het internet af op zoek naar het beste middel om de haargroei te stimuleren voor vrouwen. Het internet staat namelijk vol met trucjes om je haar dikker of gezonder te krijgen. Vaak zijn het fabeltjes, want dikker of gezonder haar krijg je niet alleen door het gebruik van alleen shampoos en een goede verzorging. In deze blog lees je alles over haarvitamines en wat de positieve effecten kunnen zijn voor het haar!

  Lees meer
 8. 7x tips tegen haaruitval na je zwangerschap!

  7x tips tegen haaruitval na je zwangerschap!

  Ben je zwanger, borstel je ineens grote plukken haar uit je hoofd. Vervelend natuurlijk, maar niet het einde van de wereld. Lees in onze blog hoe je het best om kan gaan met dit fenomeen, zodat je zo snel mogelijk weer met een volumnieuze coupe rondloopt. 

  Lees meer
 9. Hoe herstel je beschadigd haar terwijl je slaapt?

  Hoe herstel je beschadigd haar terwijl je slaapt?

  Je haar breekt snel af, het pluist en lijkt wel een vogelnest. Als je door je haar gaat met je handen voelt het ver van glad, zacht en gezond. Dit zijn allemaal kenmerken van beschadigd en droog haar. We willen allemaal het liefst met glanzend en zacht haar paraderen en gewoon een keer van die bos stro op ons hoofd af! In deze blog geven we jou een aantal effectieve handvaten, zodat je al slapend jouw haarlokken een boost geeft en wakker wordt als een sleeping beauty! Lees ook hoe je kans maakt op één van de beste herstelbehandelingen in onze schappen!

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje