31 Aug. 2017

Word een self tan pro met TAN TAN zelfbruiners

Dankzij de TAN TAN zelfbruiners kan je met gemak de tan van je dromen bereiken. De zelfbruiners zijn geschikt voor iedere huidtype en passen zich aan naar je huidtype. Maar hoe breng je nu het beste een zelfbruiner aan en wat moet je doen voor een perfect egaal resultaat? In dit blog leggen we het stap voor stap uit!

Deel dit artikel:

,

Stap 1: Scrub de huid voordat je een zelfbruiner aanbrengt

Om ervoor te zorgen dat je geen vlekken krijgt, is het belangrijk om eerst de huid te scrubben. Dit zorgt ervoor dat de huid glad en egaal is waardoor de zelfbruiner beter hecht en uiteindelijk zorgt voor een mooi egaal effect. Na het aanbrengen van een zelfbruiner is het verstandig om de huid om de twee à drie dagen mild te exfoliëren. Dit zorgt er namelijk voor dat de dode huidcellen gelijkmatig verwijderd worden van de huid. Hierdoor krijgt de teint een natuurlijk verloop.

Stap 2: Bescherm je huid

Ellebogen, knieën, voeten zijn vaak een stuk droger dan de rest van je huid.  Op deze plekken van je lichaam kan het zijn dat een zelfbruiner een stuk donkerder uitvalt. Dit kan voorkomen worden door het gebruik van producten zoals de TAN TAN Get Protected die ervoor zorgen dat droge plekken verdwijnen.

Stap 3: Bescherm je handen

De ergste nachtmerrie is bruine handen na het gebruik van een zelfbruiner. Belangrijk is dus om een handschoen te dragen terwijl je een self tanner aanbrengt. Een goede handschoen is de TAN TAN Dubbelzijdige handschoen. Deze zorgt voor een mooi streeploos resultaat.

Stap 4: Combineer producten voor het beste resultaat 

Voor een perfect resultaat is het belangrijk om verschillende producten te combineren.

  • De perfecte match: TAN TAN Your Prolonger in combinatie met één van de zelfbruiners. Hierdoor krijg je een nog beter resultaat en blijft de teint langer zichtbaar.

  • Bepaal zelf hoe bruin je wordt met TAN TAN Your Gradual door deze lotion dagelijks of slechts enkele keren per week te gebruiken.

Tevens kan de Tan Tan Your Prolonger ook gebruikt worden tijdens de vakantie om de mooie bruine teint te verlengen.

Stap 5: Het gebruik van een zelfbruiner

Een zelfbruiner kun je voor het hele lichaam gebruiken. Denk maar aan delen van het lichaam zoals het gezicht, maar ook voor het bijwerken van witte bikini strepen. Het aanbrengen van een zelfbruiner kun je het beste doen met een zelfbruiner handschoen of met een make-up kwast. Wil je kleine tan lijntjes bijwerken, dan is een wattenstaafje ook perfect!

Stap 6: Geniet van je mooie bruine teint!

Moeten we hier nog iets aan toevoegen? Je straalt en ziet er gezond uit! Het leven kan niet meer stuk!

Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment aan tanning producten? Neem dan een kijkje op onze webshop JohnBeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje