Vitamines en haarverlies

Haarverlies is een groot probleem voor veel mensen. Om haarverlies te voorkomen is gezonde voeding en een fit en gezond lichaam een goede oplossing. Maar ook het gebruik van extra vitamines kan ervoor zorgen dat haarverlies wordt tegengaan en dat haar weer gezond is en groeit.


Vitamines die nodig zijn voor haargroei:

  • Biotine: stimuleert de groei van cellen en de productie van gezonde vetten en aminozuren. Zorgt er tevens voor dat het haar weer sterker is en gaat haarbreuk tegen.
  • Niacin (Vitamine B3): verbert de hoofdhuid balans.
  • Panthoenic Acid (Vitamine B5): vermindert haarverlies en gaat roos tegen.
  • Vitamine A: stimuleert de productie van gezond talg en versterkt het haar.
  • Vitamine C: herstelt het haar en de hoofdhuid,
  • Vitamine B6 en B12: gaat haarverlies tegen en stimuleert de aanmaak van hormonen. Hierdoor zal het haar sneller groeien.

Door het gebruik van een combinatie van deze vitamines in bijvoorbeeld Hairfinity Hair Vitamins wordt de haargroei gestimuleerd. Wat zorgt voor gezond en sterk haar.

Om ervoor te zorgen dat het haar lang en mooi blijft groeien moeten de volgende stappen ondernomen worden:

Ga haarbreuk tegen!
Volg de verschillende stappen in Het geheim voor mooi haar, en ga haarbreuk tegen terwijl het haar langzaam doorgroeit.

Versterkt het groeiproces
Gebruik haarvitamines met MSM, deze versterken namelijk het natuurlijke groeiproces. Hierdoor krijg je langer en gezonder haar.

Ga na waar het probleem ligt
Zoek aan door middel van verschillende producten waar het probleem ligt. Zorgt bijvoorbeeld een specifieke shampoo ervoor dat er meer haar uitvalt? Test dan verschillende shampoos voor een optimaal resultaat.


Product wordt toegevoegd aan shoppingbag