Geniet vandaag van onze JB Shopping Day met 10% extra korting. Code: DAYDEAL-W

29 Sep. 2022

Wella Color Fresh Mask: het ideale product om je haarkleur op te frissen

Een haarverzorgingsmasker dat kleurt? We weten dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar het Color Fresh Mask maakt het mogelijk. Deze voedende behandeling is zoveel meer dan alleen een masker. In slechts 10 minuten kan het haarproduct je kleur een boost geven of je lokken een ander speels kleurtje geven, en dat alles terwijl je gewoon thuis bent.

Wil jij dit ook? Scrol dan naar beneden voor alles wat je moet weten over het Color Fresh Haarmasker...

Deel dit artikel:

Je haarkleur weer opfrissen met het Wella Color Fresh Mask

Wat is het Color fresh Haarmasker van Wella Professionals 

Het Wella Color Fresh Mask is de perfecte combinatie van tijdelijke kleur en complete verzorging; een behandeling die jouw haarkleur doet herleven en verfrissen, terwijl het haarmasker de lokken zijdezacht en gehydrateerd houdt. Als je op zoek bent naar een manier om je haarkleur een boost te geven tussen de professionele kappersafspraken door, dan is dit jouw go-to product waarmee je je haar makkelijk en snel een opfrisbeurt geeft. Je zult het geweldig vinden! 

Color Fresh Mask: hoe werkt het haarmasker en hoe breng je het thuis aan?

In slechts 4 stappen kan je je haarkleur opfrissen. Het is wel belangrijk dat je het haarmasker op de juiste manier gebruikt en in de juiste volgorde. Let ook op, dat je voor de juiste kleurkeuze gaat. Een Pearl Blonde Color Fresh Mask werkt bijvoorbeeld niet goed op iemand met donkerblond haar. Het product zal dan te weinig effect geven. Bekijk de video Color Fresh Up, zodat ook jij makkelijk thuis aan de slag kan met de benodigde producten.

Stap 1: Shampoo en handdoekdroog haar 

Was je haar met een verzorgende shampoo, zoals de Wella Fusion shampoo welke je haar hersteld en goed zal reinigen. Maak je haar vervolgens goed handdoek droog. Tot zover, zo makkelijk, toch?

Stap 2: Gebruik hanschoenen en doe een handdoek om je schouders

Omdat je met een kleurproduct aan de slag gaat, raden we aan een T-shirt aan te trekken waarvan je het niet erg vindt om kleur op te krijgen. Ga zorgvuldig aan de slag met handschoentjes en een handdoek, zodat je voorkomt je kleding en badkamer vies te maken.

Stap 3: Breng je favoriete Color Fresh Mask royal aan

Verdeel het masker sectie per sectie door het haar en gebruik vervolgens een kam met brede tanden om het masker gelijkmatig te verdelen. Dit is heel belangrijk om een mooi en egaal resultaat te creëren. Laat het vervolgens 10 minuten intrekken. Als je haar lang is, kunt je het ook in een knot draaien terwijl je wacht.

Stap 4: Goed uitspoelen, stylen en klaar 

Het is niet nodig om naast je masker ook nog een conditioner te gebruiken. Het masker is alles wat je nodig hebt. Het maakt je lokken zacht, glad, handelbaar en ultra gehydrateerd. Nadat je het hebt uitgespoeld, kun je het föhnen en stylen zoals je wenst. En genieten van jouw nieuwe glanzende lokken met een stralende kleur. 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje