• 6x haartrends 2019 volgens John Beerens

  6x haartrends 2019 volgens John Beerens

  Ben je op zoek naar wat je met je haar gaat doen in 2019? Wij hebben samen met onze haarexpert John Beerens een aantal haartrends geselecteerd. Deze trends zetten we voor jou in een rijtje met bijbehorende tips & tricks. Zo helpen we jou een handje mee, om voor die nieuwe look te gaan in dit nieuwe jaar vol met hair-goals ;).

  Lees meer
 1. Creëer heel easy 3 glamorous looks met de Diva warmteborstel

  Creëer heel easy 3 glamorous looks met de Diva warmteborstel

  De kerstdagen staan weer voor de deur en we willen er uiteraard tijdens de feestdagen allemaal pico bello uitzien! De meesten van ons beginnen graag met de coupe, want your hair is your crown! Wij willen jullie letterlijk en figuurlijk de tools geven om moeiteloos het mooiste uit je haar te halen, zodat ook jij er glamorous bij loopt tijdens de feestdagen. In dit blog laten we jou een aantal looks zien, die je in één handomdraai voor elkaar krijgt met behulp van één van onze favoriete tools: De Diva Pro Keramische Warmteborstel (40mm). Lees hieronder hoe je deze makkelijke looks zelf creëert!

  Lees meer
 2. Haartrends najaar 2018

  Haartrends najaar 2018

  De zonnebrandcrèmes en hotpants mogen nu weer de kast in en plaats maken voor de herfstjas, want summer time is over baby! Het is weer tijd voor prachtige oranje boombladeren, dagen die vroeg donker worden en foute pantoffels aan de voetjes. Ook onze haarlokken mogen mee genieten van dit nieuwe seizoen dit jaar. Hier lichten we onze favoriete haartrends voor het najaar toe. Hopelijk lukt het ons jullie te inspireren om voor een nieuwe herfstlook te gaan!

  Lees meer
 3. Haartrends voor 2018!

  Haartrends voor 2018!

  De haartrends voor dit jaar kun je omschrijven in één woord: natuurlijk! Deze winter zijn er voornamelijk natuurlijke kleuren, het liefst free hand painted, waardoor er geen harde lijnen ontstaan.

  Lees meer
 4. De 7 hotste haartrends van 2017!

  De 7 hotste haartrends van 2017!

  Ben je benieuwd naar de hotste haartrends voor 2017? Lees dan snel dit blog verder!

  Lees meer
 5. Tips Haar Opsteken

  Tips Haar Opsteken

  Zin in een meer fancy look? Steek je haar eens op! In dit blog geven we je tips and tricks om je haar mooi op te steken.

  Lees meer

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag