15 Feb. 2019

Waterclouds Repair voor beschadigd haar

Last van gespleten punten? Pluizig haar dat op een vogelnest lijkt? Of haar wat echt als stro aanvoelt als je er met je handen doorheen gaat? Dit zijn haarproblemen waar meer dan de helft van de vrouwen dagelijks mee moeten dealen, inclusief ikzelf. Wij willen jou helpen weer het beste uit je haar te halen. Herstel jouw beschadigde haarlokken met haarverzorging die de beste ingrediënten aanbiedt om jouw haar weer gezond en sterk te maken, like the good old days!

Deel dit artikel:

Last van gespleten punten? Pluizig haar dat op een vogelnest op je hoofd lijkt? Of haar wat echt als stro aanvoelt als je er met je handen doorheen gaat? Dit zijn haarproblemen waar meer dan de helft van de vrouwen dagelijks mee moeten dealen, inclusief ikzelf. Wij willen jou helpen weer het beste uit je haar te halen. Herstel jouw beschadigde haarlokken met haarverzorging die de beste ingrediënten aanbiedt om jouw haar weer gezond en sterk te maken, like the good old days!

Waterclouds Repairlijn

Meestal staan Zweedse merken hier in Nederland bekend om hun kwaliteit. Ook Waterclouds mag zich deze stempel toeëigenen. Het Zweedse merk biedt kwaliteit voor een toegankelijke prijs. En voor elk haartype heeft Waterclouds een oplossing. De haarverzorging van Waterclouds wordt door professionele kappers ontwikkeld. Zo wordt er uitgebreid nagedacht over de ingrediënten en de haarproblemen die aangepakt moeten worden. In dit blog bespreken we de Repairlijn van Waterclouds.

De magische ingrediënten

Het is niet gek dat de repairlijn van Waterclouds zo effectief is. De ingrediënten die gekozen zijn, werken als superfood voor je haar. We lichten de ingrediënten toe.

Cloudberry

Cloudberry/bergbraambes: The beauty is in the berry, zeggen ze en dit klopt bij deze braambes helemaal. In deze bijzondere bes zit een melange aan voedingsstoffen die jouw haar naar een andere level brengen (carotenoïden, essentiële lipiden, fytosterol, vitamine A, C en E). Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw haar weer een nieuw jasje krijgt. Cloudberry versterkt en herstelt de lokken weer helemaal.

Macadamia nootolie

Heel veel mensen in de beautywereld beschouwen dit olietje als hun nieuwe beautyliefde. Al jaren wordt het aangeprezen vanwege de bijzondere gevolgen voor haar, huid en algehele gezondheid. Deze magische olie maakt het haar sterker, heeft van nature SPF 6, voorkomt haarbeschadiging en hydrateert droog haar. Deze olie is bijzonder rijk aan vitamines en mineralen zoals mangaan koper, ijzer, magnesium en zink.

Provitamine B5

Deze vitamine heeft een hydraterende werking. Het houdt vocht vast en voorkomt uitdroging. Ook hecht vitamine provitamine B5 zich goed aan de haarzakjes en maakt de haren gladder en makkelijker te kammen.

Vitamine E

Ook vitamine E heeft een grote invloed op de conditie van jouw haar. Deze vitamine helpt haaruitval te voorkomen. Daarnaast verbetert het ook de conditie van het haar. En niet onbelangrijk, het haar groeit sneller! Een tekort aan vitamine E kan leiden tot haaruitval en roos.

Hoe gebruik je het?

Zoals je waarschijnlijk wel vaker hebt gehoord over haarproducten, is het effectiever om deze repairlijn van Waterclouds compleet te gebruiken. De shampoo, het haarmasker en de herstellende hairbutter. Daarnaast kun je de Waterclouds Intensive Repair Treatment haarspray gebruiken. Zo weet je zeker dat het haar 100% gehydrateerd is en blijft. Bovendien beschermt deze haarspray het haar ook tegen de zon! Dit kunnen we met de aankomende zonnestraaltjes goed gebruiken! En wil je er ook een haarserum bij? Ga dan voor de Argan oil repair treatment. De Argan olie serum zorgt voor een onmiddellijke en langdurige glans. De olie is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E en vernieuwt zo de celstructuur van jouw beschadigde haarlokken

Waarom voor Waterclouds gaan?

  • Parabeenvrij
  • Verpakking is biologisch afbreekbaar
  • Ingrediënten met toewijding geselecteerd door professionele kappers
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Heerlijke geur
  • Denkt niet alleen aan je haar, maar ook aan je hoofdhuid en hete milieu
  • Voedt, beschermt en zorgt voor glanzend haar

Eigen ervaring

Zelf ben ik ook fan van Waterclouds. Ik gebruik de repairlijn, omdat mijn haar best wel droog en beschadigd is. Wat mij opvalt aan deze lijn is dat de producten heel goed intrekken. Na het wassen merk ik meteen dat de structuur van mijn haar anders is. Het voelt zachter aan en oogt niet meer dof. En ik ga jullie niet voor de gek houden. Het is niet zo dat na het behandelen met de repairlijn ik ineens geen gespleten puntjes meer heb. Maar gespleten puntjes repareren kan geen enkel haarproduct. Daarom doe je er goed aan om je haarpuntjes om de 6 a 8 weken bij te knippen. Vooral als je haar beschadigd is. Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn en dit Zweedse merk zijn magie op jouw haarlokken laat doen.

Waterclouds haarverzorging bestellen bij JohnBeerens.com?

Voor elk haartype en haarprobleem heeft Watreclouds een fijne lijn. Ben je benieuwd naar het uitgebreid assortiment van het Zweedse merk, neem dan een kijkje op JohnBeerens.com. Zouden jullie ook in een reactie kunnen laten weten of jullie Waterclouds een interessant merk vinden? Zo ja/nee, waarom? Alvast bedankt voor jullie input!:-)

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje