Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

08 Aug. 2022

Wat te doen tegen droog haar?

Ben jij op zoek naar een product dat jouw beschadigde en droge haar weer herstelt en laat glanzen, en weet je gewoon niet welke je moet kiezen? Dan kan de haarverzorgingslijn van CHI, de CHI Argan Oil, wel eens jouw nieuwe favoriet worden. Het heeft een unieke samenstelling die zorgt voor gezond en glanzend haar.

Deel dit artikel:

Wat te doen tegen droog haar?

Ben jij op zoek naar een product dat jouw beschadigde en droge haar weer herstelt en laat glanzen, en weet je gewoon niet welke je moet kiezen? Dan kan de haarverzorgingslijn van CHI, de CHI Argan Oil, wel eens jouw nieuwe favoriet worden. Het heeft een unieke samenstelling die zorgt voor gezond en glanzend haar.

Is argan olie goed voor je haar?

De collectie van CHI Argan Oil bestaat uit producten die verrijkt zijn met Arganolie. Dit proces bevindt zich in Marokko. Argan olie wordt gewonnen uit de vruchten van de Argan boom. Argan olie heeft een aantal kenmerken die uitermate geschikt zijn om droog en beschadigd haar te voeden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van argan olie?

  • Arganolie verzwaart niet
  • Arganolie trekt snel in het haar
  • Arganolie hydrateert en voedt droog en beschadigd haar

Naast dat de producten van CHI Argan Oil vol met, natuurlijk, argan olie zitten, bevatten de producten ook Moringa olie. Dit is een van de meest gewenste oliën die gebruikt wordt in cosmeticaproducten. Deze olie dringt diep door in het haar, levert vitale voedingsstoffen en helpt het vocht in het haar vast te houden. Moringa olie is een natuurlijke aanvulling voor de gezondheid en sterkte van het haar, maar biedt daarnaast ook optimale verzorging aan de hoofdhuid. De experts van Farouk Systems, de makers van het merk CHI, hebben er voor gezorgd dat keramische ingrediënten en proteïnen zorgen voor verbinding om het haar bescherming te bieden. De keramische verbindingen laten anionen op de schubben laag vrijkomen, deze helpen om proteïnen met elkaar te verbinden en het haar zo meer glans, kracht en een levendige uitstraling te geven.

Hoe verzorg je droog haar?

Met de 4 producten uit de CHI Argan Oil lijn verzorg je haar, en zal het weer glanzend en gezond aanvoelen. Wij vertellen je stap voor stap waarom deze producten jouw haar gaan helpen.

Stap 1: begin met het reinigen van je haar

De CHI Argan Oil shampoo is de eerste stap in het 4-delige systeem, waarbij arganolie en moringa-olie gecombineerd worden met de bewezen kracht van zijde proteïnen. Doordat deze sterke en voedende formule verrijkt is met vitaminen, eiwitten en antioxidanten die helpen het haar te beschermen en te revitaliseren, krijgt beschadigd haar een extra boost en is gezond en glanzend haar het resultaat. De CHI Argan Oil shampoo reinigt het haar zonder de vochtbalans te verstoren en houdt de haarkleur levendig. Wij raden aan het haar altijd 2 keer te wassen met shampoo. Je hoeft niet veel te gebruiken van het product, want het schuimt goed.

Stap 2: Gebruik altijd een voedende conditioner na het wassen

Als tweede stap na het gebruiken van de CHI Shampoo, gebruik je de CHI Conditioner. Deze voedende conditioner verbetert de stevigheid en elasticiteit van het haar, terwijl het helpt om te beschermen tegen schade als gevolg van thermische styling en UV-straling. De innovatieve formule laat het haar luchtig aanvoelen, terwijl het herstel van het haar zorgt voor zachtheid en glans.  

Stap 3: Intensieve verzorging met CHI Argan Oil Rejuvenating Masque

Dit intensieve masker is de derde stap van het vierdelige systeem. Deze krachtige olie- en zijderijke formule hydrateert en revitaliseert het haar en kan de textuur, elasticiteit, glans en beheersbaarheid van het haar drastisch verbeteren. Het is vooral effectief bij dik, grof en chemisch behandeld haar.

Stap 4: Intens herstellende Leave in Treatment

De kers op de taart binnen dit vierdelige systeem is de leave-in treatment. Deze bestaat uit een niet verzwarend en snel absorberende mix van olien die speciaal ontwikkeld is om huidveroudering tegen te gaan, het haar te hydrateren en dof en beschadigd haar te herstellen. Het haar krijgt een levendige uitstraling en optimale zachtheid en glans. Ook te gebruiken voorafgaand aan het gebruik van een stylingtool om schadelijke invloeden van thermische warmte tegen te gaan.  

Vraag jij jezelf af: ‘’hoe krijg ik droog haar weer gezond’’? Dan zit je met de producten van de CHI Argan Oil lijn helemaal goed. Door de verzorgende en herstellende ingrediënten zal jouw haar weer gaan glanzen. De producten van CHI helpen tegen droog haar.

Haarproducten en stylingtools van hoge kwaliteit kopen bij JohnBeerens.com?

Ben je opzoek naar hoogwaardige haarverzorgingsproducten, styling producten en styling tools, dan is CHI de juiste keuze. Als je last hebt van beschadigd, pluizig of weerbarstig haar, maar ook als je je haar het beste gunt, is het belangrijk dat je investeert in haarverzorgingsproducten zoals die van CHI. Wij bieden een breed scala aan haarproducten, waaronder stijltangen, shampoos, conditioners en stylingproducten voor alle haartypes.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje