Bij besteding vanaf €70,- ontvang je gratis een Detangler Beauty Brush by JohnBeerens.com

29 Nov. 2022

Wat is het verschil tussen K18 en de Olaplex No. 3

Vraag je je af wat het verschil is tussen K18 en Olaplex 3? Dat snap ik! Beide producten zijn er namelijk om beschadigd haar te herstellen. Maar welke is beter, en wat doet het een wel wat de ander niet doet? In deze blog leggen wij uit wat het verschil is tussen K18 en de Olaplex 3. Dus, als jij wilt weten wat het verschil is tussen het K18 hair mask en de Olaplex No. 3, lees dan snel verder.

Deel dit artikel:

Wat doet het K18 hair mask voor je haar?

Heb jij last van beschadigd, pluizend haar? Gebruik je regelmatig haarmaskers maar vraag je je af of deze haarmaskers wel werken voor je haar?

Daarnaast kunnen bepaalde haarbehandelingen ontzettend schadelijk voor je haar zijn, zoals het blonderen van je haar. Of kleuringen en regelmatig gebruik van hittetools kunnen het haar ook beschadigen. Om extreem beschadigd haar te herstellen zal je producten moeten gebruiken die haarbeschadiging echt tegen gaan.

Met het haarmasker van K18 herstel je beschadigd haar, of voorkom je beschadigingen aan het haar door blondering, kleuringen of hittetools. K18 is namelijk het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden. K18 zocht een oplossing voor het herstel van poreus en beschadigd haar. Na 10 jaar onderzoek ontdekte het bedrijf een unieke reeks biopeptiden, die het beschadigde haar terug kan brengen naar de oorspronkelijke, jeugdige en natuurlijke staat. Nou dit is natuurlijk de theorie achter het product, dit hoef je niet te onthouden, maar het is wel goed om te weten dat door deze unieke formule dit product zo goed beschadigd haar kan herstellen.

Even simpel gezegd, het K18 haar masker brengt een beschadigde haarlok weer terug naar zijn oorspronkelijke staat. Het geen wat hiervoor zorgt zijn de peptide. De K18Peptide. Deze peptide dringt diep in de binnenste lagen van je haar, en dit gaat veel dieper dan traditionele herstelbehandelingen, zoals bijvoorbeeld de Olaplex 3. Deze peptide maakt je haar weer een mooi geheel. Wat automatisch dus zorgt voor minder pluis

Dus serieus, met K18 ben jij binnen slechts 4(!) minuten van je beschadigde haar af.

Wat doet Olaplex 3 voor je haar?

Olaplex 3 is een wereldwijde bestseller, en dit is zeker helemaal terecht. Dit product vermindert haarbreuk en versterkt het haar zichtbaar. Het resultaat is dat je beschadigde haren worden verbetert en dit zie je terug in de uitstraling en textuur van het haar. De Olaplex nummer 3 zorgt ervoor dat jouw haren tussen de salonbeurten door sterk blijven, zodat je haren helemaal voorbereid worden voor de volgende chemische behandeling.

De Olaplex 3 is het herstellen van de cortex. Dat wilt zeggen dat de buitenkant van de haarlok herstelt wordt. Het bouwt de gebroken structuur in het haar weer op en doet dit permanent zonder dat je het eruit wast. Olaplex is het perfecte product om tussen behandelingen door te gebruiken, om ervoor te zorgen dat je haar steeds weer opnieuw herstelt wordt.

De Olaplex 3 bevat het 8-voudige gepatenteerde, unieke werkzame stof (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) die het haar vanaf de wortel repareert. De Olaplex 3 is de perfecte aanvulling op de wekelijkse haarroutine en ideale voorbereiding voor een chemische behandeling.

Wat is dan het verschil tussen het K18 haarmasker en de Olaplex 3 Hair Perfector?

Beide producten herstellen het haar en hebben een effectieve werking, maar welke is dan echt beter? Dat is natuurlijk de vraag. Nou het grootste verschil is dat K18 echt het aller diepste van de haarlok herstelt, en de Olaplex 3 meer op de oppervlakte blijft.

Beide producten zullen beschadigd haar herstellen, maar doordat K18 echt diep tot in de haarvezel doordringt, is dit een wat duurzamere oplossing. Dit omdat K18 er voor zorgt dat het haar weer terug in z’n originele staat komt. Gezond, jeugdig en zonder beschadiging.

Twijfel je dus om de schaar erin te zetten omdat je (geblondeerde of gekleurde) lokken zo beschadigd zijn? Dat is zeker niet nodig. Gebruik gewoon het haarmasker van K18.

Is K18 beter dan Olaplex 3?

K18 Hair vs Olaplex?! Als je doel is om je extreem beschadigde haar volledig te herstellen, dan raad ik wel eerder het haarmasker van K18 aan. Deze dringt zoveel dieper door tot in het haar waardoor je haar meteen veel gezonder is. K18 zit qua prijs een stuk hoger dan de Olaplex 3, maar dat is het wel absoluut wel echt waard.

Het K18 Leave-in Molecular Repair haarmasker kopen?

Ben je razend benieuwd naar het K18 masker, maar zou je het fijn vinden om het eerst uit te proberen voordat je een grote verpakking koopt? Gelukkig kan dit ook. Het K18 hairmask is er namelijk al vanaf 5 ml. De perfecte inhoud om kennis te maken met het product.

Heb je nog andere vragen over K18 of Olaplex? Laat deze dan achter in de comments en een van onze beauty specialisten komt zo snel mogelijk bij je terug.

Liefs!

K. De Ruiter
Aug 31, 2023 08:32
Ik gebruik de leave in met een paar druppels olie van olaplex al. Doordat ik mn haar verf dacht ik dan gebruik ik de K18 graag tussen de kappers behandelingen door maar hoe combineer ik dit met de olaplex routine? De okaplex gebruik ik na elke wasbeurt voordat ik ga fohnen.. Mss gebruik je de K18 niet na elke wasbeurt en maar 1x in de week?

Hoor het graag!
Benthe
Aug 31, 2023 09:24
Hi!

Wat een heerlijke producten gebruik je! Heel slim om tussen kappersbehandelingen door je haar goed te blijven verzorgen, zo zal je haar gezond blijven.

Klopt helemaal wat je zegt. Gebruik het K18 1 keer in de week, en de producten van Olaplex elke keer als je gaat fohnen. De K18 is echt een herstelbehandeling en hoeft niet al te vaak gebruikt te worden, met 1 keer per week zit je helemaal goed.

Hopelijk ben je hier mee genoeg geholpen!

Veel liefs, Benthe van JohnBeerens.com
Petra Michielsen
Feb 22, 2023 21:27
Welk gebruik ik het best bij haarbreuk aub ? Mijn haar blijft aan 1 kant afbreken. Of is een produkt van Amika ook een optie ? Dank je
Benthe
Mrt 01, 2023 14:20
Hi Petra,

Heb je het K18 masker al wel eens geprobeerd. Deze gaat haarbreuk zeker tegen, en na ieder gebruik wordt het haar weer herstelt. Ook de Olaplex 3 zal hierbij helpen, maar misschien de K18 wat effectiever.

De producten van Amika raden wij ook zeker aan. Als je op zoek bent naar een product/lijn tegen haarbreuk van Amika dan raad ik de ''Amika Repair'' lijn aan. Voeg je bijvoorbeeld het ''Kure Bond Intense Repair Mask'' van Amika toe aan je routine, dan wordt haarbreuk aanzienlijk vermindert en voorkomt het toekomstige schade. Hopelijk ben je hiermee genoeg geholpen, anders laat het me zeker weten!

Liefs, Benthe van JohnBeerens.com
Natalie
Jan 06, 2023 11:57
Is de shampoo van olaplex bij de k18 goed te combineren?
Benthe
Jan 06, 2023 12:02
Hi Natalie,

Zeker weten! Beide producten gaan beschadigd haar tegen, dus dit is zeker goed te combineren. Zo ga je voor optimaal herstel van de haren!

Fijn weekend en groetjes Benthe van JohnBeerens.com
Kim
Dec 01, 2022 12:58
Is k18 ook geschikt voor krullend haar? Zo ja, is het cg proof?
Gr kim
Benthe van JohnBeerens.com
Dec 01, 2022 13:39
Hi Kim,

K18 is zeker geschikt voor krullend haar. Het zorgt voor weer gezond en glanzend haar, en de krullen zullen met het K18 masker weer een opfrisbeurt krijgen. Dus als je krullen hebt kun je dit product zeker veilig gebruiken, want de ingrediënten zijn cg proof. Lieve groetjes, Benthe van JohnBeerens.com

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje