Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

12 Sep. 2022

Welke producten helpen bij droog en beschadigd haar?

Heb jij last van droog en beschadigd haar en vraag je jezelf echt af: ‘’wat te doen tegen beschadigd haar?’’ Dat snappen wij! Je haar kan veel invloed hebben op hoe goed je in je vel zit. Stralende en glanzende lokken helpen (laten we eerlijk zijn) wel mee aan een goed humeur. In deze blog vertellen wij je alles hoe je beschadigd haar weer kunt herstellen, en wat de beste producten zijn om droog haar tegen te gaan!

Deel dit artikel:

Welke producten helpen bij droog en beschadigd haar?

Heb jij last van droog en beschadigd haar en vraag je jezelf echt af: ‘’wat te doen tegen beschadigd haar?’’ Dat snappen wij! Je haar kan veel invloed hebben op hoe goed je in je vel zit. Stralende en glanzende lokken helpen (laten we eerlijk zijn) wel mee aan een goed humeur. In deze blog vertellen wij je alles hoe je beschadigd haar weer kunt herstellen, en wat de beste producten zijn om droog haar tegen te gaan!

Hoe weet je of je haar beschadigd is?

Heeft je haar de laatste tijd de volgende kenmerken; droog, futloos, pluizig, stroef, strooiig? Dit zouden wel eens kenmerken kunnen zijn van beschadigd haar. Je herkent beschadigd haar aan de volgende kenmerken:

  • Je haren voelen stug en droog aan
  • Het haar heeft amper glans en ziet er dof uit
  • Het breekt snel af
  • Veel gespleten haarpunten
  • Je haar zit snel in de klit
  • Als je je haar hebt geverfd? De kleur zal sneller vervagen als het haar beschadigd is.

Wat te doen tegen beschadigd haar?

No worries, er is altijd een weg terug! Heb jij last van bovenstaande kenmerken en weet je niet wat je er tegen moet doen? Haar dat beschadigd is, kan altijd herstelt worden zodra er gebruik gemaakt wordt van de juiste producten. Er zijn namelijk allerlei producten op de markt om droog en beschadigd haar tegen te gaan. Denk aan haarmaskers, conditioners, vitaminegums, haarolie en serums, en ga zo maar door. Dit soort producten helpen erbij om jouw haar weer gezond en glanzend te maken. Producten zoals maskers, oliën en serums zitten boordevol met herstellende en verzorgende ingrediënten die beschadigd haar tegen gaan. Een ding staat helaas wel vast, eenmaal gespleten haarpunten is blijvend gespleten. Oftewel, een bezoekje aan de kapsalon is dan wel echt nodig. Door de puntjes op z’n tijd te laten knippen, oogt het haar al snel een stuk gezonder. Vervolgens ga je de juiste producten gebruiken, en binnen no time heb jij weer een gezonde glanzende bos!

Wij gaan je precies vertellen wat je moet doen als jouw haar beschadigd is. Zo kom je er zo snel mogelijk weer van af.

De beste producten om (zwaar) beschadigd haar te herstellen

De producten van SachaJuan staan bekend om hun simplicity. Dit wil zeggen dat ze alleen ingrdienten toevoegen aan de producten, die ook echt nodig zijn en toevoeging bieden. Bij SachaJuan is het bekend dat er best wel wat mensen zijn die last hebben van droog en beschadigd haar. Dit kan komen door verschillende oorzaken. Een aantal oorzaken van droog en beschadigd haar zijn:

  • Chemische behandelingen, zoals het straighten/verven van je haar
  • Het vaak gebruiken van hitte stylingtools, zoals de krul- en/of stijltang zonder het gebruik van goede hittebeschermers.
  • Té vaak het haar kammen/borstelen, met name het haar veel touperen.

Speciaal voor mensen die last hebben van droog en beschadigd haar, heeft SachaJuan de Intensive Repair lijn ontwikkeld. De Intensive Repair lijn bestaat uit 3 producten, shampoo, conditioner en leave-in conditioner. Maar hoe gaan deze producten er bij helpen om jou haar te herstellen?

De beste shampoo voor beschadigd haar

De Intensive Repair shampoo van Sacha Juan is de perfecte shampoo als start van je anti-beschadigd haar routine. Deze heeft namelijk een paar key-ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw droge bos haar weer gehydrateerd wordt. Deze shampoo is speciaal voor beschadigd, poreus, droog of door de zon aangetast haar. De shampoo bevat de Ocean SIlk technologie en UV- beschermingsmiddelen, deze gaan tot diep in de haarwortels en bieden maximale bescherming voor beschadigd en pluizig haar. Wat houdt de Ocean Silk Technologie in? Hierbij doen de eiwitten en mineralen van zee-algen het werk.

TIP: tijdens de vakantie kan het dat je haar sneller droog en beschadigd wordt vanwege zon, zee, strand. Je wast je haar meer dan normaal, het wordt veel blootgesteld aan de zon etc. Neem deze shampoo mee op vakantie. Deze biedt namelijk bescherming tegen UV straling en vanwege de herstellende ingrediënten blijft het haar gezond.

De beste conditioner voor beschadigd haar

Aanvullend op de Intensive Repair shampoo, is er de conditioner van SachaJuan. De perfecte combi voor gezond en glanzend haar. De conditioner biedt een intensieve verzorging, waardoor jouw haar weer in topconditie is. Voor optimale werking breng je de conditioner aan op gewassen haar en laat je het minimaal 2 minuten intrekken, vervolgens spoel je het grondig uit.

Wat doet een leave-in conditioner voor beschadigd haar?

Met een leave-in conditioner biedt jij je haar meer en langer verzorging aan. Tijdens het wassen gebruik je normale conditioner, die je ook weer uit spoelt. Door na het wassen van je haar ook nog een leave-in aan te brengen, zul je zeker verschil merken aan de gezondheid van je haar. Een leave-in conditioner bevat namelijk voedende ingredienten, die heel de dag door hun werk doen. De Intensive Repair Leave-In Conditioner van SachaJuan is er speciaal voor droog, beschadigd en gekleurd haar. Het product elimineert pluis, en geeft direct glans aan het haar. Ook zal je er makkelijker met je handen door heen kunnen, en zullen klitten minder worden. Heb je last van droog en beschadigd haar? Dan raad ik je zeker aan om een leave-in conditioner aan te brengen na het wassen.

Tip: deze leave-in conditioner van SachaJuan is geschikt voor haarextensions. Dit kan zowel gebruikt worden tijdens de haarextensions, of als je last hebt van beschadigd haar na het verwijderen van de extensions.

Haarmasker voor beschadigd haar

Eigenlijk is het gebruiken van de Intensive Repair shampoo, conditioner en leave-in de basis van het proces naar gezond haar.

Het is goed voor je haar, ongeacht of het beschadigd is of niet, het te verzorgen met de juiste producten. Een product wat absoluut niet gemist mag worden in je proces naar gezond haar is het Over Night Hair Repair mask van SachaJuan. Dit masker verricht wonderen, en dat allemaal terwijl jij gewoon lekker ligt te slapen. Wat wil je nog meer?

Het masker verbetert de haar elasticiteit en versterkt het haar. Het Over Night Hair Repair bevat het hoogste percentage Ocean Silk Technologie van alle andere SachaJuan producten. Je kunt het gewoon ’s avonds voor dat je gaat slapen aanbrengen, en gedurende de nacht zal het lekker intrekken. Het mag in de ochtend weer uitgewassen worden, maar dit hoeft niet. Persoonlijk, als je het mij vraagt, is dit echt het beste product bij beschadigd haar!

Tip: gebruik de Over Night Hair Repair 1x per week, als aanvulling op de rest van de Intensive Repair lijn en jouw haar is binnen no time weer zacht, glanzend, gezond. En geloof me, dit geeft echt een heerlijke confidence boost.  

Je beschadigde en droge haar herstellen met de producten van JohnBeerens.com

Heb jij last van droog en beschadigd haar, en weet je gewoon niet wat je er tegen kunt doen? Dan zijn wij er voor jou. Bij JohnBeerens.com hebben we een groot assortiment aan haar herstellende producten. Probeer eens de Intensive Repair lijn van SachaJuan uit. Je zult zichtbaar verschil merken, en dat is echt een heel fijn gevoel. Naast deze lijn van SachaJuan, hebben ze nog veel meer producten die ontzettend fijn zijn. Voor ieder type haar hebben ze een prachtig, en geschikt product. 

shop alle producten van sachajuan

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan helpen wij je graag verder. Laat je bericht achter in de comments en een van onze beautyspecialisten komt zo snel mogelijk bij je terug.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje